Het gezoem van Louis' telefoon was hetgeen dat me wekte. Ik opende gedesoriënteerd mijn ogen maar staarde in het donker, losstaande van die oplichtende telefoondisplay. Ik trok Louis' lichaam nog wat dichter tegen het mijne en kwam vervolgens ietwat overeind om te kijken wie er belde. Chrissy. Ik voelde hoe ik het warm kreeg. Dit was het moment waarop we betrapt waren. Ik voelde het gewoon. Louis echter was helemaal van de wereld en had geen flauw benul wat er gaande was. Louis' gesnurk was het enige wat me momenteel tot rust bracht, gezien Chrissy me echt licht in mijn hoofd liet voelen. De alcohol werkte daar natuurlijk ook wel aan mee, gezien we gewoon de fles leeg gedronken hadden samen. Dat was voelbaar geweest, al zeker wanneer we beide al een beetje alcohol van tevoren gedronken hadden. Het bel scherm verdween en maakte plaats voor een overdosis aan sms'jes. Ik graaide naar de telefoon. Het waren geen vriendelijke sms'jes. Er kwam veel gevloek aan te pas, gecombineerd met een heel aantal verwijten. Ze beweerde dat we het nog wel gingen merken wanneer ze haar wraak ging nemen. Dat betekende dat we waakzaam moesten zijn, want voor hetzelfde geld konden we een bewijs bewaren waar we haar mee aan konden geven bij de schoolleiding. Dat moest dan wel iets zijn waardoor het niet leek alsof Louis en ik een relatie hadden. We moesten nu niet ons zelf verraden. Ik zette de trilfunctie van de telefoon uit om niet helemaal gek te worden van het getril. Vervolgens legde ik de telefoon weer weg. Ik was nieuwsgierig, maar waarschijnlijk hielden de sms'jes en telefoontjes voorlopig nog niet op. ik ging er niet op zitten wachten. Ik schoof mijn arm onder Louis door en legde de andere over hem heen, waarna ik hem goed vast nam en me tegen hem aan vleide. Louis verroerde zich niet. Ik glimlachte en drukte een kusje in zijn nek, waarna ik comfortabel ging liggen. Ik sloot mijn ogen en zweeg. Hoewel Louis' gesnurk het enige was wat ik kon horen, voelde het alsof ik de telefoon alsnog kon horen trillen. Ik wist niet meer hoe ik me moest gedragen. Ik voelde me heel onrustig. Ik nam de telefoon weer opnieuw er bij en keek naar de display, waar nog steeds nieuwe berichten zich opstapelde. Ik las ze allemaal, te nieuwsgierig om het weg te leggen. De scheldwoorden kwamen aan een stuk door binnen, inclusief heel wat homofobe opmerkingen. Het was misselijkmakend maar tegelijkertijd kon ik ook niet stoppen met kijken. Ik moest van deze telefoon af. Wanneer ik de telefoon niet ver weg legde, had ik hem de hele tijd vast. Ik haalde mijn hand weer onder Louis uit en stapte uit bed, waarna ik naar de keuken liep en daar de telefoon op het aanrecht legde. Ik staarde nog steeds naar de display, ietwat twijfelend of ik nu al weg ging lopen of dat ik nog even bleef kijken. Ik moest niet kijken. Ik moest het los laten. Louis maakte zich er momenteel niet eens druk om, dus waarom zou ik het wel doen? Daar bereikte ik helemaal niks mee. Ik ging me morgen wel druk maken.
Ik graaide naar een glas in het keukenkastje en schudde een bodempje sterke drank in, waarna ik het glas in één keer leeg dronk. Zo kwam ik wel in slaap.
Zuchtend sjokte ik terug naar de slaapkamer. Ik liet me weer zakken op het bed en keek naar Louis. Wederom nam ik hem dicht tegen me aan, waarna ik even rustig op adem kwam. Louis draaide zich tegen me aan. Ik glimlachte tevreden en drukte een kusje op zijn kruin. Vervolgens sloot ik mijn ogen. Ik voelde hoe de alcohol begon te werken en binnen de kortste keren was ik dan ook in slaap gesukkeld.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen