Foto bij 3.14 Liam pov

Ik wens iedereen met examens veel succes!:)

Verveeld keek ik door het raam van mijn kamer naar buiten. Ik had hier niet veel te doen en ik had mijn middageten net gehad. Ik piekerde voor de zoveelste keer over Niall en ik gaf mezelf de schuld dat dit was gebeurd. Ik had het moeten weten dat die dokter niet te vertrouwen was… “Jongeheer Liam Payne?” hoorde ik opeens en ik keek naar de verpleegster die daar stond. “Ja?” zei ik en de verpleegster zei: “Niall Horan is terecht, de politie is er heen gegaan en ze gaan hem terug naar het ziekenhuis brengen.” Meteen veerde ik recht en zei: “Echt?” “Nee, het is een grapje…”, zei de verpleegster droog en ik draaide met mijn ogen. “Mag ik naar de rest om hem op te wachten?” vroeg ik dan en zij knikte. “Als je in de rolstoel gaat natuurlijk.” Ja zeg, wat verwachtte zij anders? Ik kon door mijn verwondingen van het ongeval nog niet lopen of zelfs mijn benen maar fatsoenlijk bewegen. “Als u me in de rolstoel helpt gaat het wel lukken”, zei ik en zij hielp me er in. Daarna was ze nog zo vriendelijk om mij naar de andere kamer te brengen, waar de jongens ook waren.

Zodra ik de jongens zag, zei ik meteen: “Niall is weer terecht!” “Oud nieuws Li, dat wisten we al”, zei Harry droog, maar zag toch dat hij net zo opgetogen was als ik. Hij stond met krukken bij het bed van Zayn, maar die zat zelf gewoon op het bed. Louis stond er ook bij met zijn gebroken arm. Ja, we leken wel een stel oorlogsveteranen.

“Wanneer komt hij? Kunnen we hem dan zien?” vroeg Louis aan de verpleegster en ze antwoordde: “Hij zal zo wel komen met de ambulance…”, en toen hoorde ik de ambulance aankomen. Meteen keken we afwachtend naar de deur en de verpleegster ging weg. “Kom, laten we naar de deur van deze gang gaan”, stelde Zayn voor en we knikten. We gingen alle vier de kamer uit en bleven voor de deur van de kamer staan, alsof we klaar stonden voor een sprint. De deur ging open, maar het was maar een verpleegster. Daarna ging de deur open en er kwam een brancard binnen. De jongen die er op lag begon te glimlachen en meteen begon ik naar hem toe te rollen, maar Harry haalde me met zijn krukken in, Louis haalde Harry in en uiteindelijk was Zayn er als eerste.

“Waar was je?” vroeg Zayn en het werd even stil. “Je was weer ontvoerd hé…?” zei ik zacht en Niall knikte met een zwakke glimlach. “Hij nam me mee de lift in en toen had hij een pistool en… en… en toen werd ik weer… gebruikt”, zei hij en hij slikte. Een paar mensen keken ons raar aan en de verpleegsters die Niall naar hier rolden, keken geschokt. “We nemen hem wel over”, zei Zayn en hij duwde Niall naar mijn kamer. Daar aangekomen sloten we de deur, maar voordat ik weer wat kon zeggen, ging de deur weer open. Een verpleger kwam binnen en hij vroeg: “Een zekere Victor vraagt of hij jou mag zien, wil je dat?” Niall twijfelde even, maar schudde dan zijn hoofd. “Nee, ik wil niet meer aan mijn ontvoeringen herinnerd worden…” zei hij zacht en zijn ogen vielen bijna dicht. De verpleger knikte en ging terug weg. “Niall, volgens mij kun je beter gaan slapen, je hebt energie nodig…”, zei Harry en ik reed naar mijn eigen bed. Niall knikte nog met een zwakke glimlach en viel toen als een blok in slaap. Zayn hielp me mijn bed in en toen gingen de jongens in stilte weg.

Ik kreeg mijn avondeten, maar Niall werd niet wakker. Hij was vast erg moe van alle gebeurtenissen. Ik at alles op en ging toen beter liggen, om dan te beginnen met mijn normaal gepieker. Waarom kozen ze altijd Niall uit? Misschien omdat hij wel de schat in ons midden was, maar dan nog… Of misschien voor zijn haarkleur? Dat was onnozel, dat kon al niet… Misschien wou die ontvoerder gewoon geld verdienen of zo? Of aandacht trekken? Ik wist het niet, ik wist het echt niet. Na heel wat gepieker viel ik uiteindelijk met moeite in slaap.

Reacties (1)

  • Paardenvriend

    (Sorry voor late reactie. Ik heb nu 2 weken aan ongelezen hoofdstukken bijgewerkt. OOPSSS)

    Nog steeds een van mijn favoriete stories is dit!(H)

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen