Foto bij Chapter 70.2 ||

Theo Walcott


Het voelde vreemd aan om wakker te worden zonder Nadieh naast me. Ik kon niet ontkennen dat ik nog erg aan deze nieuwe eenzaamheid moest wennen, maar aan de andere kant was het beter zo. Nadieh en ik, dat zou toch nooit lukken. Ik had het meermaals geprobeerd, maar vroeg of laat botsten we toch op tegen onze verschillen. Ik wilde een serieuze relatie, zij kon dat duidelijk niet. Dan hield het op.
Ik was opgelucht dat ik er vandaag weer kon invliegen op training, maar Alex zou er ook zijn. Ik zou me echt moeten inhouden als ik z'n stomme kop zag.
Tijdens de groepstraining lukte het nog aardig om hem te negeren. Ik zorgde er gewoon voor dat ik telkens in een ander groepje terechtkwam en ook in de kleedkamer zat ik zo ver mogelijk van hem vandaan.
Na de lunch zag ik hem telefoneren op de gang en toen hij Perrie's naam uitsprak, werd de drang om hem met alles te confronteren gewoonweg té groot.
'Perrie, please, listen to me,' hoorde ik hem jammeren. 'No, don't hang up! Please, we need to talk!' Met een diepe zucht stopte hij zijn mobiel weer in zijn broekzak toen ze de verbinding had verbroken.
'I hope she doesn't forgive you, just like I won't forgive Nadieh,' zei ik koeltjes waarna Alex zich geschrokken omdraaide. Hij wist zich geen houding tegenover me aan te nemen en krabde ongemakkelijk in zijn nek.
'Theo... I'm so sorry. I never meant to kiss Nadieh. We were both drunk and-'
'Save me your excuses,' snauwde ik.
'No seriously, it didn't mean anything, I swear!'
'Well, it happened nevertheless. I thought you were my friend, Alex! Do you know how stupid I feel now? One of my best friends and my girlfriend, snogging behind my back!'
'Like I said, we were both very drunk! We both regret it! We would never-' probeerde Alex uit te leggen, maar het pakte niet.
'For fucks sake, shut up! Don't even try to justify it, you rat!'
Alex blik veranderde en hij keek me nu vijandig aan. 'What did you call me?!'
'You're a rat! Or a fucking moron because who is so stupid to kiss another girl right in front of their girlfriend!'
'Leave Perrie out of this!' siste hij waarna hij me een duw gaf. Ik liet me niet doen en duwde hem onmiddellijk terug. Zo ging het even door totdat een stem ons tegenhield. Het was Anne.
'Hey, stop it! What the hell is going on?! Why are you two fighting?' riep ze verbouwereerd.
Ik liet Alex weer los en snoof. 'Your sister hasn't told you yet? She made out with Alex when I was at home trying to reach her.'

Anne Ramsey


Wát had ze gedaan?! Typisch, ik was een weekendje weg en alles stond weer op z'n kop.
'I was in Malaga with Alexis and I assumed everything was okay here!' zei ik verbaasd.
Theo haalde z'n schouders op. 'Well, she blew everything up. I broke up with her. Her kissing Alex was the final straw. I don't care if she's sorry.'
Tja, ik kon het Theo moeilijk kwalijk nemen dat hij razend was op mijn zus, en om eerlijk te zijn gaf ik hem ook groot gelijk als hij Alex' nek wilde omwringen.
'Hey noodle head, so what happened exactly? You couldn't take your hands off my sister?' snauwde ik hem toe.
'No, she kissed me! We were drunk and in the heat of the moment, it just happened. Perrie was furious, slapped me in the face and called Nadieh a slut. And that's how the night ended.'
Ik rolde met mijn ogen. 'You kissed Nadieh right in front of your diva girlfriend? Smart move, moron!'
Alex sloeg verdedigend zijn armen over elkaar. 'It was a mistake! Everyone makes mistakes!'
'But kissing your mate's girlfriend is a very big one!' riep Theo nors.
'Yeah, I better don't see you around her anymore or you get to deal with me, you understand?' dreigde ik ermee, waarna Alex iets onverstaanbaars bromde. Ik zei tegen Theo nog dat het me speet dat hij en Nadieh uit elkaar waren en liep toen weer terug naar kantoor. Jeez, wat een gedoe! Opeens voelde ik twee armen rond mijn buik die me in een leeg kantoortje trokken.
'Hola guapa! I just wanted to say how much I enjoyed our weekend in Malaga,' grijnsde Alexis die de deur achter zich sloot. Hij begon me te kussen en ik genoot van zijn lippen in mijn hals, maar ik moest hem tegenhouden.
'Babeee,' zuchtte ik en nam zijn beide polsen vast zodat hij zou stoppen met friemelen. 'I have something serious to tell you. I just saw Theo and shit went down when we were away.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen