Foto bij Chapter 53.2 ||

Alexis Sanchez


Ik lag nog nahijgend in bed na onze nachtelijke stoeipartij en nam Anne al snel in mijn armen. 'That was a good ending.' zuchtte ik tevreden.
'Sex is always a good ending.' grijnsde Anne toen en drukte een kus op mijn wang. 'Or please tell me if it wasn't because that means I'm doing something wrong. Or you have something on your mind.' Ik begon te lachen en draaide me naar haar toe. Met mijn hand aaide ik even over haar wang en keek haar lief aan.
'You didn't do anything wrong, on the contrary in fact. I loved every single thing you did.'
'Good, good.' glimlachte Anne, nestelde zich nog even tegen mij aan en zuchtte tevreden. 'I don't know what I like more. Foreplay or the time afterwards.' fluisterde ze toen en kuste nog eens mijn borstkas. Ik glimlachte bij de aanraking en zei er niks op, ik speelde slechts wat met haar haar.
De volgende dag was ik al vroeg op en had zin aan training; er kwamen weer wat wedstrijden aan in de Emirates cup en daar had ik zin aan. Het was natuurlijk niet heel erg belangrijk, maar wel weer de eerste wedstrijd in het Emirates Stadium voor het nieuwe seizoen en nu ik terug kwam van Bayern, had ik er extra veel zin aan.
Afijn, ik stond aan het aanrecht mijn eigen havermout klaar te maken en schepte ook wat in een bakje voor Anne, waarna ik weer naar bed liep en Anne inmiddels ook al wakker was. Ik gaf het bakje aan haar en glimlachte even.
'Good morning! Are you ready to go back to Colney?' grijnsde ik. Anne zuchtte en keek me slaperig aan waarna de eerste hap havermout in haar mond ging.
'Yeah, but I can actually go later than you, so thanks for breakfast but you're gonna head off on your own.' grijnsde ze plagend en breed.
'Oh, tease you are!'

Nadieh Ramsey


Met grote ogen keek ik naar de hoop afwas die er nog stond. Bah, dit hadden we weliswaar gister niet gedaan, maar nu stond die hoop toch nog te wachten. Ik liet de wasbak vollopen met warm water en zette ondertussen koffie, een geur die Theo ook wakker maakte. Gedoucht en al kwam the man himself tevoorschijn en zette meteen ook de nutribullet aan om een shake te maken. Ik grijnsde en nam nog een hap van mijn cracker. Inmiddels was de wasbak volgelopen met water en sop en kon de grote vaat beginnen.
'Ready?' grijnsde ik en gooide hem wasborstel toe, terwijl ik zelf een theedoek pakte.
'Hey! Can't I have my breakfast and coffee in peace?' spartelde hij tegen.
'You can have it at the same time. It's a shake Theo, not Spanish tapas. Besides I'm really not gonna do this on my own.' zei ik vastberaden. Theo wist dat ook en zuchtte nog vermoeid, waarna hij toch maar het eerste bord pakte en die in de sop doopte. Ik glimlachte goedkeurend en de eerste paar borden en glazen gingen dan ook vlekkeloos, totdat Theo zijn ontbijt ophad en zich schijnbaar begon te vervelen.
'Hey!' riep ik verontwaardigd toen ik een lading spetters op mijn arm voelde en naar Theo keek. Hij keek me net iets te onschuldig aan.
'What?' Ik schudde lachend mijn hoofd en ging gewoon weer verder, totdat ik nogmaals spetters voelde. Ik legde het bord neer, pakte snel zelf een hand zeep en gooide het in Theo's richting.
'You're going down now.' riep hij en pakte ene hand sop met water die finaal over me heenging. Ik daarop pakte nog meer sop en wreef het in zijn haar, waarna Theo mij optilde en tegen mijn kont sloeg.
'Stop it!' lachte ik hard en drukte tegen hem aan, maar hij was te sterk. Hij zette me uiteindelijk op het aanrecht en ging zelf meteen tegen het aanrecht aanstaan. Zuchtend ging ik met mijn handen door Theo's sop-haar en grijnsde.
'Well that's ruined.' grijnsde ik.
'And you're to blame.' grijnsde hij ook en stopte vlak voor mijn gezicht zodat we slechts enkele millimeters verwijderd van elkaar. 'I know you said you didn't have any doubts about living together, but you know.. since we are living together, I just want to show you how much fun it can be.'
'How?' vroeg ik nieuwsgierig.
'By having sexy time in our own kitchen, soaked by soap and nobody to disturb us.' grijnsde hij tegen mijn lippen en begon me toen te zoenen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen