Clarissa(18): Clarissa is de hoofdrolspeelster in mijn verhaal. Nadat het uitging met Rogier voelde ze zich een lange tij erg slecht. Ze had nog altijd gevoelens voor hem en wou hem daarom zo weinig mogelijk zien. dat was niet echt moeilijk want hij woonde nu in Portugal. Even later ging ze met lukas waarmee ze nu al twee weken had.

Lukas(18): Hij was als laatste bij de vriendenkring gekomen en verving de plaats van Rogier. Al twee weken was de met Clarissa maar daar heeft hij een beetje twijfelgevoelens over. Toen hij nog in Taxsas woonde was hij met Emily. Daar ging gat echt super goed mee en hij hield superveel van haar maar dat kon jammer genoeg hun lange afstands relatie niet redden. Hier weet Clarissa trouwens niets vanaf.

Emily(19): Emily woont in Taxsas. Ze mist Lukas super erg en chat daarom erg vaak met hem. Daardoor wist ze dat Lukas een nieuwe vriendin had maar zich niet zeker bij haar voelde. Ze had een plan uitgestippeld om terug bij Lukas te komen en ervoor te zorgen dat het uitging tussen Clarissa en Lukas. Misschien is het niet echt aardig maar ze wist dat het beter was voor iedereen.

Rogier(21): Rogier is de ex van Clarissa. Hij had het uitgemaakt met Clarissa omdat hij voor zijn vaders werk moest verhuizen naar Portugal. Hij hielt niet echt van lange afstand relaties, dat was hem nog al eens gebeurt. Maar stiekem had hoe nog gevoelens voor haar en daar kon hij niets aan doen.

Vince(20): Vince is de grootste leugenaar en Klinsbaan in 1 die je maar bedenken kunt. Hij heeft vaak een kater omdat hij zijn niet drink vermogen toch maar overschat. Hij smoort ook dus heel gezond is hij niet. Hij heeft al wel een 4 jaar lange relatie met Joyce.

Joyce(19): ze is eigenlijk een meisjes versie van Vince over haar is niet echt veel te vertellen. Ze word snel boos en roddelt vaak. Een pluspunt is wel dat ze ook erg goed kan praten

Staf (17): Hij is al jaren de beste vriend van Clarissa. Ze doen alles samen. Daar is Tina wel een beetje jaloers op. Tina is de vriendin van staf. Ze vierde pas hun 10 maanden.

Tina (15): Tina is de jongste van de groep. Ze mag nog niet drinken dus dat proberen ze zo weinig mogelijk de doen zodat Tina niet de hele tijd aan de kant staat. Ze heeft al 10 Maanden met haar vriendje staf. Alhoewel ze het schattigste en romantiste koppeltje ooit zijn is Tina nog wel jaloers op Clarissa. Ze is bang dat Clarissa hem inpakt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen