Ik was rond kwart voor 11 die ochtend weer ontwaakt uit mijn diepe slaap. Ik voelde me al een beetje beter uitgerust dan de voorgaande dag, gelukkig. Ik vleide me nog wat beter tegen Harry aan en ging zachtjes met mijn hand over zijn warme bovenlichaam. Harry snurkte zachtjes. Ik glimlachte tevreden. Het gaf me een huiselijk gevoel. Ik had geen zin om op te staan, enkel in hier blijven liggen onder de warme dekens en voor me uit staren. Dat deed ik de eerstvolgende tien minuten dan ook. Vervolgens kwam ik voorzichtig overeind en keek ik even naar Harry. Hij sliep rustig verder. Ik glimlachte tevreden en kroop toen voorzichtig uit het bed.
Ik opende de deur van de slaapkamer naar de woonkamer. Daar kwam ik toevallig Jamie tegen. Ik keek hem fronsend aan "goedemorgen".
"Hey" zei hij terug, waarna hij gebaarde dat hij naar buiten liep. Eenmaal onder de overkapping zaten Liam en Dave ook al buiten. Ik begroette ze en rekte me uit. Eigenlijk was het mijn plan om gewoon even rustig een boek te gaan lezen. Dat deelde ik dan ook mede.
"Zullen we om 12 uur met zijn allen wat eten?" stelde Jamie voor. Ik knikte, voordat ik naar binnen liep voor mijn boek en weer naar de slaapkamer vertrok.
Ik nam voorzichtig weer plaats op het bed en klapte het boek open op de pagina waar ik gebleven was met lezen. Ik keek even naar Harry en glimlachte tevreden. Hij lag languit op het bed met zijn hoofd van mij weg gekanteld. De dekens lagen half over zijn benen gedrapeerd. Het maakte zijn Calvin Klein boxer half zichtbaar. Eén van zijn handen lag losjes op zijn torso, terwijl de andere naast zijn gezicht lag. Ik keek naar de tatoeages die zijn torso bedekte, waarna ik er zachtjes overheen ging met mijn vinger.
Harry maakte een zacht geluid en draaide zijn gezicht in mijn richting. Zijn ogen bleven echter gesloten. Ik glimlachte en beet op mijn lip.
Ik keek naar Harry's zachte, roze lippen die elkaar net niet raakte. Zijn haar dat heel nonchalant de helft van het kussen bedekte, gezien het niet in een knot gedraaid zat. Ik ging met mijn vingers over de krullende plukken die me opvielen in de vele plukken haar en glimlachte weer. Het was werkelijk een kunst-waardig aanzicht.
"Is het spannend?" vroeg hij zachtjes.
Ik fronste en keek naar de gesloten ogen "heh?"
Harry's lippen vormde zich tot een glimlach "ik vroeg of het spannend was". Ik grinnikte "ja hoor". Harry opende zijn ogen en keek me glimlachend aan. Ik boog me voorover om hem een kusje op zijn lippen te drukken "goedemorgen".
Harry hield mijn lippen een paar seconden vast met de zijne "goedemorgen Lou". Ik legde mijn boek naast me neer en ging zelf ook weer liggen, waarna ik Harry aan keek. Harry beet op zijn lip en draaide zich toen met zijn lichaam in mijn richting. Ik keek in zijn groene ogen en glimlachte zelf ook automatisch.
"Nu we weer met zijn tweeën een slaapkamer hebben..." begon hij zachtjes, waarna hij ietwat overeind kwam en boven me ging hangen. Ik trok hem zachtjes aan zijn ketting naar beneden en kuste hem. Harry kroop op mijn middel en en liet zijn handen over mijn nek glijden terwijl hij in ging op de gepassioneerde kus. Ik vond het allemaal wel best. Ik kwam ietwat overeind en liet Harry zijn benen aan weerszijden van mijn torso leggen zodat hij op mijn schoot zat. De gepassioneerde kus stopte niet. Ik voelde zijn zachte, vochtige lippen over de mijne strijken. Ik had mijn ogen gesloten en liet mijn seksuele gedachten de vrije loop. Ik ging er helemaal in op. Harry's warme vingertoppen gleden liefkozend over mijn nek. Het bezorgde me kippenvel. Ik liet mijn hand over zijn zij naar de achterkant van zijn boxer glijden. Al mijn schaamte was verdwenen, ik wou hem aanraken waar het ook maar kon. Net toen mijn eerste vinger de rand van de boxer raakte schrok ik van geklop. De kus werd abrupt onderbroken, waarna ik rechts van me keek naar het raam. Ondanks de drapering van witte, half doorschijnende gordijnen, was het nog goed te zien hoe de andere jongens buiten stonden te zwaaien en te grijnzen. Harry kwam gelijk van mijn middel af, om het niet nog ongemakkelijker te maken. Jamie en Dave stonden te gebaren dat het er goed aan toe ging terwijl Liam gewoon stond te grinniken.
"I-ik wist niet dat ze daar buiten zaten" mompelde Harry onhandig.
Het erge was dat ik dat wel wist maar het me totaal niet gerealiseerd had op het moment zelf. Ik kon mezelf wel voor mijn hoofd slaan. Je had jezelf weer voor schut gezet hoor Louis, goed bezig.

Reacties (1)

 • Smexy

  Hahahaha, oh my god dit maakt mijn dag hahahahahaha

  3 jaar geleden
  • Qualantinos

   hahah goed dat ik je dag gemaakt heb

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen