Zodra ik wakker werd die ochtend rond 11 uur, was Louis al wakker. Hij keek me aan en zuchtte "kater".
"Ook goedemorgen" reageerde ik sarcastisch, waarna ik me uit rekte en daarmee hem naar me toe trok. Louis vleide zich tegen me aan en geeuwde "zou Chrissy nog iets gezegd hebben?"
Ik zuchtte "je moet eens weten"
Louis kwam weer overeind en keek me fronsend aan.
"Je telefoon heeft vannacht zo veel getrild door haar berichten en belletjes dat ik de telefoon weg gelegd heb in de keuken" legde ik uit. Louis grinnikte zacht. "Oh.. Wat had ze te zeggen?"
Ik vertelde een aantal sms'jes na, waaronder de sms'jes die erg homofoob getint waren. Louis zuchtte "ze is dus goed kwaad. Die laten we maar gewoon met rust".
"Heb je dan ook nog iets vernomen van Jamie?" vroeg Louis verder. Ik schudde mijn hoofd.
"In de keuken zei je?" vroeg hij vervolgens. Ik knikte. Louis kwam overeind en rolde uit bed, waarna hij rustig naar de keuken liep. Ik zuchtte zachtjes en ging met mijn handen door mijn gezicht. Al snel hoorde ik weer voetstappen dichterbij komen, waarna het bed inzakte. Ik keek weer naar Louis. Louis had zijn telefoon vast en glimlachte naar me voordat hij weer tegen me aan kroop. Vervolgens lichtte hij de display op en las hij al de berichten. Er waren er volgens mij ook nog heel wat bij gekomen. Louis las de berichten in stilte. Ik was nieuwsgierig en probeerde mee te kijken, maar hij lag niet in de ideale houding er voor. Ik kon de display maar net zien, laat staan fatsoenlijk de tekst lezen. Toen Louis uiteindelijk zijn telefoon op mijn borst naast hem neer legde, zag ik dat hij Jamie belde.
Een suffe stem gaf uiteindelijk antwoord. Louis vroeg gelijk hoe het gegaan was.
"Ik denk dat het gelukt is. Ik heb werkelijk alles doorzocht, maar als het goed is, is de foto nergens meer te vinden" antwoordde Jamie. Ik maakte een tevreden geluid en ging liefkozend over Louis' rug met mijn hand. Hij was naakt. Ik grijnsde.
"Heb jij nog iets van Chrissy gehoord?" vroeg Jamie vervolgens. Louis zuchtte en las een aantal sms'jes voor.
Aan de andere kant van de lijn was het even stil. "What the fuck..." was het eerste wat hij uit bracht. Ik maakte een bevestigend geluid.
"Nou ik ben blij dat Alison nog niets gestuurd heeft, daar zou ik spontaan chagrijnig van worden als ik er mee wakker werd" gaf hij toe.
Louis maakte een bevestigend geluid "ik ben benieuwd naar haar revenge plan. En ik hoop ook oprecht dat de foto echt verdwenen is nu".
Jamie zuchtte "ik heb echt enorm veel bestanden door gespit en volgens mij is het nu definitief verdwenen".
"Dat is mooi, en nu hopend at ze niet werkelijk iets raars gaat doen met haar wraakactie" antwoordde Louis. Ik knikte terwijl ik mijn hand over Louis' lichaam liet dwalen en liet liggen op zijn kont. Louis ging met zijn hand over mijn borst.
"Ik spreek je nog wel Jamie, houd me up to date" sloot Louis af. Jamie vond dat goed en hing toen op. Louis kwam ietwat overeind "well horny boy.."
Ik grijnsde onschuldig "we moeten onze vrijheid vieren, vind je niet?"
Louis keek me speels aan "ik heb trek".
"Als in echt eten of..." probeerde ik nog. Louis begon te lachen "als in echt eten ja".
Ik kwam van het bed af en nam Louis in mijn armen, waarna ik hem een kusje gaf "alles voor mijn prinsesje".
Louis klonk als een blij klein kind terwijl hij lachte, het was heel cute.
"Trek mooie kleding aan, ik neem je mee op een date" zei ik uiteindelijk toen ik hem weer neer zette. Louis keek me impressed aan en zocht vervolgens voor die mooie kleding. Ik ging hem mee nemen naar een leuk, romantisch restaurantje, buiten de stad. Dat hadden we wel verdiend.

Reacties (2)

 • EvaSalvatore

  hij moet een tiara krijgen hihi

  3 jaar geleden
  • Qualantinos

   hahah nog niet aan gedacht maar je zet me aan het denken...

   3 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  prinsesje! krijgt hij een tiara???

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen