In de auto was de sfeer niet erg spannend. Jamie was wederom degene die achter het stuur zat en Dave had zachtjes een of andere hiphop zender op gezet als achtergrondmuziek. Ik had wel genoeg springmuziek gehoord voor de komende tijd om eerlijk te zijn. Ik had wel behoefte aan rustige nummers of gewoon stilte. Liam was bezig op zijn telefoon en niet erg spraakzaam. Harry was in slaap gesukkeld, zoals ik wel verwacht had. Ik had de neiging om tegen hem aan te gaan liggen en ook mijn ogen te sluiten. Ik wist niet of dat charmant was in een auto met mijn vrienden moest ik toegeven.
Net toen ik besloten had om dat gewoon te doen, begon mijn telefoon te rinkelen. Ik schrok er zelf enorm van, laat staan de rest van de mensen in de auto.
Harry kwam ietwat overeind en keek me loom aan. Ik verontschuldigde me. Ook Jamie en Dave begonnen er ineens van te praten.
Ik keek op de display en liet toen een diepe zucht los. "Het is toch niet Chrissy hè?" vroeg Jamie lachend. Ik maakte een bevestigend geluid. Dave stak zijn hand uit "geef maar hier".
"Je moet Harry wel niet vermelden" gaf ik hem nog door voordat ik hem de telefoon gaf.
"Ja ja, dat komt goed" zei hij nog voordat hij het gesprek beantwoordde. Harry zuchtte en wreef met zijn handen door zijn gezicht ondertussen. Ik glimlachte naar hem en keek naar buiten vervolgens, terwijl ik vaag de stem van Dave hoorde die het gepraat van Chrissy overduidelijk maar vervelend vond.
Nou ja, het was aan de andere kant ook wel handig dat iemand sprak waarvan ze wist dat diegene mee was naar het festival. Dan klopte mijn verhaal in ieder geval. Er was dan ook weinig aan gelogen, maar ik wist niet precies hoe achterdochtig dat ze was. Ze belde natuurlijk niet voor niets. Ik was blij wanneer dit allemaal na donderdag afgelopen was. Ik keek op de autoradio klok. Het was half 11. Van zo lang stil zitten werd je wat suf. Bovendien waren we er nog lang niet en dat was ronduit vervelend.

Eenmaal bij het huis van Harry aangekomen slaakte ik toch wel een opgeluchte zucht. Harry leidde Dave, Jamie en Liam naar de gastenkamer en liet ze vervolgens daar hun spullen weer uit pakken. Ik was naar de badkamer gelopen voor die douche die ik toch nog wel wou nemen voordat ik in bed zou stappen. Ik had vandaag een aantal keren bier over me heen gekregen, had even in de regen gestaan en rook ook wel naar sigaretten en rookmachines. Achter me hoorde ik de deur open gaan. Harry glimlachte naar me en sloot de deur achter zich af. Ik kleedde me uit en draaide de douchekraan open.
Harry kleedde zich ook uit en volgde me de douchecabine in. Ik sloot mijn ogen en liet het water over mijn lichaam lopen. Ik was enorm moe en kon niet wachten totdat ik in bed kon stappen. Ik voelde Harry's armen om mijn middel. Ik legde mijn hoofd tegen zijn borst terwijl ik mijn ogen gesloten hield. Ik had nergens meer zin in moest ik zeggen.
Harry bukte zich om iets te pakken. Ik hoorde een verpakking en al snel voelde ik twee handen met zeep over mijn lichaam glijden. Ik liet het toe. Ik opende mijn ogen weer en keek vervolgens toe hoe Harry mijn haar ook waste. Nadat hij zichzelf ook nog gewassen had, konden we weer uit de douche stappen.
Ik droogde me snel af en stapte toen in het schone ondergoed dat ik meegenomen had. Harry volgde dat voorbeeld. Ik was van plan om gelijk met hem mee te lopen naar de slaapkamer, maar zodra ik op de gang stond werd ik geroepen door Jamie.
Ik zuchtte en zei tegen Harry dat hij maar alvast moest gaan, waarna ik naar de logeerkamer liep.
"Ik neem aan dat wij ook wel even kunnen douchen?" vroeg hij vervolgens. Ik knikte "natuurlijk. Jullie weten waar jullie moeten zijn. Succes. Ik ga naar bed".
Ze knikte alle drie "welterusten Louis". Ik wenste ze een goede nachtrust terug en sjokte vervolgens naar Harry en mijn slaapkamer. Harry lag onder de dekens en keek me afwachtend aan. Ik liet me ook op het bed zakken en liet een genotzalige kreun horen "hier keek ik naar uit".
Harry gniffelde "ik ook. Welterusten Lou". Ik wenste Harry ook een goede nachtrust en sloot vervolgens mijn ogen.
"I need a cuddle Lou" zei Harry zachtjes. Ik gniffelde en vleide me toen tegen Harry aan. Harry maakte een tevreden geluid en sloot zijn armen dichter om me heen. Ik gaf me over aan de slaap.

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen