Ik had Louis maar gelaten in zijn plannen om Chrissy te bedriegen. Hoewel ik niet echt een update verwacht had, kreeg ik die toch nog rond half 11. Verder had ik niets meer gehoord. Dat was ergens ook wel frustrerend. Ik wou weten of het goed gegaan was en of ik nu eindelijk van het gezeik af was. Ik vertrouwde Louis, maar bleef hartstikke nerveus. Het was dan ook niet erg verrassend dat ik naar de fles wijn gegraaid had. Ik moest mezelf een paar glaasjes moed in drinken, om tot rust te komen. Met het drinken van wijn voor de televisie kwam dan wel weer het risico dat ik me suf ging voelen en mijn concentratie achteruit ging.
Ik verwachtte een update maar die leek maar niet te komen. Ik werd ongeduldig langzamerhand. Ik was languit op de bank gaan liggen, met een kussen tussen mijn armen. Terwijl ik naar de televisie keek wachtte ik op die update, die maar niet kwam. Uiteindelijk eiste de alcohol zijn tol en viel ik in slaap.

Ik schrok op van een aanraking. Ietwat gedesoriënteerd keek ik voor me uit. Ik had moeite met mijn ogen open houden.
"Hey" klonk een zachte stem. Ik herkende de stem uit duizenden. Mijn ogen ging wat verder open "heeey". Ik nam Louis tegen me aan. Louis grinnikte zachtjes "heb je gedronken?"
Ik maakte een bevestigend geluid en gaf hem toen de ruimte om zo te gaan liggen dat hij me aan kon kijken. Louis speelde met de blouse die ik aan had en glimlachte.
"Nou, vertel" zei ik, ietwat enthousiast. Ik wist niet of het goed of slecht was gelopen, maar Louis zag er in ieder geval niet gedeprimeerd uit.
"Het is gelukt. Nou ja, mijn gedeelte dan. Ik hoop dat Jamie net zo veel succes heeft" zei hij. Ik drukte een kusje op zijn lippen "dat is geweldig nieuws Lou, wil je het vieren?"
Louis grinnikte "hoe zie je dat voor je?"
"Jij, ik, een fles geweldige champagne en een bubbelbad" fluisterde ik zwoel. Louis leek zichtbaar geïnteresseerd. Ik kwam overeind en sjokte naar de keuken voor die fles champagne, waarna ik Louis mee nam naar de badkamer. Het was niet dat ik daadwerkelijk een bubbelbad had, maar wel een bad met bubbelfunctie en dat was in mijn ogen toch wel een beetje hetzelfde. Ik zette de warm water kraan aan en stapte vervolgens uit mijn kleding. Louis volgde mijn voorbeeld en nam plaats in het bad. Ik nam tegenover hem plaats en vulde de glazen met champagne.
Bij de uiteindelijke toast, toastte we op het dronkenschap van Chrissy en onze overwinning daarbij, ook in die woorden omschreven.
"Ah god Lou, ik ben zo trots op je. Ik ben zo blij" zei ik enthousiast. Louis glimlachte en nam een slok van de champagne "ik voelde me zo ongemakkelijk tijdens al haar flirtpogingen".
Ik streek over zijn been "nu kunnen wij weer samen zijn. We zijn van haar af". Louis boog zich voorover voor een kusje. Ik nam zelf vervolgens ook een slok champagne.
"Heb je nog iets gehoord van Jamie?" vroeg ik Louis vervolgens. Hij schudde zijn hoofd "niets meer. Ik denk dat dat een goed teken is, dan is hij in ieder geval druk bezig".
"Ja, of hij heeft gewoon geen zin in het hele gedoe en laat zijn telefoon met opzet links liggen" sprak ik hem tegen. Louis schudde zijn hoofd "zo is Jamie niet. Als hij eenmaal iets belooft dan maakt hij het ook wel waar. Nou ja, hij probeert het".
Ik glimlachte tevreden. Ik voelde me voor het eerst in een lange tijd weer ietwat vrij. Louis en ik hadden morgen een vrije dag, wat ideaal was om het eens uitgebreid te vieren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here