"Jamie wil om 12 uur samen iets eten" meldde ik Harry, om het ook nog even wat erger te maken. Dat ging lekker ongemakkelijk worden.
"Nou, dan moeten we sowieso nog iets in huis gaan halen" reageerde Harry. Gezien hij gewoon een boxershort droeg was het niet zo erg om gewoon uit bed te stappen terwijl de rest dat kon zien. Dat gold voor mij ook. Harry zocht uit de kledingkast een setje kleding uit -hij had zo veel kleding dat hij het kon verdelen over twee huizen- terwijl ik uit mijn koffer een setje zocht.
"Laten we maar gewoon niks er over zeggen en vragen wat ze zomenteen willen eten" stelde Harry voor zodra we beide klaar waren om de slaapkamer uit te stappen. Dat was dan ook een goed plan, totdat Jamie en Dave gelijk begonnen te joelen zodra we een stap buiten onder de overkapping zette. Harry en ik grinnikte het ongemakkelijk weg en vroegen toen gewoon gelijk wat ze wouden eten.
"We halen wel wat harde puntjes. Er staan nog eieren in de voorraadkast, voor de liefhebber. We zijn waarschijnlijk over zo'n 20 minuutjes terug" legde Harry uit.
De rest van de jongens knikte, waarna Harry en ik weer door het huis naar de voordeur liepen. Zodra de voordeur achter ons gesloten was voelde ik hoe hij tastte naar mijn hand. Ik verstrengelde mijn vingers met de zijne.
"Dat was awkward" mompelde ik. Harry grinnikte "zeg dat wel. Als ik geweten had dat ze daar zaten dan had ik me wel in gehouden".
Ik wist niet of het verstandig was om te vertellen dat ik het wel wist en dus besloot ik dat achterwege te laten.
"Hoe vond je Ultra?" besloot ik dus maar te vragen, om het onderwerp te veranderen. Harry haalde zijn schouders op "het is niet de muziek die ik normaal gesproken luister, maar ik kan me voorstellen wat mensen leuk vinden aan festivals. Dat kamperen is echter echt niets voor mij".
Ik grinnikte "dat had ik ook niet echt verwacht dat je dat geweldig ging vinden".
Harry knikte "als het niet anders is, kan ik me wel aanpassen. Maar ik geef toch echt de voorkeur aan een fatsoenlijke hotelkamer in plaats van een dun tentzeil waar je werkelijk alles doorheen hoort".
Ik knikte. Ik persoonlijk had niet per se slecht geslapen, maar dat kwam waarschijnlijk dan ook voornamelijk door de alcohol inname. Ik had zeker wel genoeg gedronken die voorgaande avond, wat er voor gezorgd had dat ik snel in een diepe slaap gevallen was. Toen ik die ochtend wakker geworden was rond half 8, was Liam ook al actief geweest. We hadden samen even zachtjes overleg gepleegd over ontbijt halen en waren uiteindelijk voorzichtig de tent uit gekropen. Jamie had ook enorm slecht geslapen, gezien hij een hele lichte slaper was. Dat vond ik wel sneu. Harry was dat dan weer niet, maar voelde zich simpelweg ongemakkelijk. Vandaar ook mijn belofte om een keertje mee te gaan naar een concert waar hij heen wou.
"Waar wil je mij eigenlijk naartoe sleuren wanneer jij het optreden mag kiezen?" vroeg ik hem.
Harry dacht na "dat weet ik eigenlijk nog niet. Ik heb een uitnodiging vanuit de kunstenaarswereld gekregen voor een opera binnenkort, maar ik kan me goed voorstellen dat ik je daar daadwerkelijk mee martel".
Ik grinnikte "ik kan me er weinig bij voorstellen, moet ik toegeven. Maar goed, als het toch vergoed wordt en je iemand mee mag nemen, wil ik de marteling wel een keertje ondergaan. Gaan we daarna voor een leuke marteling thuis als afterparty".
Harry leek dat niet aan te zien komen maar kon er om lachen "deal Louis, daar hoef ik nog niet eens over te twijfelen". Ik dacht weer terug aan de handboeien die hij een van de eerste keren gebruikte. Had hij nog veel meer van zulke dingen in huis die ik nog nooit gezien had?

Reacties (1)

  • Smexy

    Oh jongens, dat wordt nog een spannende avond hahahahaha

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen