Foto bij OO9

super duper kort hoofdstukje vanwege werk

Ashley S. MooreTussen zijn handen mijn borst resteert er nog slechts mijn kante bh. Hij stopte even en kijkt me aan, alsof hij me toestemming vraagt. Ik knik gretig en zijn hand glijd onder het kanten stukje ondergoed. Zachtjes streelt hij mijn tepel, wat bij mij een uitroep van verrukking teweegbrengt. Ik klem me aan hem vast en merk hoe opgewonden hij geworden is.
‘Je huid....’ hijgt hij tegen mijn nek aan, ‘is zo zacht.’
Zijn stem is heser als eerst, wat mij nog erger doet smachten naar zijn aanraken.
‘Ik wil je, Ashley. Het spijt me, ik was dit niet van plan ... Laat me ophouden as je niet verder wilt gaan.’ Zachtjes druk ik mijn vingers op zijn lippen en spreek: ’Ik wil je ook.’ Maar de paar seconde dat hij twijfelt heeft mij alert gemaakt. Ik mocht dan niet ervaren zijn op dit gebied, maar weet wel goed dat een gebroken hart het resultaat zal zijn van een snelle affaire vol passie.
‘We moeten het niet doen, Harry, we moeten stoppen.’
Ondanks het feit dat mijn lichaam er heel over dent, komen de woorden vastberaden eruit. Je gaat niet zomaar met met een onbekende man naar bed, hou ik voor mezelf voor. En helemaal net in een vreemd land.
‘kunnen we niet even gaan zitten en elkaar gewoon leen kennen?’
Hij antwoord niet meteen, hij blijft me vasthouden en ik beweeg ook niet. ‘Zoals je wil,’ zegt hij na een enige tijd. Ik doe heel even mijn ogen dicht, trachtend naar het warme gevoel van zijn hand op mijn borst. Ik tril over mijn hele lichaam en mijn hoofd tolt.
Die rot hormonen toch ook, denk ik spottend.
‘Kom,’ zegt Harry, mij bij de hand vastpakkend. Hij neemt me mee naar de bank die in de hoek van een kamer staat. En gaat met zijn rug tegen de zij leuning aan zitten.
Ik leun met mijn rug tegen zijn borst, hij slaat zijn armen om mij heen een gevoel van gelukzaligheid overspoelt mij.
‘Ontspan je,’ fluistert hij, zijn lippen tegen mijn hoofd drukkend. ‘Alles komt goed.’
‘Breng je me straks wel naar het hotel?’
‘Ja, straks.’ Hij streelt zacht mijn wang en merk dat mijn adem rustiger word. Ik doe mijn ogen dicht, ik voel me veilig in zijn armen alhoewel het verlangen naar hem nog steeds heftig aanwezig is.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen