Foto bij Chapter 48.2 ||

Anne Ramsey


Ik stond in Alexis' badkamer me klaar te maken voor Nadieh's en Theo's housewarming party later op de dag. Ik had nog genoeg tijd over dus deed ik op m'n gemakje mijn makeup. Toen ik aan de oogschaduw was aanbeland, begonnen mijn gedachten weer lichtjes weg te driften naar vorige week.
'Come live with me again,' had Alexis me uit het niets gevraagd.
Half verward keek ik hem aan. Meende hij dit nou? En zou ik er wel goed aan doen om meteen toe te zeggen? Eigenlijk wilde ik niets liever. Alles was intussen uitgeklaard, we hadden elkaar de tijd gegeven om weer dichter bij elkaar te groeien, dus waarom niet?
'Come live with me again, you heard me. Let's go back to the things we had planned and layed out for us, before I was so stupid to throw it all away,' zei hij nu met nog meer overtuiging.
'You'd really want that?' Ik had nog steeds moeite te geloven dat alles écht weer werd vooraleer dat Bayern gedoe onze toekomst samen dreigde te ontwrichten.
'Of course! What do you say?'
'Yes!' stemde ik nu volmondig toe. 'Let's go for it!'

Ik werd weer in de tegenwoordige tijd gebracht toen Alexis de badkamer binnenkwam en achter me kwam staan. Zijn neus ging even over mijn hals, waardoor ik kippenvel kreeg, en toen drukte hij een zachte kus op mijn huid.
'Ready for the party? Maybe I should cause a scene, just to annoy Nadieh,' grijnsde hij en keek in de spiegel hoe ik mijn mascara aanbracht.
'Alexis! Just behave, alright?' grinnikte ik.
Hij grijnsde nu nog meer en kuste me nog eens in m'n hals. 'I'll try but that's hard around you!'

Het was de eerste keer dat ik Nadieh's en Theo's huis zag en ik was erg onder de indruk. Het was haast niet te geloven dat mijn kleine zusje zo'n grote stap had gezet! Theo had haar echt volwassen gemaakt.
Ik feliciteerde Nadieh en Theo uitgebreid toen Alexis en ik binnenstapten en zei dat ik straks alle details over het huis wilde horen als ze klaar waren met de gasten te ontvangen. We liepen door naar de versierde woonkamer en namen een glaasje witte wijn. Ik had amper de kamer kunnen bekijken of Alex kwam al met veel bravoure op ons afgestapt.
'Hey amigo!' grijnsde hij breeduit en klopte Alexis op z'n schouder. 'You're here with Anne?! You already persuaded her into forgiving you, you cheeky Chilean?'
Veel kon er niet op gezegd worden, want een luidruchtige blondine begon zich te bemoeien. Het was Perrie.
'Omg! You two are back together?! I had no idea!' gilde ze.
Ik keek haar spottend aan. 'Maybe because we don't share everything on social media unlike others.'


Theo Walcott


Het was erg spannend om voor het eerst mensen uit te nodigen in onze nieuwe huis, en dan nog een heleboel mensen! Nadieh en ik hadden het druk om iedereen te ontvangen en alle kaartjes en cadeautjes aan te nemen. Veel teamgenoten van Arsenal waren er met hun partners en natuurlijk ook een deel van mijn familie waaronder mijn ouders en broer Ash. Ik mocht natuurlijk niet klagen, maar zonder Finley was het toch niet compleet. Gelukkig had ik hem gisteren nog even op Skype gezien.
'Look at all our friends and family who turned up!' zei ik tevreden tegen Nadieh toen iedereen er was. 'Aren't you missing your parents, though? I know you don't have a good relationship but it's a special occasion after all.'
Ze wuifde die opmerking van mij meteen lachend weg. 'Theo, I know you're a family man and all but inviting my parents? No way!'
Dat was duidelijk dus dramde ik ook niet verder door.
Iedereen leek het uitstekend naar z'n zin te hebben, maar ik merkte aan Nadieh dat er toch iets knaagde. Ik dacht eerst dat het misschien kwam doordat ik over haar ouders was begonnen, maar blijkbaar lag er iets anders op haar maag.
'Don't you feel like this party is missing something?' vroeg ze.
Ik keek even in het rond, maar alles was in orde.
'Like what, love? Everything is perfect,' vond ik.
'Exactly! It's everything's too perfect!'
Ik snapte nog steeds niet echt het probleem. 'Well, isn't that a good thing?'
Ze zuchtte gefrustreerd en liet haar schouders hangen. 'Never mind, Theo. You don't understand.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen