Sorry ik heb het echt heel druk hier, dus ik ben niet echt aan Quizlet toegekomen. Ik heb ook al maanden geen nieuwe hoofdstukken geschreven, een crisis hier.

We waren onhandig en zo ongezien mogelijk naar de bosjes gelopen en er toen steeds dichterbij gaan staan, om er vervolgens in te verdwijnen. Louis lag op zijn rug en terwijl hij door mijn haar streek beet hij op zijn lip "volgens mij is dit echt een fout plan, Harry".
Ik drukte een kusje op zijn lippen, maar zodra ik het wat intenser maakte, merkte ik ook wel dat Louis zich echt niet gemakkelijk voelde.
Ik kwam weer ietwat overeind en bekeek de jongen die onder me lag.
Louis wreef ongemakkelijk met zijn hand door zijn gezicht en kreunde "sorry Harry".
Ik echter had alleen maar oog voor die stempel op zijn hand. Dat betekende dat we van het terrein af konden gaan en weer naar binnen konden lopen. Dat betekende dus ook dat we terug naar de camping konden gaan.
"Lou, heb je iets nodig uit de tent?"
"N-nee.. Hoezo?"
"Je hebt iets nodig? Mooi" praatte ik er gewoon overheen. Ik kroop weer uit de bosjes en deed alsof ik gewoon tegen het hek er naast had gezeten en overeind kwam. Louis volgde mijn voorbeeld. Ik nam zijn hand vast en liep richting de uitgang.
Louis graaide zijn telefoon uit zijn broekzak en sms'te vervolgens iemand dat we even iets gingen halen op de camping. Nu was het een kwestie van hopen dat niemand ons kwam zoeken.
Louis schudde uiteindelijk grinnikend zijn hoofd "onvoorstelbaar dat we dit werkelijk doen".
Ik drukte een kusje op zijn lippen "je bent me zomenteen vast dankbaar. Ik heb zin om je te verwennen".
Louis keek onhandig om zich heen en toen weer naar mij "jij kent ook echt geen schaamte of wel soms?"
Ik trok hem dichter naar me toe "rustig maar Lou, ontspan je eens".
Louis zuchtte "oke Harry, ik zal proberen om mee te gaan in je maffe plannen".
Ik drukte een kusje op zijn hand "zo mag ik het horen".
Eenmaal bij de tent aan gekomen kropen we beide naar binnen. De tent zat er exact uit hoe we deze vanmorgen achter gelaten hadden. Louis nam plaats op zijn eigen luchtbed en keek me toen verwachtingsvol aan. Ik trok mijn shirt uit en kroop vervolgens naar hem toe.
Louis keek me verwachtingsvol aan. Ik moest toegeven dat die cocktail meer in me los maakte dan ik gedacht had. Het had even geduurd voordat ik de effecten kon voelen, maar die waren nu echt wel aanwezig.
Ik boog me naar Louis toe en ging met mijn vinger over zijn lip "we moeten wel stil zijn".
Louis knikte gehoorzaam en trok me vervolgens dichter naar hem toe. Ik kuste hem gepassioneerd. Louis' handen gleden zachtjes over mijn zij en knepen me vervolgens zachtjes. Ik streek zijn haar uit zijn nek en drukte ruw een paar zuigzoenen. Ik hoorde plotseling hoe een steeds luider getik op het tentzeil ontstond. Het was begonnen met regenen. Ik ging er niet van uit dat de rest naar de tent kwam om te schuilen. Tenminste, daar hoopte ik op.
"Harry come on" zeurde Louis gezien ik een beetje naar het tentzeil aan het staren was. Ik richtte me weer op Louis. Ik sleutelde aan de sluiting van zijn broek en trok deze toen over zijn heupen naar beneden. Louis keek me nog steeds afwachtend aan. Ik drukte mijn hongerige lippen weer op de zijne en ging met mijn hand naar beneden naar zijn boxer. Louis' adem stokte bij de aanraking. Ik gniffelde zachtjes. Ik liet zijn lippen los en verplaatste mijn lippen vervolgens naar zijn geslachtsdeel. Met mijn tanden verschoof ik zijn boxer, waardoor de erectie vrij sprong. Vervolgens zette ik mijn lippen aan zijn eikel en zoog ik zachtjes. Louis had moeite om het kreunen te bedwingen. Ik voelde hoe zijn vingers in mijn haar kneedde terwijl ik zelf bezig was met de blowjob. Toen Louis eenmaal met veel moeite de laatste kreun kon intomen, suste ik hem grinnikend, waarna ik naast hem plaats nam. Louis gniffelde ook zachtjes "het is lastig, weet je dat?"
Ik nam zijn hand vast en grinnikte "ik denk dat de regen veel geluid tegen houdt".
"Laten we maar even wachten totdat het droog is" opperde Louis. Ik knikte en speelde met zijn hand terwijl ik naar hem keek. Ik vond het niet zo erg om in de tent vast te zitten voor even. Ik kon de rust wel gebruiken.

Reacties (2)

  • Smexy

    Ik ben toch eigenlijk best wel blij dat ze het toch niet in de bosjes gedaan hebben haha, wie weet wat er dan gebeurd zou zijn.

    2 jaar geleden
  • EvaSalvatore

    Ik vind het allang weer gewoon leuk dat ik jou naam in mijn mailbox zie! Het is dan net of ik een klein cadeautje krijg:)

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen