Ik had de zaklamp van mijn telefoon aan gezet terwijl Louis en ik wat door de bosjes rommelde. Charmant zag het er niet uit, maar het was wel nodig. Tot mijn grote opluchting was het tevens de plek waar de sleutel lag. Ik wou er niet eens aan denken hoe lang het moest duren wanneer we nog de hele avond moesten gaan zoeken. Louis nam zijn telefoon er bij en belde Dave, die ook nog eens niet op nam. Toen hij Jamie belde had hij ook geen geluk. Ook Liam gaf geen gehoor. Hij keek me zuchtend aan "hebben we die verdomde sleutel gevonden en dan krijgen we geen contact met de rest".
Louis en ik besloten gewoon op een centrale plek te gaan zitten, in de hoop dat we nog iemand konden bereiken. Ook dat viel achteraf nog tegen, gezien niemand gehoor gaf iedere volgende keer dat Louis belde.
Ik zuchtte en legde mijn hoofd op zijn schouder "ik wil weg gaan".
Louis knikte "ik heb het ook wel gezien moet ik zeggen. Ik ben blij als ik in de auto zit".
"Ik dus ook, maar het gaat op deze manier nog wel even duren" reageerde ik. Ik keek voor me uit terwijl ik mijn hoofd gewoon op zijn schouder liet liggen. Ik was enorm blij wanneer ik kon zitten en kon relaxen. Ook was ik enorm blij wanneer we in het huis aan gekomen waren en ik kon douchen, om vervolgens in een comfortabel bed te kruipen.
Na een half uurtje belde Dave Louis op. Eindelijk.
"We zitten nu al een half uurtje met die sleutel te wachten" legde Louis uit. De rest zou er gelijk aan komen vertelde ze. We moesten de tent ook nog afbreken en alles inpakken. Waarom we dat niet eerder gedaan hadden wist ik eigenlijk ook niet. Nu had niemand daar nog zin in.
Louis beëindigde al snel het gesprek en richtte zich toen weer op mij. "Ik heb echt geen zin in die lange autorit nu nog".
Ik keek op mijn horloge "voordat we thuis komen is het wel middernacht geweest gok ik zo".
Louis zuchtte "ik wou eigenlijk ook nog even douchen thuis". Ik knikte "ik dus ook. Maar goed, dan douchen we daar gewoon even snel en dan kruipen we in een lekker bed. Ik kan nu al niet wachten".
Louis grinnikte zachtjes "het ligt wellicht beter dan het luchtbedje, ja". Ik knikte "het luchtbed ligt helemaal nergens naar". Louis streek door mijn haren "arme jongen".
In plaats van doen alsof ik me niet aan moest stellen, besloot ik voor de slachtofferrol te gaan. "Ja, arme ik" mompelde ik zielig.
Louis streek met zijn hand door mijn haar en glimlachte naar me. Op dat moment klonken bekende stemmen naast ons. Louis trok zijn hand terug en richtte zich op zijn vrienden "ready to go?"
Iedereen knikte. Jamie kreeg zijn sleutel terug in zijn handen geduwd. Hij keek ons vragend aan "waar heb je de sleutel gevonden?"
Oh ja shit, we moesten een excuus verzinnen.
"Gevonden voorwerpen" was Louis' excuus. Het was toch iets wat niet per se gecontroleerd kon worden door Jamie.
"Oh de sleutel was al gevonden? Dat is mooi" was zijn reactie. We maakte beide maar een bevestigend geluid. Jamie ging naast Dave lopen een eindje voor ons. Louis en ik keken elkaar met een geniepige grijns aan. Maar goed ook dat we niet de waarheid hoefde te vertellen. Dat we een relatie hadden was duidelijk, maar het ging Louis' vrienden nou ook weer niet aan wanneer we seks hadden.
"Heb je nog iemand versierd vanmiddag Dave?" vroeg Louis uiteindelijk. Dave was gelijk een en al oor en begon weer een of ander langdradig verhaal te vertellen dat mij werkelijk niets interesseerde. Dat werd nog een lange autorit.

Reacties (2)

 • EvaSalvatore

  het is kerstmis hier!

  en wat een leuk koppel blijft het toch!

  2 jaar geleden
  • Qualantinos

   Oh dat is het in Londen ook overduidelijk haha

   2 jaar geleden
  • EvaSalvatore

   ik bedoel meer met alle hoofdstukjes lijkt het net kerstmis hahaha leuk dat londen nog zo leuk is!!

   2 jaar geleden
  • Qualantinos

   ah zo. Hahaha oh ja, merry christmas indeed! ;p Heb heel wat nieuwe hoofdstukken geschreven dus ik probeer actief te zijn zodat we daar ook bij aan komen binnenkort!

   2 jaar geleden
 • Smexy

  Leugenaars hahaha

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen