Foto bij O25 • Bullied

Autumn Castle

Lucas. Lucas zit hier. Niet Victoria, maar Lucas. Als ik moest kiezen tussen Lucas of Victoria, had ik denk ik toch liever Victoria. En eerst snap ik niet zo goed wat er aan de hand is, maar dan dringt het tot me door. Victoria bestaat namelijk helemaal niet, want ze was iemand die verzonnen werd door Lucas.
Wat een vreselijke zieke grap is dit. Natuurlijk weet Lucas waar dat ik woon, maar dat hij heeft proberen te stoken tussen mij en Aiden, gaat te ver. En opeens wenste ik dat ik Aiden had meegenomen. Dan had Aiden hem misschien een lesje kunnen leren, hoewel ik niet zeker weet of ik die kant van Aiden wel wil zien.
Lucas begint te lachen als hij mijn geschrokken gezicht ziet en komt op een gegeven moment niet meer bij. Ik klem mijn kaken op elkaar en doe moeite om mezelf rustig te houden. Ik weet dat als ik echter uitvlieg tegen hem dat hij me makkelijk in elkaar kan slaan en dat er hier niemand is om me te helpen.
“Dacht je nu werkelijk dat Aiden een vriendin had die jaloers op je was?” Hij lacht. “Je bent zo lelijk dat ik het niet eens de moeite zou vinden om jaloers op je te worden. Als ik een chick zou zijn, zou ik enkel mijn kleren uit moeten trekken en dan zou Aiden’s aandacht al naar me gericht worden. Bij zo’n lelijk persoon zoals jij zal hij niet lang bij blijven.”
Ik bal mijn vuisten en heb zin om hem op zijn lelijke smoel te slaan. Ik haat hem. Hij maakt al veel langer mijn leven zuur, maar dit gaat toch echt te ver. Ik wil me omdraaien en weglopen, maar Lucas staat binnen twee seconden voor me en geeft me een duw zodat ik bijna naar achteren val.
“Niet zo snel,” zegt hij terwijl hij me strak aankijkt met zijn groene ogen. “Ik wilde eerst nog even lol hebben voordat ik de rest van de middag internetfilmpjes ga bekijken.”
Ik voel een huivering door me heengaan zodra hij het over die filmpjes heeft en ik kan al wel raden wat voor internetfilmpjes hij gaat bekijken. Zijn grijns geeft me gelijk en ongemakkelijk zijnde sla ik mijn armen om me heen zodat Lucas hard begint te lachen.
“Je bent echt zo preuts, Autumn,” zegt hij pesterig. “Dus dat wil zeggen dat Aiden nog niet in je broek heeft gezeten? Als je mijn chick was geweest, had ik je al vanaf de eerste date...”
Hij doet een vulgaire beweging en ik bijt op de binnenkanten van mijn wangen. Lucas moet weten wat hij wil. Eerst zegt hij dat hij me lelijk vindt en daarna… Ik kan die jongen niet volgen, maar misschien wil ik dat ook wel helemaal niet.
“Arme Aiden,” zegt Lucas hoofdschuddend. “Gelukkig ken ik wel nog wat meiden die maar wat graag voor hem gaan liggen als hij ze betaalt.”
Ik raak nu echt geïrriteerd van zijn vulgaire praat en probeer langs hem te komen, maar weer duwt hij me terug.
“Hoe veel zou ik jouw moeten betalen voor een beurt, Autumn?”
Hij kijkt me van top tot teen aan en plotseling heb ik het gevoel alsof ik te weinig lagen kleren heb aangetrokken vandaag. En voordat ik mezelf kan tegenhouden, vliegt mijn hand al tegen zijn wang.
Ik zie dat de lachende blik in zijn ogen plaatsmaakt voor een verbaasde en daarna voor een woedende. Hij loopt naar voren en pakt me bij mijn kraag vast. Hij trekt me naar voren en heft zijn vuist al naar achteren, maar dan horen we voetstappen en laat hij me langzaam los.
“Poten van haar af, Lucas,” snauwt een stem. “Het is genoeg geweest met je kinderachtige spelletjes. Zoek een ander slachtoffer.”
Deze dag moet echt niet vreemder worden. Opeens staat Evan voor onze neus en kijkt Lucas met een afkeurende, kille blik aan. Lucas laat me nu iets sneller los, maar de verbazing is zichtbaar op zijn gezicht en ook ik kijk Evan met gefronste wenkbrauwen aan.
“Waar is je humor de laatste tijd gebleven, man? Je keurt echt alles af wat ik doe. Ik zou er bijna om huilen.”
Lucas slaat zijn armen over elkaar heen en kijkt Evan aan met een niet-begrijpende blik.
“Omdat jij altijd de makkelijkste slachtoffers uitzoekt,” zegt Evan bot. “Je moet eens een keertje achter iemand aangaan die een uitdaging voor je is.”
“En jij vindt dat meisje met die bril die jij vorige week uitschold voor hoer geen makkelijk slachtoffer of wat?” vraagt Lucas spottend.
“Dat was anders en dat weet je.”
“Wat ik weet is dat je dringend weer eens wat meer humor moet bij krijgen. Laat me gewoon even lol hebben met haar, man.”
“Wat heb je trouwens met haar gedaan? Je weer net als iemand anders voorgedaan zodat je met haar kon afspreken en haar vervolgens kon uitlachen?” Evan rolt met zijn ogen. “Dat deed je drie jaar geleden ook al en het begint echt saai te worden. Verzin eens iets nieuws, man.”
“Ik was net bezig met iets nieuws,” gromt Lucas en plotseling pakt hij me vast waarna hij zich naar me toetrekt.
Ik voel mijn hart in mijn keel schieten als zijn handen naar mijn achterste graaien en hij zijn lippen op de mijne drukt. Ik wil me los van hem maken, maar hij houdt me stevig vast. En net als hij zijn mond opent om zijn tong naar binnen te forceren, wordt hij van me weggetrokken.
“Echt waar, Lucas, kappen nou!” snauwt Evan. “Ga iemand anders irriteren, maar laat haar met rust. Als je zo veel zin hebt, hè, ga dan op internet surfen.”
Lucas werpt Evan een woedende blik toe, maar haalt daarna zijn schouders op en gaat weg. Zelfs Lucas durft niks tegen Evan in te brengen en dat laat me realiseren dat Evan echt wel de leider is van het groepje. Maar waarom houdt hij Lucas tegen als hij toch zo’n hekel aan me heeft?
Ik draai me naar Evan en wil iets zeggen, maar hij richt zijn kille blauwe blik op me en ik vergeet wat ik wil zeggen.
“Denk maar niet dat ik aan jouw kant sta omdat ik hem tegengehouden heb,” snauwt hij me toe. “De volgende keer dat je zo dom bent om weer in zo’n geintje te trappen, laat ik hem alles met je doen.”
Ik voel tranen opwellen in mijn ogen en richt mijn blik naar de grond. Evan stapt naar voren en botst opzettelijk met zijn schouder tegen de mijne terwijl hij langs me stormt.
“Je hoeft me nooit meer te helpen!” roep ik hem na, maar hij draait zich niet eens meer om.
Ik sla mijn armen om me heen en ga verslagen zijnde terug naar huis. Maar hoe boos en verdrietig ik ook ben om Evan’s woorden, ik kan niet uit mijn hoofd halen hoe verbaasd Lucas wel niet keek toen Evan hem onderbrak en hoe kil Evan wel niet klonk toen Lucas zich aan me opdrong.
En als ik thuis zit en aan mijn huiswerk begin, moet ik steeds weer terugdenken aan hoe hij zijn kille blauwe blik op me richt en me met één blik het zwijgen op kan leggen.

Ik kan tot volgende week maandag niet uploaden. Sorry <3

Reacties (2)

 • Luckey

  Omg!!
  Lucas wat een kut streek
  Ik doe je nog wat !!
  Ik hak je ding eraf als je der wat aan doet
  Doe ik hij alle mannen die der aanraken tegendeel wil in

  Alleen ik volg evan niet meer!!
  Er speelt meer bij hem
  Dat kan noet anders
  Ben wel blij dat hij der geholpen hebt

  Geen probleem!!
  Gelukkig kunnen we rustig slapen
  Zonder een cliffhanger die te erg is

  3 jaar geleden
  • Dragonrage

   Bedankt voor je reactie!

   3 jaar geleden
 • Girlicious

  Zie je. Ik wist het gewoon
  Lucas, je bent zo triest dat ik er bijna van moet lachen, bijna
  Ga wat nuttigers doen met je tijd man
  Dit is zo zinloos
  En Evan.. weet je zeker dat je niet aan haar kant staat?
  Vorige keer schoot je haar ook al te hulp namelijk
  Autumn, jij gaat NU Aiden bellen en hem ALLES vertellen hoor je me
  Echt alles. Dit gaat te ver. Volgende keer is Evan er misschien niet bij of laat hij je alsnog misbruiken
  Dus... BEL AIDEN EN BIECHT ALLES OP
  Doe het hoor
  Die jongens zijn het piekeren of het smoesjes verzinnen niet waard
  Evan vertrouw ik echt voor geen meter trouwens

  En no problemoo, ik kan wachten. Gelukkig ben je dit keer niet met een al te grote cliffhanger gestopt dus dat scheelt. Haha

  Kudo!

  3 jaar geleden
  • Dragonrage

   Bedankt voor je reactie!

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen