Foto bij 04~

In de nacht had ik mij bedacht zo snel mogelijk hier weg te gaan. Ik stond op en keek op mijn telefoon. Een berichtje van Sare: "Ga je ook naar school vandaag? xx" School hoe kon ik dat vergeten zijn. Ik zag dat het 8 uur was. Oké dit kan ik nog redden dacht ik. Snel kleedde ik mij om en liep de slaapkamer uit. Justin was nergens te bekennen. Gelukkig maar dacht ik. Snel pakte ik mijn spullen en liep de hotelkamer uit en verliet het hotel. Ik opende mijn bus-app en zag dat er over 3 minuten een bus vertrok en dat ik om 8:20 bij school zou aankomen.

Ik stapte uit de bus en liep naar onze vaste ontmoetingsplek. Ik zag Sare al zitten. Snel liep ik naar haar toe en plofte naast haar neer. "Hey" zei ik . Sare was 1 van mijn beste vrienden. Dit is nooit altijd zo geweest. We hadden altijd ruzie, zelfs zo erg dat we een keer gevochten hadden en moesten nablijven. Tijdens het nablijven bleken we veel gemeen te hebben. En sindsdien zijn we vriendinnen. 'Wat heb jij nou voor broek aan' vroeg Sare. Ik keek omlaag en zag dat ik de geleende broek van Justin nog aan had. ''oh ik probeer wat verschillende kledingstijlen uit" verzon ik. Maar Sare was al niet meer geïnteresseerd. Want Jona kwam er aanlopen achtervolgd door Yaïr. We begroetten elkaar. In tegenstelling tot Sare waren Jona en ik wel al heel lang beste vrienden. Al sinds de kleuterschool waren we bevriend. Maar Yaïr was een ander verhaal, sinds een half jaar was hij nieuw op school en met Jona opgetrokken. En als snel merkte ik dat ik Yaïr leuk begon te vinden, maar dat mocht hij dus niet weten en daarom bleef het maar bij glimlachen en hopen dat hij mij op een dag zou uitvragen. "Welke les hebben jullie" vroeg Jona. "Wiskunde": antwoorden Yaïr en ik tegelijk. Hij keek mij aan en glimlachte. 'Ik heb gym: zei Sare, en ze rolde met haar ogen. We namen afscheid en liepen ieder naar de les. Ik liep naar het lokaal en ontdekte dat ik geen schoolboeken bij had. Fucking Bieber... mompelde ik. Dit was nooit gebeurt als ik was niet bleef slapen. "Zei je wat?" vroeg Yaïr die ondertussen naast mij was komen lopen. Ik kom er net achter dat ik geen schoolspullen bij heb. Aysha het brave meisje geen schoolspullen bij zich? Ik keek hem verbaasd aan. Yaïr schoot in de lach. ik maakte maar een grapje, je mag wel naast mij zitten dan kun je met mij mee kijken.

Een half uur later waren we aan het discussiëren over onze sommen. Af en toe gaf hij mij een plagerig duwtje. Tot we buiten gegil hoorden. Het werd rumoerig in de klas en de docent probeerde ons rustig te houden. Nog meer gegil van buiten en ondertussen waren we bij de ramen gaan staan. Buiten zagen we groepjes meiden richting de parkeerplaats rennen. De docent vermelde dat wij weer moesten gaan zitten en verder met onze sommen. Ik was geconcentreerd aan werk tot het deuntje van de mededelingen te horen was van uit de boxen. "Wil Aysha Waters zich melden bij de rector?" Iedereen in de klas draaide zich met een ruk om naar mij. De docent gebaarde dat ik kon gaan. Ik pakte mijn spullen en verliet het lokaal. Ik liep richting het kantoor van de rector en bedacht mij ondertussen wat de reden zou kunnen zijn waarom ik moest komen. Er zou toch niks ernstigs zijn met mijn ouders of zusje? Ik merkte dat ik sneller ging lopen. Ik was bij het kantoor van de rector en klopte aan. Ik hoorde een stem die zei: "kom maar binnen". Ik liep het kantoor binnen en zei met een aarzelende stem: ik moest komen?. Dat klopt er is bezoek voor je. Ik keek en zag hem daar zitten. Niet weer dacht ik. Want daar zat.. Justin Bieber.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen