Savannah • Phorthos


SYNOPSIS — Jasey vindt een mobiele telefoon in de trein als zij na haar werk terug naar huis gaat. Zij besluit dat ze best een avondje kan wachten met de telefoon naar gevonden voorwerpen brengen. Haar ongelijk wordt echter bewezen als zij de volgende dag wakker gebeld wordt door een onbekend nummer dat haar verteld 'wat je vindt mag je houden'. Jasey besluit als nog de telefoon naar gevonden voorwerpen te brengen, maar eenmaal daar wordt ze opnieuw door het nummer gebeld. 'Het spel is al begonnen,' wordt er gezegd. Jasey raakt verwikkeld in een web van obscure opdrachten, die ze krijgt van de persoon aan de andere kant van de lijn. Niet spelen heeft nog ergere gevolgen dan wel spelen heeft. Waar trekt Jasey de lijn?

Hoe ga jij out of your comfort zone?
Ten eerste zal ik dit verhaal in het nederlands schrijven en ten tweede ga ik een poging doen om thriller/horror te schrijven, waar ik waarschijnlijk zal falen.
BADGES
concept badge
"THE BEGINNING"

JURY COMMENTAAR
OPDRACHT ÉÉN
      Lisa — De titel roept bij mij al heel veel vragen op, samen met de duistere sfeer van je lay-out. Ik ben erg benieuwd naar wat dit gaat worden. Ik heb wel een dingetje over de lay-out, want hoewel hij op het eerste ogenblik heel strak lijkt, vind ik hem toch een beetje slordig. Het is denk ik mooier als je een wat interessanter lettertype gebruikt, gebruik maakt van justify om de flaptekst recht te zetten en net wat dingetjes een beetje omhoog of omlaag zet. Ik hou van hoe simpel het is, maar juist daarom is het fijn als het wel helemaal strak en netjes is. In je motivatie schrijf je dat je Out of Your Comfortzone gaat door Thriller te gaan schrijven en dat komt zeker wel terug in de lay-out, maar niet in je flaptekst. Als lezer wil ik echt meegesleurd worden in je tekst en als ik dit lees zou ik het eigenlijk niet eens verder lezen. Dit komt niet omdat ik je verhaallijn niet interessant vind, want de synopsis die je ingeleverd hebt vind ik daadwerkelijk interessant, maar het komt gewoon niet over in je korte flaptekst. Probeer meer vragen op te roepen, want dat is hoe je spanning creëert en probeer de lezer vast te houden en op het puntje van hun stoel te krijgen zodat ze wel verder moeten klikken.


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen