Cameron Dylan Black

♠ Naam ♠
Cameron Dylan Black.
• Cameron betekent letterlijk scheefneus.
• Dylan betekent zee god, zoon van de golven.
• Black betekent donker.

Cam is eigenlijk best tevreden over zijn naam alleen probeert hij de betekenis ervan tegen niemand te vertellen van hem hoeft niemand te weten dat hij scheefneus heet.

♠ Bijnaam ♠
Cameron wordt ook wel Cam en Psychoboy genoemd.
• Cam betekent gehavend
• Psychoboy betekent Gestoorde jongen

Cam houdt van zijn bijnaam. Hij is blij dat hij druk op anderen kan uit oefenen alleen al met zijn naam want Cam is zeker berucht als de gestoorde. Hij heeft er geen problemen mee en kan er zelfs wel van genieten.

♠ Leeftijd ♠
• Cam is zeventien jaar oud
• Cam is jarig op 27 februari
• Cam zijn sterrebeeld is de Waterman
• Cam is geboren op de koude winter dag en die kou lijkt altijd in hem zijn gebleven. Ook heeft hij altijd koude handen en armen.

♠ Rol ♠
Cam is net als alle anderen in het huis, namelijk een psycho. Een begiftigde psycho, met enkel een doel, het overnemen van de wereld.

"Madness is somewhere inbetween chaos and having a dream.

♠ Innerlijk ♠
Goede eigenschappen
• Slim
• Tactisch
• Nieuwsgierig
• Trouw
• Dapper
• Filosofisch
Slechte eigenschappen
• Sluw
• Haatdragend
• Wraaksgezind
• Meedogenloos
• Eenzaam
• Gestoord
• Manipulatief

Voor Cam zijn zijn negatieve eigenschappen de belangrijkste eigenschappen, gezien hij vooral naar deze eigenschappen leeft. Cam is namelijk erg sluw, hij weet hoe hij dingen het beste aan kan pakken en is dus best slim en tactisch. Als hij eenmaal een plan bedenkt zal hij eerst proberen het tactisch en of sluw te spelen, lukt dit niet dan pas zal hij zijn echte ware aard laten zien. Hij is ongelooflijk haatdragend en je hoeft maar een kleine fout bij hem te maken en hij zal je haten zo langs al nodig is. Wraak is dan ook zijn wapen, zodra je iets misdaan hebt bij zal hij wraak willen. Dan kent hij ook geen genade en is meedogenloos. Ook als je in zijn weg loopt of hem ook maar wilt tegenhouden zal dit je zwaar te kost staan. Hij zal je net als ieder ander uit de weg ruimen. Echter heeft zijn gedrag wel een reden, hij is namelijk erg eenzaam en weet dan ook moeilijk contact te leggen met andere. Hij is best wel gestoord en dit is dan ook aan alles te merken. Als laatste is hij ook erg manipulatief en kan hij zijn woorden zo verdraaien dat mensen hem snel vertrouwen. Dan als je hem eindelijk als een vriend hebt kunnen krijgen is hij heel erg trouw aan je en zal hij je niet zomaar opgeven. Dan is de jongen erg nieuwsgierig en gaat hij graag op avontuur. Dan kan Cam tussen neus en lippen door enkele filosofische opmerkingen maken. Vaak heeft hij dit niet door maar hij is filosofischer dan hij zelf denkt. Dan is Cam erg dapper al gooit hij deze eigenschap weg in de eenzaamheid die hij vaak voelt.
"We are givin' a little spark of madness I just have a bigspark.


"I'm interested in imperfections, quirkiness, insanity, unpredictability.
That's what I really pay attention to anyway.
We don't talk about planes flying ; we talk about them crashing"

"Everybody thinks that we are perfect, don't let them look trough the picture..

♠ Gave ♠

De gave van Cameron is om anderen volledig af te tasten op zoek naar zwakheden, onzekerheden of imperfecties. Zodra hij deze heeft gevonden zal hij je met woorden ze er nog even goed in wrijven. Hij zaagt net zolang op al jou onzekerheden door tot je breekt. Nu is dit allemaal best wel lame maar het mooie is dat als hij de knop eenmaal heeft omgezet en iemand daadwerkelijk pijn wil doen met zijn woorden, lijkt er iets in hem en zijn woorden te veranderen. Hij kiest precies de goede woorden en de impact van de woorden lijken wel met drie keer te vergroten. Zo werkt hij iemand dus veel sneller in tranen dan ander zouden kunnen, dit wordt ook wel Psycho-analyse genoemd. Echter wordt hij van iedereen traan die wordt weggepinkt, of woedende woorden die worden gezegd fysiek sterker. Zijn gave is dus een soort van om andermans zwaktes op te zoeken en deze te verergeren, hiervan wordt zijn tegenstander zwakker en hijzelf sterker.
Soms lukt het hem om gevoelens aan te passen dit kost hem echter delen van zijn fysiek kracht die per minuut dat hij dat probeert sterk afnemen, dit zal je hem dan ook niet heel snel zien doen want zijn fysieke kracht is iets waar hij erg trots op is en wil blijven zijn. Soms vindt hij het echter wel grappig om mensen verliefd op elkaar te maken, dit is maar een kleine wijziging en dus makkelijk te volbrengen. Dit kan dan wel alleen met anderen en niet bij zichzelf of degene di hij op dat moment erg leuk vindt.

"You like me most when I act insane, but let me tell you a secret, I'm not warned"
♠ Verleden ♠
Cam groeide op als zoon van twee pittig gestoorde ouders, beide waren ze erg berucht voor hun daden. Niemand ging echter tegen hen in omdat ze wisten dat wie dat probeerde er niet levend vanaf zouden komen. Cameron groeide dus op tussen twee erg beruchte criminelen, dit was dan ook de reden dat hij zelf al gauw dingen uit supermarkten, speelgoed winkels of andere winkels meenam. Hij groeide op als crimineel en zijn ouders kwamen steeds verder in een problemen, op de dag dat het bekend werd dat ze werden achtervolgd door een hele erg beruchte drugsbende gaven zij op. Ze hebben zichzelf voor zijn gezicht opgehangen en van te voren zelfs aan hem gevraagd of hij de touwen vast voor hen op kon hangen. Dit heeft hij zonder vragen te stellen gedaan en toen zijn ouders zich voor hem op hangen reageerde hij dan ook niet vreemd. Ze hadden tenslotte van te voren een innig afscheid genomen. Na dit moment werd hij echter alsmaar gekker. Hij verweet zichzelf alles. Zijn ouders hadden namelijk nog kunnen leven want toen de drugsbende binnen stormden zat het kleine jongentje wenend voor zijn ouders. Woedend draaide hij zich om en beoefende voor de eerste keer zijn gave. Het ging hem goed af en met woede gepaard leek zijn gave zelfs nog vele malen sterker. Na zijn woedende woorden op hen afgevuurd te hebben, lag de helft van hen op de grond te huilen van pijn. De drie die nog stonden keken de jongeman angstig aan waarna ze zich uit de voeten maakte. Naarmate Cam ouder werd begon hij zijn gave steeds meer toe te passen en werd hij het nieuwste beruchte crimineel.

♠ Wapens ♠
      Je kan het noemen zoals je wilt maar Cam ziet het meer als een wapen, hij is namelijk heel erg goed in het aftasten van andermans zwakheden en hier op in te spelen. Zodra hij ook maar weet dat ne ergens bang of onzeker over bent zal hij je hiermee net zolang bang of onzeker van laten voelen tot je zelf het leven misschien niet meer ziet zitten. Als dat noet het geval is is hij dan ook niet bang om het gewoon met zijn eigen handen te doen.
      Vroeger zat Cam op boogschieten iets wat hij nooit heeft verleerd, nu kan hij het misschien wel niet zo heel erg goed gebruiken en overal mee naar toenemen het voelt goed dat hij met een wapen om kan gaan. Net zoals het zwaard hiermee is hij echter nog aan het trainen en nog niet heel kundig mee al gaat het iedere dag beter.
      Als het op spieren aankomt dan ook zal Cam van vele mensen winnen. Van buiten zie je zijn spieren dan niet echt zitten ze zijn er toch wel echt. Als hij ze aanspant zijn ze dan ook al een stuk beter zichtbaar.

♠ Angsten ♠
      Cam is als de dood voor kleine ruimtes. Hij hoeft er maar eentje binnen te lopen en hij begingt al aan alle kanten te zweten. Wanneer hij langer dan 15 minuten in z'n kamer zit krijgt hij paniek aanvallen en wanneer hij er nog veel langer in blijft kan hij er zelfs door flauwvallen.
      Dan is hij ook bang voor mensen. Hij heeft ze altijd angstaanjagend gevonden omdat ze zo zorgeloos konden zijn iets waar hij zichzelf totaal niet in kan vinden. Dit is dan ook de reden dat hij als doel heeft de gehele mensheid uit te roeien en alle Psychos over te houden.

♠ Relaties ♠
Wie wil?


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen