Theo Walcott

De volgende ochtend werd ik wakker door Nadieh die naast me lag te woelen. Ik wreef even in mijn ogen en draaide me naar d'r toe.
'Did you sleep well?' was het eerste dat ik vroeg.
Ze zuchtte terwijl ze de kamer rond keek.
'Not really to be honest. It doesn't really feel like home yet, you know? Did you sleep well?'
'Like a rose,' gaf ik toe. Ik had er eigenlijk totaal geen moeite mee om in een compleet nieuwe kamer te slapen, maarja, bij Arsenal sliepen we vaak in hotels dus ik viel overal wel in slaap. 'But I get it's all still very new to you and after all it's not the first time for me that I move in with someone.'
'Melanie,' gromde ze binnensmonds toen ze aan die tijden terugdacht.
'It'll feel more like home soon,' verzekerde ik haar. Ik ging dichter tegen haar aanliggen en verstopte mijn gezicht even in haar hals vooraleer ik begon verder te praten. 'If we make it a bit more cosy, maybe decorate the place little more... hey, how about a housewarming party? We can invite all our friends and...'
'A housewarming party?' onderbrak Nadieh me met veel twijfel in haar stem. 'I don't know, Theo... isn't that kind of lame and such a suburban thing to do?'
Ik trok verrast m'n wenkbrauw op. Nadieh die de kans op een feestje afwees? 'Weren't you the one who in fact threw me a housewarming party without my permission when I moved to my apartment a few months ago?'
'That was different!'
'Because this time it's really a "couple thing" and you hate typical "couple things"?' raadde ik. Ze vond het vast te kneuterig om zo'n feestje als koppel te geven.
Ze zuchtte. 'Just let me think about it, okay, baby?' Ze aaide met haar hand over mijn wang en glimlachte, maar ik zag achter haar façade dat ze nog serieus moest wennen aan het officieel samenwonen. Het was ook allemaal nieuw voor haar.
Ik zette me rechtop in bed en klopte zachtjes op waar haar bovenbeen onder het deken lag.
'Shall we get up so we can have breakfast at Costa?' stelde ik voor.
Ze knikte meteen. 'I never say no to Costa!'

Anne Ramsey


Met een diepe zucht opende ik een van de kastjes in Aaron en Colleen's badkamer. Hier had ik ergens de rest van mijn drugs verstopt, in een leeg doosje make-up weliswaar zodat het niet opviel. Ik had niet meer gebruikt sinds die avond in Camden en ik voelde dat het begon door te wegen. Mijn lichaam was het alweer snel gewend geworden en ook nu was die behoefte terug. Ik voelde nu de afkickverschijnselen al.
Vlug pakte ik het doosje uit de kast en mieterde de resterende pillen in de wc die ik al even snel doortrok. Opgelucht keek ik na totdat alles weggespoeld was en vertrok toen naar mijn werk. Die stap was gezet.
De Arsenal spelers hadden die dag 's ochtends training en arriveerden op hetzelfde tijdstip als ik. Ik tuurde de parkeerplaats rond om te zien of Alexis' bentley ergens te bespeuren was en glimlachte blij toen die weer op z'n vertrouwelijke plek stond.

Toen de werkdag erop zat, hadden Alexis en ik afgesproken in de dichtsbijzijnde Costa, zoals wel vaker de afgelopen dagen. We deden het rustig aan en het voelde alsof we weer opnieuw voor het eerst aan het daten waren. Een ding stond wel vast: mijn frisse verliefde gevoelens waren er nog steeds.
Alexis kwam tegenover me aan het tafeltje zitten nadat hij twee koppen koffie aan de bar besteld had. Met glunderende ogen keek hij me aan.
'So I signed my new Arsenal contract today. I'm officially back,' deelde hij enthousiast mee.
'That's great! I'm very happy about that!' Ik nipte even van mijn koffie, maar die was nog te warm.
'I'm very happy as well! I finally feel like I made the right decision.'
Ik glimlachte en sloeg even aarzelend mijn ogen neer. 'I have some news to tell you as well... I got rid of all the drugs I still had. It's all gone now.'
Alexis nam mijn hand onder tafel vast en kneep er even in. 'That's fantastic! I'm so proud of you!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen