If you never Grow.
You don’t want to Remember.
What you’r life Can.


----

SOryry voor dat ik de laatste dagen geen gë-uploat want ik was me verjaardag vieren en naar verschrikke ikke 3 op vkerantie. Maar nu wel een hele lange extra!!!!en spannend

RITA POV

Twee dagen later

Ik woon nu al een heel tijd mijn beste vriendin Wietske en haar liever vader Schruk die helmelaal niet zo eng is als ik dachtwant hij si geen kinderlokker die jonges in zen kelder zijn gewoon geardopteerd want hij is een lieve man en nu begin ik al weer een beetje kalm te wordne van alles wat er is gebeurt.
Wietske hebben echt de lol van ons leef sinds we een slaap kame r delen want we spelen heel de tijd doen durf en de waardheid of we gibelen gewoon over normale dingen of grappeg dingen en Schruk komt dan wel eens de kamer in om te zeggen dat het stil moet maar dat maakt het alleen leuker en hij vind het ook niet echt erg dat weet ik gewoon. De jonges zijn super leuk ook en heel even dachtik dat alles weer perfect zou worden.

Maar toen hadden we gegeten en moest Wietske naar de wc.
“waarom ga jie toch steeds naar de wc?”vroeg ik en Schruk schrok hij keek me aan en pakte men arm.
‘heb je ht niet gehoord dan?’ vroeg hij en Wietske werd rood. Van boos heid.

“pap!!” zij ze en stampte met haar voet en andere voet. Ik keek raar.
“wat is er allemaal ande hand?” wilde ik weten want ik vondt het echt wel te veel worden dit allemaal ik bedoel ik houde wel van avontuur maar het moet niet te veel worden dan haak ik af.

“Doe niet zo geheim tegen me!” riep ik ik ben al sindshet eerste begin vriendin en jij van mij dus leg het uit!”
De kat rende weg.

WIETSKE POV

“ik was echt boos op mijn pap want je mag niet zo maar mijn geheimen gaan uitdelen aan mensen en ik weet wel dat Rita mijn beste vriendin is maar iedereen heeft toch rechtr op zen eigen kleine geheimepjes en ja okee de mijne is best groot maar ik ging het haar echt wel vertellen dat ikzwanger was maar ik wilde wachten tot het echt niet meer kon ik dacht mieschin moet ik eerst maar bevallen want al die stres van het vertellen en zo is niet goed voor het kind. “pap!” ripe ik nog een keer maar hij keek me gewoon raar aan.

“ik wilde dat je niet mijn vader was!riep ik en ik meende het echt maar later had ik daar wel spijt van maar toen niet ik rende het huis uit en ik ging een hele poos naar de super om af te koelen.

Het was nog vroeg en toen ik een nieuwe schoen had bekeken was het alweer tijd om naar school te gaan. Maar ik wilde hele maal niet naar Rita zitten dus ik vroeg aan Dries of ze tussen ons in wilde zitten en zij de hele les niks tegen haar.

W”ietske je hebt echt een rpobleem wnat ik heb morgen de uitslag van de test en als blijkt dat je zwanger bent kan ik je niet zomaar thuis laten wonen zei de leraar tegne me toen ik voor de vierde keer naar de wc ging.

“Ik ben niet zwanger riep ik en ik stampte met mijn voeten en mijn hoofd werd rood. En als je daar eindelijk achter komt zal je zien dat er niks aan de hand is maar ik moest wel even schrikken want ik dacht als die test nou wel posetief is want ik ben gewoon zwanger wat dan? Dus ik met Dries praten.

“Dries je moet me helpen…” we gaan inbreken bij de ler aar thuis!!!!!!”

SCHORK POV

Ik ben al heel lang op zee en ik heb een baard en veel krabben.
Maar toen kreeg ik een bericht van Ritas Moeder dat ze Rita uit huis heeft gezet en ik snap het wel mar ik hoor de ook dat ze nu bij mijn borero Schruk zit en dat si eigerlijk haar echte papa. Dus ik gooi het roer om en ik zeg tegen de matrozen” mannen we gaan aan land.”

Aiai, roepen we en ze beginnen aan touwen te treken en zo. Ik heb een beetje een traan want ik ben nu wel een stoere zee man ik weet dat ik Rita een moeilijk verhaal moet gaan vertellen als ik ooit nog thuis kom…

Reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen