Foto bij O23 • Bullied

Autumn Castle

Aiden geeft me een bemoedigend knikje en met een zucht draai ik me weer terug om naar mijn huis. Ik pak mijn sleutel, steek deze in het slot en open de deur. Ik ga naar binnen en kuch even als ik de vieze dranklucht ruikt die zich als een virus door het huis heeft verspreid.
“Pap?”
Ik hoor zacht gekreun van de zetel komen en loop traag naar hem toe. Ik houd de nodige afstand zodat hij me niet opeens kan aanvallen als hij dat zou willen doen. Maar hij lijkt te suf te zijn om aandacht aan me te besteden en kijkt met een glazige blik naar de televisie.
Ik zie dat hij één of andere diskette heeft opgezet en zie mijn vader en mijn moeder die op het punt staan om met elkaar te trouwen. Ik bijt op mijn onderlip en voel tranen in mijn ogen opkomen terwijl ik me afvraag waarom hij zichzelf zo hard kwelt.
“Ik ga naar Aiden om daar een pizza te eten,” zeg ik zachtjes.
Hij draait zijn hoofd naar me en in eerste instantie zegt hij niets, maar dan vernauwt hij zijn ogen naar me en zie ik dat hij zijn vuisten heeft gebald. Instinctief doe ik een stap naar achteren en vraag me tegelijkertijd af hoe het zo ver heeft kunnen komen dat ik me bij elke beweging van mijn vader afvraag of hij me gaat slaan.
“Ga maar weer,” sist hij. “Vergeet maar weer dat je moeder dood is en dat ik hier moederziel alleen zit. Ga maar weer naar je vriendje toe en laat mij maar weer in de steek zoals je altijd doet.”
Mijn mond valt open en ik wil tegen hem roepen dat ik hem helemaal niet in de steek laat en dat hij juist diegene is die zich de afgelopen dagen niets van mij heeft aangetrokken, maar besluit dat het geen zin heeft en geef enkel een kort knikje.
“Ik ben vanavond terug,” zeg ik nog, maar hij schudt enkel zijn hoofd en fixeert zijn ogen op de televisie terwijl hij een flesje bier naar zijn mond brengt en een slok neemt.
Ik kan het niet langer aanzien en ga snel naar buiten. Ik wrijf met mijn handen door mijn ogen en open het portier van Aiden’s auto zodat ik kan instappen.
“Trek het je niet te hard aan, Autumn,” zegt Aiden zachtjes terwijl hij zijn hand op mijn wang legt. “Hij zal wel bijdraaien.”
Ik schud enkel mijn hoofd terwijl ik hard op de binnenkanten van mijn wangen bijt om te voorkomen dat ik weer ga huilen. Aiden geeft een kort kneepje in mijn been en rijdt vervolgens in de richting van zijn huis nadat hij de auto gestart heeft.
“Ik mis haar,” zeg ik plotseling. “Ik mis haar zo verdomd hard.”
“Ik weet het,” sust hij. “Ik weet het, Autumn.”
En plotseling lijkt het net alsof alle opgekropte woede naar buiten komt. Plotseling ben ik tegen zijn dashboard aan het slaan en met mijn hielen aan het trappen tegen de passagiersstoel.
Een hand houdt me tegen en trekt me dwingend naar opzij. Ik voel dat Aiden een kus op mijn hoofd drukt en zijn hand op mijn wang legt terwijl hij zijn arm stevig om me heenslaat om te voorkomen dat ik me nog kan bewegen.
En opeens begin ik heel hard te huilen. En Aiden blijft naast me zitten, blijft me vasthouden en blijft me net zo lang sussen totdat ik rustiger word. Ik ben enkel nog zwakjes naar adem aan het happen als ik merk dat ik rustiger word en trek me een beetje terug.
“Sorry,” fluister ik.
“Waarvoor? Omdat je je eindelijk eens een keertje laat gaan? Omdat je eindelijk eens een keertje toont dat je boos bent? Daar hoef jij geen sorry voor te zeggen, Autumn.”
“Waarom ben je zo lief? En waarom heb ik je niet eerder ontmoet?” vraag ik zuchtend.
“Je hebt me nu ontmoet en dat is het belangrijkste. Voel je je al wat beter?”
Gek genoeg voel ik me inderdaad beter. Alsof een keertje hard tegen het dashboard slaan en tegen de passagiersstoel trappen de last van mijn schouders heeft laten gaan. En dus knik ik naar hem waardoor hij glimlacht.
“Kom, dan gaan we naar binnen.”
We stappen uit en Aiden slaat opnieuw een arm om me heen terwijl hij me naar zijn huis brengt. Hij is echt zo lief. Ik vraag me af waarom ik mezelf er constant van blijf weerhouden om hem te kussen en gelukkig te zijn. Want ik heb het gevoel dat hij het lichtpuntje is in de vreselijke duisternis die me steeds weer opnieuw lijkt te omhullen.
En dus draai ik me om nadat hij de deur gesloten heeft. Aiden kijkt me verbaasd aan, maar buigt gewillig naar voren als ik mijn armen om zijn nek probeer te slaan. Zijn handen houdt hij op mijn heupen terwijl ik mijn lippen op die van hem druk en op mijn tenen ga staan zodat ik hem beter kan kussen.
Aiden kantelt zijn hoofd lichtjes en ik doe hetzelfde. Onze monden gaan open en niet veel later voel dat ik zijn tong een spelletje met de mijne speelt terwijl één van zijn handen mijn heup verlaat om mijn kin te ondersteunen.
Tijdens de korte pauzes die we houden om terug op adem te komen, krijg ik de mogelijkheid om zijn geur in te ademen. Mijn hart klopt hierdoor mogelijk nog sneller en ik heb het gevoel alsof ik me in een soort heerlijke trance bevind.
Aiden’s lippen verlaten de mijne veel te snel en hij sluit onze kus af door een klein kusje op mijn neus te drukken.
“Wauw,” zucht ik.
“I know, right?” lacht hij.
Ik voel dat mijn tranen eindelijk beginnen te drogen op mijn wangen en dat ik geen behoefte heb om nieuwe te produceren. Ik heb het gevoel alsof Aiden alles beter voor me maakt, alsof ik hem nodig heb in mijn leven om niet terug te vallen in een zwart gat.
“Ik zou je graag nog een keertje zo willen kussen, maar mijn maag vertelt me dat ik pizza moet bestellen,” zegt hij plagerig.
Hij drukt een kusje op mijn wang en loopt dan naar de woonkamer zodat hij kan bellen. Ik wil hem volgen, maar dan hoor ik opeens het piepje van mijn telefoon en kijk naar de sms die binnengekomen is.

Bitch. Ik zie dat je mijn waarschuwing niet serieus hebt genomen en daar ga je spijt van krijgen. Ik zweer dat het je dood wordt als je nog langer in Aiden’s buurt blijft! Victoria.

Victoria! Ik hap naar adem. Ik was het helemaal vergeten. Ik was helemaal vergeten dat ze een berichtje naar me heeft gestuurd en dat ik daar op geantwoord heb. Ze heeft me echter geen antwoord gegeven, maar herhaalt nu gewoon haar eerdere boodschap. En net als ik iets terug wil typen naar haar, piept mijn telefoon opnieuw en zie ik dat ik weer een sms heb ontvangen van hetzelfde onbekende nummer.

Maar ik weet het goedgemaakt. Kom dit weekend naar het park zodat we kunnen praten. Jij wilde uitleg hebben? Dan kun je uitleg krijgen. En waag het om met iemand samen te komen. Ik wil je graag alléén zien.

Ik slik. Ik heb zo het idee dat als ik niet doe wat ze zegt dat ik nog eens goed in de problemen kan komen. En ik heb ook zo het idee dat ik Aiden hier niks over mag zeggen. Ik kijk twijfelend naar hem, maar richt mijn aandacht weer op mijn telefoon als er weer een sms binnenkomt.

Oh ja, nog één ding. Als je dit vertelt aan iemand of je komt niet opdagen, weet ik je te vinden. Ik weet je te wonen en je vader ook. Ik raad je aan om me serieus te nemen deze keer. Tot dan. Victoria.

Het feit dat ze in deze sms wel weer afsluit met haar naam toont aan dat ze waarschijnlijk klaar is met haar dreigende sms’jes. Ze zal toch wel weten dat ik heus wel haar kant op kom. Misschien niet alleen omdat ik schrik heb wat ze me aan kan doen, maar ook omdat ik gewoon antwoorden wil hebben.
Ik besluit dit echter niet in de weg te laten zitten tussen Aiden en mij. Voordat ik antwoorden heb, wil ik gewoon genieten van die heerlijke trance waar ik me daarnet in bevond. En dus vergrendel ik mijn telefoon en loop naar Aiden toe. We gaan op de bank zitten en ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder terwijl hij zijn arm om mijn schouder slaat en we samen wachten tot de pizza geleverd wordt.

Reacties (2)

 • Luckey

  Vertel aiden het wel!!!
  Gaat die maar op afstand staan ofzo
  Maar biet alleen
  Dit sorry mensen komen nooit alleen en zijn niet eerlijk
  Foto nemen van dat kind door aiden bond en aangigte doen voor bedreiging!!

  Die vader is echt onredelijk
  Hij moet zich gaan vermannen
  Ook al is dat moeilijk voor mannen blijkbaar
  Slappe zak dat die is

  Snel verder !

  4 jaar geleden
  • Dragonrage

   Bedankt voor je hilarische reactie!

   4 jaar geleden
 • Girlicious

  Laat de berichtjes aan Aiden zien
  Want ongetwijfeld dat die trut ook niet alleen komt
  Als ze al komt. En als het al een "ze" is
  Kut Victoria. Get a life bitch
  Ughh
  Waarom? Waarom kan het niet een keer goed gaan bij haar
  Je bent veel te hard voor je personages.. en voor mij...(N)
  Al heb ik ook wel medelijden met die vader
  Ik hoop zo dat hij eens wakker word en hulp gaat zoeken

  Kudo!

  (Ik wilde nog meer ranten maar die Victoria trut is dat niet eens waard.. en ik moet aan mijn bloeddruk denken haha)

  4 jaar geleden
  • Dragonrage

   Meer mensen zeggen tegen mij dat ik te hard ben voor mijn personages... Tja...:PBedankt voor je reactie!

   4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen