We waren rond half 7 die avond weer bij Harry's appartement in New York aan gekomen. Harry was gelijk naar zijn atelier gegaan om de kunstzinnige ideeën die hij dit weekend op gedaan had te schilderen. Ik zelf had nergens echt zin in. Ik was op de bank in de woonkamer geploft en had wat door mijn Facebook en Instagram tijdlijn gescrold. Toen ik daar uiteindelijk klaar mee was had ik werkelijk geen idee meer wat ik moest gaan doen. Ik had de televisie aan gezet en was daar maar naar gaan staren, terwijl ik me heel slecht kon concentreren. Ik zou kunnen gaan werken aan mijn project dat dinsdag klaar moest zijn, maar daar stond mijn hoofd momenteel echt niet naar. Ik had even de behoefte aan rust, aan helemaal niemand om me heen. Met naar het campus gaan bereikte ik dus ook helemaal niets, gezien ik Jamie ook al het hele weekend gezien had. Zolang Harry in het atelier bleef voelde ik me toch wel een beetje alsof ik op mezelf was en dat vond ik niet erg. Ik was langzaam overeind gekomen en naar de boekenkast gelopen, om te zien of ik daar een interessant boek tussen kon vinden. Het aanzicht van het yogaboek liet me onbewust glimlachen. Daar had ik dan ook goede herinneringen aan.
Uiteindelijk sjokte ik terug naar de bank met een boek over romantiek en spanning. Dat klonk spannend en als iets wat zich gemakkelijk zou lezen, in plaats van een avontuurlijk verhaal dat zich heel lang uit strekte.
Ik sloeg de bladzijden op een random pagina open en begon te lezen. Ik had dan ook net de juiste pagina gevonden als het ging om een zwoel verhaal. Ik was tegelijkertijd ook wel geïnteresseerd. Uiteindelijk had ik ook nog mijn oortjes uit mijn broekzak gevist en was ik ietwat in een eigen wereld verzonken, ook wel die in het boek. In het boek spraken ze over een bepaalde aantrekkingskracht die me zelf de kriebels gaf. Ik voelde me onderhand alsof ik de aanraking zelf voelde. Dit boek was enorm goed geschreven, ik ging er echt helemaal in op. Het was zelfs zo erg dat ik niet eens door had dat Harry naast me op de bank neer plofte. Ik had mijn muziek dan ook best wel luid staan. Ik schrok toen hij me aan raakte. Automatisch trok ik mijn oortjes uit en keek ik naar hem. Harry keek naar de cover van het boek en begon te grinniken "jij weet ook goed welk boek je moet nemen".
Ik glimlachte onschuldig "hoe ging je schilder sessie?"
Harry haalde zijn schouders op "niet slecht, denk ik. Want me to show it to you?"
Ik sloeg het boek dicht en kwam overeind "show me".
Harry glimlachte en dirigeerde me naar het atelier. In het atelier was het aangenaam warm. Er hing een typische Harry-geur. Dat was een fijne geur, naar mijn mening. Harry rook heerlijk, ik associeerde de geur met veel positieve gevoelens.
Ik stond stil voor het kunstwerk dat Harry zojuist geschilderd had. Het was een levendig schilderij met erg veel kleuren, bijna als een festivalmenigte. Het waren echter geen overduidelijke mensen, het was een redelijk abstract schilderij. Het was zo'n schilderij dat je na liet denken over wat het kon zijn en een verhaal leek te hebben.
Harry ging achter me staan en sloeg zijn armen om mijn middel, waarna hij zijn kin op mijn schouder legde "wat vind je er van?"
Ik rook de geur van Harry nog wat beter, wat me liet glimlachen. Met een grote grijns op mijn gezicht draaide ik me om in zijn armen, waarna ik mijn armen om zijn nek legde "goed bezig".
Harry keek me doordringend aan, waar ik zelf ook niets meer op te zeggen had. De gedimde lichten, de geur en het warme sfeertje liet me opgewonden voelen. Dat leek Harry door te hebben, of ook zelf te ondervinden. Hij ging met zijn vingers over mijn wang om het haar weg te strijken achter mijn oor en glimlachte "wanna do some other art?"
Ik trok hem langzaam mee naar de bank die in het atelier stond en liet me daar zakken, waarna ik hem mee naar beneden trok. Harry kwam naar beneden voor een tedere kus terwijl zijn vingers zachtjes over mijn bovenbeen streken. Ik was hier wel voor in de stemming.

Reacties (2)

 • EvaSalvatore

  Pwauw chieca pwauw pwauw

  Die twee kunnen echt niet van elkaar afblijven maar ze zijn zo schattiiiig

  2 jaar geleden
 • Smexy

  Ze kunnen ook niet van elkaar afblijven he hahaha

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen