Foto bij New Chapter 2.The Secrets of New Orleans

That day we talked for the first time..
I wished that never happened...
I would have walked away and never come back to see your face..

Ik sla mijn dekbed van me af en ga zitten op het rand van het bed. Alles aan mijn lichaam doet pijn het lijkt wel alsof ik de hele dag in de sportschool ben geweest. Ik wrijf over mijn pijnlijke benen en probeer na te denken hoe dit komt. Ik heb niks actiefs gedaan afgelopen dag dus vanwaar die spierpijn? Zuchtend sta ik op en loop met de trap naar beneden. Mijn tante zit aan de keuken tafel met een krantje in haar handen 'Goedemorgen' zeg ik gapend en probeer me uit te rekken. de pijn schiet door mijn schouders en kreun zachtjes 'Goedemorgen lieverd gaat alles goed?' vraagt ze bezorgd 'Spierpijn' zeg ik kortaf en loop naar de koelkast. ik zie niks lekkers liggen en zucht geïrriteerd 'Sorry Ayla ik had niet echt tijd om wat boodschappen te toen' zegt ze 'Hoe voel je trouwens na gisteren?' Ik haal mijn schouder op 'Vreemd denk ik' waarop mijn tante begrijpelijk knikt 'Ik ga me denk omkleden en de stad verkennen' en loop richting de trap. Ik was snel mijn gezicht, pots mijn tanden en kleed me om. Ik pak mijn tas, portemonnee en mijn huissleutels en vertrek naar de voordeur 'Doei tot zo' roep ik. Onderweg kom ik een kleine boekhandel tegen. Het trekt mij de aandacht en ik loop naar binnen. De geur van oude boeken dringen mijn neusgaten binnen. Ik lees graag en ik hou van alle soorten boeken. Het liefst lees ik romans en wordt ik meestal verliefd op de mannelijke karakter. Ja ik weet het ik ben een definitie van een nerd. Observerend kijk ik om me heen en ik 1 boek trekt mijn aandacht. Een zwart fluwelen kaft met gouden letters erin verwerkt 'The secreats of New Orleans' lees ik zacht. Hmm interessant? Het is wel heel erg versleten en stoffig. Ik pak het boek op en blader er wat in 'Ze zijn vervloekt door de maan en veranderen in een beest hoofdstuk 3'. Ik loop naar de kassa en plant de boek erop 'Deze alstublieft' zegt ik tegen het oude vrouwtje. Na het betalen loop ik de winkel uit met mijn nieuwe vangst in mijn handen. Ik kijk even rond en zie in de verte een cafeetje '1 caramel cappuccino alsjeblieft' zeg ik en betaal mijn koffie. Met een mega kofifiekop in mijn handen loop ik naar een rustige plek bij het raam. Mijn nieuwe boek pak ik uit mijn tas en begin te lezen:

''De Crescent Wolf Pack, ook wel de Crescent Wolf Clan genoemd, is een pack Evolved Werewolves inheems in New Orleans en het omliggende gebied, The Bayou. De Crescent Pack bestaat uit verschillende weerwolf bloedlijnen. De meest opmerkelijke, de Kenner Family en Labonair Family, worden beschouwd als weerwolf royalty.''

''Wat lees je?'' hoor ik een stem naast me en ik kijk op. De jongen die mij gisteren zo kill aankeek op het schoolplein staat naast me en vraagt wat ik lees 'Ik ben net begonnen' beantwoord ik zijn vraag. Hij gaat zonder pardon voor me zitten en pakt mijn boek af 'The secrets of New Orleans' leest hij hard op voor 'He! Geef dat terug!' sis ik boos en probeer mijn boek terug te pakken zonder succes. Hij houdt het boven zijn hoofd en aan zijn blik te zien geniet hij van mijn irritatie 'Waarom lees je dit?' ik begin te zuchten en pak het boek van hem af 'Nou dat gaat jou niks aan?' zeg ik kill. Hij begint te grijnzen 'Jij bent nieuw hier en ik toon wat interesse' Ik draai met mijn ogen 'Ik ben inderdaad nieuw hier kan je nu alsjeblieft weggaan?' vraag ik zou vriendelijk mogelijk (not) 'Nee ik zit wel goed hiier' en hij gaat achterover leunen. Iets zegt me dat ik nog lang niet van hem af ben.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen