Foto bij O36 • Bullied

Autumn Castle


Note: Dit is een seksueel getint hoofdstuk. Als je dit liever niet leest, raad ik je aan dit hoofdstuk over te slaan.

Ik kijk Aiden aan terwijl mijn wangen langzaamaan rood beginnen te worden. Ik heb geen idee hoe dat ik dit tegen hem moet zeggen. Ik weet niet eens zeker of ik dit wel wil, zeker omdat we naar mijn idee nog niet zo heel lang iets hebben. Maar de relatie tussen ons voelt wel gewoon goed, dus ik zou niet weten waarom ik het zou tegenhouden.
“Is het niet nog wat vroeg?” vraag ik voorzichtig. “Ik heb het gevoel dat ik veel te makkelijk voor je overkom.”
Aiden grinnikt en veegt een pluk haar liefkozend weg uit mijn gezicht.
“Dat doe je niet, Autumn. Echt niet,” zegt hij waarna hij een kus op mijn mond drukt. “En dat ligt eraan wat jij vroeg vindt. Ik vind dat als het gewoon goed zit tussen ons en we het beiden willen dat niemand daar verder iets mee te maken heeft. Hoewel we natuurlijk direct stoppen als jij niet meer wilt.”
Hij kijkt me met een zorgzame blik aan in zijn ogen en ik glimlach naar hem. Ik doe mijn best om mijn twijfels weg te drukken. Hij heeft immers gelijk. Je kunt geen tijd plakken op dit soort dingen en bovendien voel ik me gewoon heel erg goed bij hem, dus waarom zou ik het tegenhouden?
Bovendien smacht ik om eerlijk te zijn naar iemand die me positieve aandacht kan geven, die me geliefd kan laten voelen. En Aiden doet dat al met één kus. Aiden laat me met één kus de pijn in mijn binnenste voor heel even vergeten.
“Wil je het?” vraagt hij. “Of wil je liever wachten?”
Ik haal mijn schouders op.
“Ik denk dat ik het wel wil,” zeg ik dan uiteindelijk. “Alleen is dit mijn eerste keer en ik heb geen idee hoe dit soort dingen gaan.”
Ik voel dat mijn wangen weer rood worden en Aiden glimlacht naar me.
“Ik ben vereerd dat ik je eerste mag zijn,” plaagt hij me en ik lach waardoor mijn zenuwen een klein beetje onderdrukt worden. “Maar nee, even zonder grapjes. Er is voor alles een eerste keer, toch? Voor dit dus ook. En na de eerste keer zal het alleen maar makkelijker en makkelijker gaan. Dat is voor ons als koppel juist leuk om uit te zoeken, toch?”
Ik geef een knikje ten teken dat hij gelijk heeft. Natuurlijk heeft hij gelijk.
“Maar als het te veel pijn doet, stop je dan?” vraag ik een beetje schichtig aan hem.
“Natuurlijk! Wat denk jij dan?”
“Je bent echt lief, Aiden,” zucht ik. “Dat je zo rekening met me wilt houden, bedoel ik.”
“Dit is een heel belangrijk iets, waarom zou ik geen rekening met je houden? Ik vind het belangrijk dat jij je ook goed voelt,” zegt hij tegen me.
Maar ik wil geen tijd meer verdoen aan praten. Ik wil gewoon ontdekken hoe het is om geliefkoosd te worden op die manier. En misschien is het egoïstisch en ga ik er achteraf spijt van krijgen omdat ik het voornamelijk om die reden gedaan heb, maar op dit moment kan dat me niks schelen.
Ik wil… ik wil gewoon even vergeten, oké? Ik wil gewoon even de ellende om me heen vergeten en als Aiden diegene is die daarvoor kan zorgen, dan geef ik me daar maar al te graag aan over. Bovendien hou ik van hem en zou ik me op dit moment niemand kunnen voorstellen die ik anders als mijn eerste zou willen hebben.
Aiden lijkt door te hebben dat ik door wil gaan, want hij buigt zich glimlachend weer terug naar voren en drukt zijn lippen op de mijne. Vervolgens legt hij zijn handen vlak onder mijn achterste en zet hij kracht waardoor ik in de lucht getild word. Instinctief klem ik mijn benen om zijn heupen heen terwijl hij me naar de trap brengt.
Ik laat een lach ontsnappen als Aiden halverwege struikelt en zijn hand uitsteekt om onze val te breken. Ik leun met mijn achterste en mijn rug tegen de trapleuning terwijl hij me blijft zoenen. Daarna stopt hij even, grinnikt en doet een nieuwe poging om me op te tillen.
Deze keer gaat het een stuk beter en Aiden laat me al zoenend op het bed zakken. Hij laat me enkel even los om zijn deur dicht te doen en duwt me dan zachtjes naar achteren zodat hij boven me kan hangen. Zijn lippen vinden de mijne weer terwijl hij met zijn handen onder mijn shirt naar boven schuift.
Ik laat zijn heupen los met mijn benen en schuif voorzichtig met mijn handen onder zijn shirt naar boven zodat ik zijn onderrug kan voelen. Aiden’s handen schuiven naar boven zodat zijn handen langs mijn buik glijden en naar boven gaan. Mijn huid blijkt erg gevoelig te zijn voor dat soort aanrakingen, want ik hol mijn rug naar achteren en kreun zachtjes waardoor hij lacht.
Aiden helpt me uit mijn shirt en gooit deze opzij waarna hij even naar me kijkt.
“Je bent echt prachtig, Autumn,” fluistert hij zachtjes.
Ik glimlach en hij leunt naar achteren zodat hij zijn shirt over zijn hoofd kan trekken. Ik laat bewonderend mijn handen over zijn borstkas gaan en voel zijn harde spieren onder mijn handen. Hij grinnikt als ik op mijn lip bijt omdat zijn borstkas er echt zo goed uitziet.
“Geniet je van het uitzicht?” fluistert hij naar me en ik knik blozend.
Hij grinnikt opnieuw en trekt me aan mijn armen naar zich toe. Ik sla mijn armen om zijn nek en hij laat zijn handen over mijn rug naar boven glijden. Met een geoefende beweging haakt hij mijn BH los en gooit deze ook opzij. Daarna duwt hij me weer naar achteren en pakt mijn zijn handen mijn borsten vast.
“Je bent zo fucking mooi, Autumn,” zegt hij nogmaals en ik glimlach, maar laat een kreun ontsnappen als hij met zijn vingers naar voren beweegt zodat zijn vingertoppen over mijn tepels bewegen.
Ik bijt op mijn onderlip terwijl ik naar voren buig en mijn handen onwennig naar de knoop van zijn broek breng. Hij grinnikt als het me niet direct lukt om deze los te maken en helpt me vervolgens. Daarna doet hij mijn broek ook los en doe ik die van mij naar beneden terwijl hij dat bij de zijne doet.
Ik voel een aangenaam gevoel tussen mijn benen als zijn knie per ongeluk net daar leunt en merk dat ik het warm heb. Mijn hart slaat een slag over en ik merk dat ik hem wil. Ik wil dit gewoon. Ik wil dit moment met hem hebben. Hij laat me echt zo goed voelen en ik wil mezelf verliezen in dit moment.
Aiden haakt zijn vingers achter mijn onderbroek en kijkt me vragend aan. Pas nadat ik hem een knikje heb gegeven, doet hij mijn onderbroek naar beneden en kijk ik naar het plafond.
“Er is niks om je voor te schamen, Autumn,” fluistert hij zachtjes. “Je bent prachtig.”
Ik voel mijn wangen warm worden als ik hem weer aankijk en hij buigt zich naar voren zodat hij me zacht kan kussen. Dan brengt hij zijn hand naar beneden en voel ik dat zijn vingers tussen mijn benen gaan. Het lekkere gevoel dat daarna volgt, is onbeschrijfelijk en ik kreun zachtjes terwijl ik mijn hoofd naar achteren laat leunen.
Aiden kust, terwijl zijn vingers daar nog altijd bezig zijn, langzaam zijn weg naar boven. Van mijn buik naar mijn borsten en tussen mijn borsten door naar mijn hals. Daarna gaat hij van zijn wang naar mijn mond en drukt daar een zachte kus op.
Hij gaat kort van me af om iets uit zijn nachtkastje te pakken en als hij het naast me gooit, glimlach ik goedkeurend naar hem. Hij geeft me een knipoog en lacht waarna hij zelf ook zijn laatste kledingstuk verwijdert. Ik draai mijn ogen snel de andere kant op en kijk ik plaats daarvan gespannen naar het plastiekje dat naast me ligt.
Aiden pakt het plastiekje op en opent de verpakking waarna hij op mijn been tikt om mijn aandacht te trekken. Ik doe mijn best om enkel naar zijn gezicht te kijken als hij naar me glimlacht en me vragend aankijkt.
“Zeker?” vraagt hij.
Ik geef een knikje.
“Ik zal voorzichtig zijn,” belooft hij me.
Het enige wat ik kan doen, is zenuwachtig naar hem glimlachen en vervolgens naar beneden kijken. En… shit. Ik wilde dat ik niet naar beneden had gekeken.
“Rustig, Autumn,” lacht hij. “Hoe meer jij je nu opspant, hoe groter de kans is dat het pijn gaat doen.”
En dus doe ik mijn best om me weer te ontspannen. Aiden merkt dat ik het lastig vind en brengt zijn handen weer naar de zone tussen mijn benen. Zijn vingers spelen daar zachtjes met de huid terwijl hij zijn weg weer naar boven kust. Ik merk dat mijn lichaam dankzij zijn handelingen weer begint te ontspannen en geef een knikje naar hem.
Ik hoor wat gekraak, dan is het even stil en dan buigt Aiden zich weer over me. Hij duwt mijn benen voorzichtig wat uit elkaar. Het volgende moment voel ik een stekende pijn tussen mijn benen en schiet er een warm, onbehaaglijk gevoel door mijn binnenste.
“Ontspan, Autumn,” hoor ik Aiden zachtjes zeggen.
Hij beweegt met zijn lippen van mijn borsten naar mijn hals en begint daar zachtjes op de huid te zuigen. Ik probeer me enkel op dat gevoel te concentreren en het blijkt te werken, want het doet ietsje minder zeer. Aiden vat dit op als een teken om te beginnen en hij zet beide handen aan weerszijden van mijn hoofd terwijl hij zachtjes van achteren naar voren beweegt.
Hoewel de stekende pijnen steeds ietsje minder worden, blijven ze wel nog aanwezig. Aiden stopt zo nu en dan om me te zoenen. Ik weet niet of hij het onbewust doet, maar na een tijdje gaat hij steeds sneller en niet veel later vullen zijn zachte kreunen de ruimte.
Aiden laat zich zakken op een arm en blijft met zijn heupen bewegen terwijl hij één hand naar mijn borst brengt om daarmee te spelen. Mijn lichaam ontspant zich nog wat neer en de pijnlijke steken gaan zodanig weg dat ze nog maar heel vaag te voelen zijn.
Zowel mijn kreunen als zijn kreunen vullen de ruimte en opeens verstijft Aiden helemaal. Daarna voel ik iets kloppen vanbinnen en zakt hij op me in elkaar. Aiden hijgt in en uit en het kloppende gevoel in mijn binnenste verdwijnt langzaamaan. Ik huiver als Aiden zich terugtrekt en voel hem uit me gaan.
Net als ik denk dat dit het is en dat we ons weer terug gaan aankleden, buigt hij zich opeens over me en gaat met zijn hand tussen mijn benen. Het volgende moment zijn het mijn kreunen alleen die de ruimte vullen. Een warm, vreemd gevoel verspreidt zich in mijn binnenste en lijkt steeds beter waarneembaar te zijn naarmate Aiden langer met de huid tussen mijn benen speelt.
Op een gegeven moment wordt het gevoel ondragelijk en voel ik dat ik over de rand geduwd ga worden. Ik kan niet anders dan mijn ogen sluiten omdat ze toch steeds in mijn kassen terug blijven rollen en ik leg mijn hand op Aiden’s arm terwijl ik het gevoel heb dat ik ergens anders ben. Mijn gedachten zijn niet te controleren en voor even voelt het alsof er iets in mijn binnenste op ontploffen staat.
Dan word ik net dat laatste beetje over de rand geduwd en begint mijn hele lichaam te schokken terwijl er zich vanbinnen een heerlijk gevoel verspreidt. Aiden houdt me stevig vast terwijl ik in zijn armen aan het trillen ben en mijn nagels in zijn arm zet en mijn knieën automatisch naar elkaar toe breng om het intense gevoel nog beter te ervaren.
Het gevoel gaat maar langzaam weg en mijn lichaam komt eindelijk tot rust, maar een zalig gevoel en een gevoel alsof mijn lichaam in een roes verkeert, nemen mijn lichaam voor heel even over. Daarna is het voorbij en open ik mijn ogen weer.
Aiden glimlacht naar me, buigt naar voren en drukt dan een kus op mijn lippen. Daarna lijkt hij zich opeens iets te beseffen, want hij kijkt me verschrikt aan.
“Shit, Autumn, ik was vergeten dat ik vandaag een afspraak had en ik eigenlijk moet gaan.”
Ik bijt op mijn onderlip, maar geef een snel knikje naar hem ten teken dat het niet erg is en kleed mezelf snel terug aan. Voordat ik zijn kamer verlaat zodat hij me terug naar huis kan brengen, merk ik een rood knipperend lampje op dat zich boven de achterkant van zijn bed bevindt.
Ik schud mijn hoofd en loop naar beneden achter Aiden aan waarna ik, nadat zowel hij en ik naar de wc zijn geweest, de auto instappen zodat hij me naar huis kan brengen. Tijdens de hele rit speelt er een glimlach om mijn lippen en houdt Aiden zijn hand op mijn been waar hij af en toe een zacht kneepje in geeft.

Dit was echt awkward, haha. Een boek zoals Fifty Shades of Grey zie je mij nooit schrijven haha.
Gelieve indien je van plan bent om boos commentaar op Aiden te leveren (wat totaal begrijpbaar is, haha) wat te letten op hoe je het brengt a.u.b ^^

Reacties (2)

 • AmeranthaGaia

  Ik zei toch dat je hem je niet moest laten aanraken?! Autumn, meid, we moeten echt iets aan onze communicatie doen.

  3 jaar geleden
 • Luckey

  OMG!!
  Vieze vieze pedo!!
  Waarom!! Als je zo graag Promk wilt koop je dat maar lekker!!!
  Evan jij gaat nu ingrijpen!!
  Ik schop je zo hard anders dat je de komende welen niet kan lopen!!
  En aiden delen zij. Niet veilig! Die is die heel snel kwijt!!
  Waarom !!!!!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen