{ Him }

Samen met Roy sluip ik door het bos heen. We hurken neer achter een struikje en kijken toe hoe de overgebleven twee mensen rondlopen, waarschijnlijk op zoek naar de anderen. 'Ik pak dat meisje, pak jij de jongen?' Roy kijkt me met een rare blik aan. 'Nee, niet zo. Je snapt wat ik bedoel.' Roy grijnst en knikt. Hij sluipt richting de jongen. Roy is lichamelijk een stuk sterker dan ik ben. Ik kijk toe hoe het meisje mijn kant op loopt. 'Elisabeth? Clara?' roept ze. Ik wacht tot ze binnen mijn bereik staat en sprint op haar af. Ik sla mijn arm om haar keel heen en druk een doekje op haar mond. Ze vecht dapper tegen, maar verliest het. Ik voel haar lichaam slapper worden en stop het doekje weg. Ik til haar op en wacht tot Roy de jongen heeft.
We lopen opnieuw naar de deuren van de kelder en als we binnen komen zie ik dat de drie overgebleven slachtoffers van de vorige ronde op hun eigen bedden zitten aan de andere kant van de kamer. Tussen hun en ons zit een dikke wand waar wij doorheen kunnen kijken, maar zij een spiegel zien. Zoals je ook ziet in films, maar dan groter. Ze zijn aan het huilen. Er zijn nog maar twee meiden over en één jongen. Ik leg het meisje neer op een bed en wacht tot Roy, Tomas en Dylan naast me staan. 'Ik wil dat meisje, die jongen en die jongen.' Ik wijs de personen aan. 'Verdomme, ik wou dat meisje. Nou, ik wil dat meisje, dat meisje en dat meisje. Dit is zo gemeen, meiden zijn minder leuk dan jongens.' Roy kijkt me boos aan. Ook de anderen kiezen personen. 'Nu wachten tot ze wakker worden,' zeg ik en ik ga op een stoel zitten. De anderen gaan naast me zitten op hun eigen stoel.
Na zo'n tien minuten wachten worden de eerste twee wakker. Ze kijken verward om zich heen. De verwarring zet zich om naar angst. Het meisje dat ik gekozen heb schiet overeind. Ze probeert te praten. Ik sta op en pak een glas water voor haar. Je moet ze altijd eerst op hun gemak laten voelen voordat je ze breekt. Ook de jongen komt nu overeind. 'Mijn hoofd, verdomme.' mompelt hij. 'Welkom!'


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen