Harry in concert was so awesome oh my god. En ik heb genoeg filmpjes maar waar ik die kan uploaden om te delen weet ik zo even niet. Youtube gaat me ietwat ver, haha

Toen we ontbeten hadden, hadden we ons wederom klaar gemaakt en waren we weer naar het festival terrein vertrokken. Louis was weer in een opperbest humeur en kon niet genoeg krijgen van de alcohol en het dansen op de muziek die te horen was. Ik zelf probeerde er het beste van te maken, ondanks mijn gebrek aan energie. Daar moest ik me voor nu maar overheen zetten. Vanavond lag ik in een lekker bed, daar keek ik nu al naar uit. Ik vond het festival zelf niet echt een probleem, maar het kamperen was niet voor me weg gelegd. Het was allemaal zeer primitief en dat was ik echt niet gewend. Ik kon me goed aanpassen, maar dit was wel een heel groot verschil met mijn dagelijkse leven.
Ik ging mee in het genot van Louis door ook mee te drinken en te dansen. Met drinken moest ik echter voorzichtig zijn, gezien ik nu veel minder alcohol kon verduren.
Lottie had ons uiteindelijk ook weer gevonden en leefde zich ook uit met dansen, net als Louis. In dat opzicht waren ze overduidelijk familie.
Ik ging bij Liam staan en praatte met hem over het festival en wat we al allemaal gezien hadden. Dave had zijn meid weer eens gevonden en Jamie was ook overduidelijk om haar vriendinnen heen aan het lopen.
Ik keek weer naar Louis, die zijn dansmoves liet zien. Ik beet op mijn lip. Ik moest zeggen dat hij goed kon pronken met zijn lichaam op deze manier. Hij wist wel hoe hij moest bewegen om er voor te zorgen dat ik het warm kreeg. Ik werd er zelfs ietwat opgewonden van. Ik wou hem aanraken en kussen. Ik wou zo veel dat momenteel helemaal niet mogelijk was. Een gefrustreerde zucht verliet mijn mond. Er moest toch wel een plek zijn waar ik Louis mee naartoe kon nemen en waar we in onze behoeften konden voorzien? Nou ja, ik wist niet of Louis ook die behoeften had eigenlijk. Ik kon me niet voorstellen dat hij er geen zin in had, al zeker na een paar glaasjes alcohol. Alcohol maakte mij altijd wel wat hitsiger. Ik keek om me heen. Er was niet echt een plek waar het kon, voor zover ik kon zien. Ik vroeg aan Liam om het boekje dat hij vast had, waar tevens een plattegrond in zat. Ik was oprecht mijn hele plan vergeten toen ik zag dat ze een live art expositie hadden. Die wou ik eigenlijk wel zien. Of er iemand mee ging wist ik niet, maar desnoods ging ik in mijn eentje.
Ik besloot er gewoon een mededeling van te maken en wanneer Louis mee wou was dat alleen maar meegenomen. Mijn benen kwamen in beweging en leidde me naar Louis, die stopte met dansen zodra ik naast hem stond. Hij draaide zich naar me toe en sloeg zijn armen om mijn nek "hey Harry" zei hij nogal enthousiast, overduidelijk onder invloed van alcohol. Ik drukte een kusje op zijn lippen en glimlachte "ik ga even naar de live art expositie".
Louis keek me even aan en glimlachte "zal ik met je mee gaan?"
Dat was hetgeen waar ik op gehoopt had. Ik knikte gelijk enthousiast. Louis vertelde tegen Lottie wat hij ging doen en stapte vervolgens weer op mij af. Hij haalde zijn arm door de mijne en liep vervolgens met me mee in de richting die aangegeven stond.
"Vind je de muziek ook leuk?" vroeg Louis me enthousiast. Ik luisterde zelf niet snel naar zulke nummers, maar het was niet vreselijk om aan te horen.
Ik knikte "ik denk dat ik vanavond wel helemaal klaar er mee ben, maar nu vind ik het nog leuk".
Louis grinnikte "ik ga wel een keertje mee naar jouw muziek".
Ik keek hem fronsend aan "we've got ourselves a deal".

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen