Hoi lieve lezers!

Ik ben nu al een tijdje bezig met een nieuwe story, "Second Generation". Ik heb hem net geactiveerd, en hier is dus een beschrijving, om te kijken of je het leuk vindt.

"Second Generation" is een verhaal wat slaat op "Rise of the Brave Tangled Dragons", een crossover met de vier hoofdpersonen uit de films "How To Train Your Dragon", "Brave", "Rise of the Guardians" en "Tangled".
In mijn story hebben zij dus al kinderen, (vandaar die naam) en zijn zij zelf plotseling verdwenen. Alischa (dochter Hiccup), Arcum (zoon Merida), Nixaya (dochter Jack) en Aureum (dochter Rapunzel) gaan opzoek naar hun ouders, met alle gevolgen van dien...

Ik hoop dat jullie het leuk vinden, ik zet voor de zekerheid de officiële beschrijving even in een spoiler.

Als Alischa Mira Valka Haddock per ongeluk een brief die eigenlijk voor haar vader is bedoeld onderschept, krijgt ze schokkend nieuws: haar vader zat vroeger bij een wereld reddende groep: The Big Four, en opnieuw zouden de vier de wereld moeten redden.
Maar wat de afzender niet wist, was dat Hiccup helemaal niet in Berk was: sinds enkele dagen werden hij en zijn draak vermist. Alischa vermoedt dat ze door deze missie aan te nemen hem zou kunnen redden, maar kan ze het wel aan?

Arcum Fergus Dumbroch is tevreden met zijn leven: hij is de kroonprins van Dumbroch, leeft een luizenleven, en zijn moeder kan als de beste boogschieten.
Daar komt verandering in als hij een brief ontvangt die aan zijn moeder behoort. Merida zou opnieuw worden opgeroepen om de wereld te redden van een onbekende schurk.
Arcum had zijn moeder al een paar dagen niet meer gezien, en had het vreemde gevoel dat ze ontvoerd was. Hij gaat zelf op de uitnodiging in komt terecht in een vreemde wereld.

Nixaya Praesidio Frost is een echte tiener. Samen met haar vader, Jack Frost, reist ze de hele wereld rond op zoek naar mensen die geloven.
Op een dag krijgt ze een brief, en, nieuwsgierig als ze is, leest ze de dingen die niet voor haar ogen bestemd zijn. Dingen over de beroemde Big Four, die opnieuw de wereld zou moeten gaan redden.
Jack was nu al een paar dagen weg en had Nixaya even alleen gelaten, met de belofte snel terug te zijn. Dit is niet gebeurd en Nixaya gaat op zoek naar de afzender. Zou de rest van the Big Four haar kunnen helpen?

Aureum Lumina Fitzherbert, een prinses met lang, bruin haar, wil niets liever dan de wereld redden. Best normaal, het zit in haar bloed, dankzij haar moeder, de beroemde koningin Rapunzel. Als ze een brief vindt met informatie over een groep genaamd the Big Four, zou Rapunzel weer op pad moeten.
Het rare was dat Rapunzel al een paar dagen spoorloos was. Aureum is ongerust en zonder na te denken, gaat ze op zoek naar de Big Four. Ze moeten op de hoogte worden gesteld van de verdwijning.


Veel plezier met lezen! (Als jullie het tenminste gaan lezen...)

Groetjes,
Manon van het FantasyFreaks team.

https://www.quizlet.nl/stories/162268/second-generation-rise-of-the-brave-tangled-dragons/

Hier is de link.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen