Foto bij O27 • Bullied

Autumn Castle

De lessen zijn eindelijk afgelopen, maar ik heb niet echt het idee dat ik mijn aandacht ook maar bij één van de lessen kon houden vandaag. Ik moest de hele tijd aan Lucas, Evan en Aiden denken. Ik kan geen conclusie uit het gevecht trekken, noch uit de verwarde blikken waarmee de jongens elkaar aankeken.
Wat me nog het meeste stoort, is dat Lucas Evan verbaasd aankeek. Evan is namelijk helemaal niet het type dat terughoudend op zoiets reageert en heeft al wel vaker aan de zijde van Lucas gevochten tegen iemand anders die hem aan het uitdagen was. Het is dus niet de eerste keer dat Evan opeens op iemand duikt om deze in elkaar te slaan.
En dan had je natuurlijk nog Aiden’s blik. Alsof hij helemaal niet had zien aankomen dat Evan hem zou slaan. Alsof hij helemaal niet had verwacht dat de jongen hem überhaupt zou gaan slaan. Ik weet zeker dat de twee jongens geen vrienden van elkaar zijn, want ik heb ze nog nooit samen zien staan. Het is altijd Evan, Lucas en Austin geweest.
Misschien denk ik hier te veel over na. Misschien was Lucas gewoon verbaasd dat Aiden zichzelf zo goed kon verweren en was Aiden verbaasd dat er iemand was die hem opeens op de grond kon krijgen, die het de moeite waard vond om zich te bemoeien met hun gevecht. Misschien ben ik hier wel te wantrouwig over omdat er de afgelopen tijd zoveel is gebeurd en ik natuurlijk nog steeds gepest word.
En dan heb je natuurlijk ook nog het feit dat ik het gewoon heel moeilijk kan bevatten dat iemand zo lief zoals Aiden oprecht in me geïnteresseerd is. Maar eigenlijk zou ik hem wel moeten vertrouwen, want hij is meegegaan naar het graf van mijn moeder. Als het voor hem allemaal maar een spelletje zou zijn, zou hij dat niet gedaan hebben en zou hij ook niet tegen Lucas uitgevallen zijn.
Nee, ik kan me niet voorstellen dat Aiden het niet oprecht met me meent. Ik wil ook niet geloven dat hij het niet oprecht met me meent, want dat zou betekenen dat ik die heerlijke veilige bubbel die zich om me heen gevormd heeft zou moeten doorprikken en ik denk niet dat ik dat kan, dat ik daar ooit klaar voor zou zijn.
Bovendien is het ook nog zo dat mijn inschattingsvermogen niet al te best is. Maar ja, wat verwacht je van iemand die geen enkele nacht fatsoenlijk kan slapen en zichzelf snijdt als het even niet gaat? Ik ben gewoon een loser. En Aiden is diegene die me wanhopig uit die diepe put probeert te trekken.
Ik haat het dat ik hem verdenk van dingen die hij waarschijnlijk niet eens zo bedoelt. Ik bedoel… hoe zou ik zelf reageren als ik iemand aan het meppen was en iemand anders trok me opeens van diegene af? Dan zou ik waarschijnlijk ook verbaasd aan. Dus zie je dat er niks aan de hand is?
Ik kreun zachtjes terwijl ik een hand door mijn haren haal. Ik word gek van mezelf! Weet je, misschien moet ik gewoon langs Aiden gaan om te kijken hoe het met hem is. Hij heeft me tijdens de pauze gezegd dat ik gerust mocht langskomen als ik dat wilde en ik heb sowieso geen zin om naar huis te gaan.
Het geeft me een warm gevoel om me dadelijk weer in zijn armen te bevinden en gekust door hem te worden. Hij heeft me immers vanmorgen wel verdedigd tegenover Lucas en daar moet ik hem wel dankbaarheid voor tonen. Dadelijk denkt hij dat ik zijn bescherming die hij me geeft maar heel gewoontjes vind terwijl ik het juist harstikke speciaal vind dat hij zo voor me opkomt.
En dus maak ik een beslissing. Ik loop de andere kant op dan ik normaal zou gaan en loop in de richting van Aiden’s huis. Het is natuurlijk sneller als ik met hem mee kan rijden, maar lopen duurt vanaf school uit maar een tiental minuutjes. Bovendien kan ik muziek luisteren als ik me verveel, want ik heb mijn iPod altijd bij me.
Het nummer van Viva La Vida van Coldplay komt net op als ik zijn huis in de verte zie opdoemen. Onbewust versnel ik mijn pas en sta niet veel later voor de zwartgeverfde deur die me naar het interieur van zijn huis zal leiden.
Ik negeer al mijn gedachten terwijl ik mijn hand naar de deurbel breng en mijn vinger contact laat maken met het knopje. Ik hoef het slechts één keer in te drukken, want niet veel later wordt de deur geopend en zie ik Aiden’s gezicht.
Ik leg bezorgd twee vingers tegen zijn wang en zet kracht zodat de zijkant van zijn gezicht naar mijn richting gedraaid wordt. Er zit een beginnende blauwe plek op zijn wang en ik buig naar voren waarna ik er een zachte kus op druk.
Aiden grinnikt en doet zijn arm om mijn rug slaan zodat hij me naar voren kan trekken en zijn lippen contact kan laten maken met de mijne. Ik leg mijn handen tegen zijn borstkas terwijl ik me gewillig door hem laat zoenen.
“Het is maar een kleine blauwe plek,” grinnikt hij als hij zich teruggetrokken heeft. “Je doet net alsof het nooit meer gaat genezen.”
“Ik ben gewoon bezorgd om je,” zeg ik en ik zucht. “Je had niet met Lucas moeten vechten. Ik vind het ontzettend lief van je dat je voor me opgekomen bent, maar nu zit jij in de problemen.”
Aiden haalt zijn schouders op.
“Valt wel mee eigenlijk. We hebben gewoon een waarschuwing gekregen en de boodschap dat we de volgende keer geschorst worden voor een paar dagen als we ons nog eens zo laten gaan. Je weet dat ik het graag voor je over heb, Autumn.”
Ik zucht, maar besluit om er verder niet al te veel op te zeggen en druk snel een kus op zijn wang voordat hij gebaart dat ik naar boven mag gaan. Hij geeft aan dat hij eerst even wat drinken gaat halen en dan naar boven komt. Ik geef een knikje en ga zijn kamer binnen.
Zoals de vorige keer staat zijn laptop aan en staat zijn Facebook open. En ik wil op zijn bed gaan zitten en het negeren, maar dan krijgen mijn gedachten de overhand en draai ik toch mijn gezicht naar het scherm toe.
Net zoals de vorige keer is hij ook nu weer aan het praten met Lucas. Ik kan niet helpen dat ik me wantrouwig voel over het feit dat hij praat met Lucas zonder daar iets over te zeggen tegen mij. Ik buig me naar voren en kijk ingespannen naar het scherm.
Ik schrik als ik Victoria’s naam lees en hoor dan gebonk tegen de deur. Ik schuif naar achteren en draai mijn hoofd naar opzij, maar ik zie aan Aiden’s blik aan zijn kaken die hij over elkaar heen beweegt dat hij het allang heeft gezien. Shit.

Reacties (1)

 • Luckey

  Waarom doet ze dat nu steeds!!
  Klap hem gedocht als je te nieuwsgierig ben
  En wees eens wat liever jij!!!

  3 jaar geleden
  • Dragonrage

   Bedankt voor je reactie haha:)

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen