00:49 - Gelukkig zijn is eigenlijk heel gek zeker als je het heel lang niet bent geweest. Tot je die ene persoon ontmoet, tot je relaties met familie en vrienden gevorderd is, tot jezelf weer hebt gevonden. Ik kan niet beschrijven hoe jij je gelukkig kan voelen maar ik kan je wel vertellen hoe het voor mij voelt. Het voelt alsof mijn leven weer zin heeft, er wacht weer iemand op me; niet dat ik afhankelijk ben van iemand maar het is zo fijn dat je ergens iemand hebt zitten die naar je verlangt op welk gebied dan ook. Je gelukkig voelen staat best dicht bij verliefd zijn, maar je hoeft niet perse verliefd te zijn om je gelukkig te kunnen voelen. Bij mij begon het vooral toen ik gelukkig was met mezelf. Vanaf toen liep het op rolletjes, toen werd het leven weer makkelijk. Zeker toen ik iemand vond waarbij ik mezelf kan zijn. Eigenlijk moet iedereen zulke vrienden/scharrels om zich heen hebben want mensen die allemaal negatieve meningen hebben zijn een no-go en hun karakter + persoonlijkheid dalen zo erg. Zulke meningen moet je het ene oor in laten gaan en zo snel mogelijk je gedachtes uit schoppen je andere oor uit. Want ik beloof het je, vrienden die alleen negatief over je denken zijn geen vrienden. Een scharrel die negatief over je denkt is geen scharrel, met een scharrel moet je een leuke tijd tegemoet gaan en zien hoe het gaat lopen. Laat hem/haar je in de scharrelfase nog niet teveel over je leven bepalen, ik heb dat namelijk wel gedaan en ik dat nu helemaal uit mijn leven heb gekickt voel ik me zoveel beter. Iemand waarmee je date moet jou je beter laten voelen, je beter maken als persoon; dus je persoonlijkheid en je vaardigheden. Als dit eenmaal verdwijnt moet jij uit zijn/haar leven verdwijnen. Dat kan misschien lastig zijn want je hecht je aan een persoon en dan ben je weer alleen en moet je wéér op zoek maar er is meer dan alleen daten, er is ook nog such a thing als je leven en dat doe je toch echt zonder scharrels en vrienden.

Ik heb ook het gevoel alsof ik drugs op heb, laten we zeggen een XTC pilletje. Ik voel me zo vrolijk dat ik de wereld aan kan, niks laat mijn glimlach doen verdwijnen. En ja, ik typ dit nuchter.
Ik ben benieuwd hoe het is om te slapen met dit gevoel.

12:49 - Het is niet anders slapen, ik heb dit al een poos; ik slaap normaal 6 á 8 uur en ik word moe wakker. Toch is het gevoel blijven hangen, ik heb weer zin om dingen te ondernemen.

23:30 - Ik ben aangenomen bij Pathé! Het was een heel fijn gesprek en ik mag volgende week al starten. Errug fijn!

Hartjes

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen