Ik ben weer verliefd op het leven (ook stiekem een beetje op B). Ik zie weer een uitdaging in alles, ik ben weer met volle teug bezig. Het scheelt ook dat ik mensen om mij heen heb die mij aanmoedigen om dingen te gaan ondernemen. Ik denk ook eerlijk gezegd dat, dat de key is tot succes; mensen om je heen hebben die je aanmoedigen. Maar goed beside that, het gaat weer goed met me en daar ben ik ontzettend blij mee. Al moet ik wel eerlijk bekennen dat ik de mensen om mij heen aan het afstoten ben ondanks the key to succes. Ik heb dit vaker gehad, toen zag ik 4 maanden lang niemand. Dit keer wil ik niet dat het zo ver komt. Je vraagt je nu zeker af waarom ik dat doe en heel eerlijk, ik weet het niet.

Werk update:
Ik heb een bel afspraak gehad met Pathé, ik stond een beetje versteld van de vragen die ze vroeg: 'Hoe oud ben je?' 'Heb je ervaring?'. Terwijl ik mijn cv ook heb opgestuurd. Het was best gek om al een sollicitatiegesprek te hebben zonder dat je degene echt ontmoet. Ondanks het vage belletje heb ik een sollicitatie gesprek waarbij ik iemand echt ontmoet.

Het date leven:
Nog steeds exclusief met B, nog steeds aan het genieten en nog steeds krijg ik kriebels als ik zijn kant op ga.

School update:
Ik heb een herkansing moeten doen maar die ging verrassend goed, hopelijk krijg ik deze week te horen of ik een diploma in the pocket heb en dat ik over mag naar niveau 4 want als dit gebeurt ga ik huilen van blijdschap.

Ik ben dit eigenlijk gestart om het feit dat ik iemand zo graag wilde laten zien met wat ik bezig ben in de tijd dat we geen contact hadden (check eerste hoofdstuk), ik zat te twijfelen om dit voort te zetten omdat ik wel mijn leven op een site gooi maar toch wil ik het blijven doen want: 1. Ik wil je laten weten dat iedereen moeilijke momenten heeft en hoe ik door die momenten heen ben gekomen. 2. Ik ben heel erg benieuwd hoe mijn leven over 2 jaar er voor staat en hiermee kan ik het semi bijhouden. Ik moet dit alleen iets beter uit gaan werken.

Het is 00:30, tijd om te gaan slapen.
Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen