Anne Ramsey


Toen de aflevering afgelopen was, rekte ik me uit en liet me nog meer onderuitzakken.
'Damn, that episode was intense but so good!' zei ik en dacht terug aan de laatste spannende tien minuten die natuurlijk eindigden met een cliffhanger.
'I'm not sure sci-fi is for me, though. Too much weird stuff happening. I prefer the good old Spanish telenovelas,' vond Alexis ervan.
Ik grinnikte en keek naar zijn gezicht dat boven me hing. Ik dacht automatisch terug aan daarnet en hoe hij de pers had aangepakt. Alexis merkte dat ik hem dromerig zat aan te kijken en grijnsde.
'Whatya thinking about, guapa?' vroeg hij geamuseerd en streek een lok haar uit mijn gezicht.
Ik glimlachte. 'About how you handled the press, so maturely... I really hope they leave us alone now.'
'I think they will. We spoke out, what more can we do?' Hij ging wat meer overeind zitten waardoor ik me ook beter zette. 'Anyway, you liked me being mature?' knipoogde hij plagerig.
Ik begon breeduit te grijnzen, want ik hield ervan welke kant dit opging. 'Oh babe, you have no idea how much it turns me on.'
'How about you show me?' Hij trok uitdagend zijn wenkbrauwen op en keek me met zijn verlangende puppy-oogjes aan.
'You'd like that, wouldn't you?' Ik duwde hem zachtjes achteruit op de bank en kwam boven op hem te zitten terwijl ik aan zijn broeksriem prutste. Opeens hoorden we een deur opengaan gevolgd door gestommel op de gang waardoor ik snel weer normaal naast Alexis plaatsnam.
'Hola! We're back!' riep Tamara die enkele seconden later de woonkamer binnenliep.
'Did you have fun sightseeing?' vroeg Alexis die snel z'n broek weer dicht ritste.
'Sí, mucho! We went to the Tower Bridge. Beautiful with all the lights! What about you guys? Weren't you at Leicester Square?'
'Yes, to tell the annoying press for once and for all to stop spreading bullshit,' zei Alexis.
'Well done, hermano! So, do you feel like watching a movie with me? All the others are already off to bed,' klaagde ze.
Ik wisselde een veelzeggende blik met Alexis en moest Tamara toen teleurstellen. 'Sorry, we're pretty tired too, aren't we?'
Alexis knipoogde samenzweerderig. 'Very! Sorry, hermana! You'll have to watch your romantic movies by yourself!'

Theo Walcott


Ik had me sinds lange tijd niet meer zo goed gevoeld. Eindelijk waren Nadieh en ik weer samen. Het voelde ergens nog een beetje gek aan, na alle watertjes die we hadden doorzwommen, maar ik moest mijn hart volgen en dus deed ik dat ook.
Op training ging alles uitstekend. Het was eraan te merken dat Nadieh me een nieuwe boost had gegeven. Ik klopte zelfs Alexis en Mesut tijdens de oefenwedstrijdjes.
'You killed it in training today, mate!' zei Alex toen we terug naar binnen liepen. 'Do you still have energy left to go to the cinema tonight? There's this new action film.'
'No, sorry, Chambo, I have a date.' Ik floepte het er sneller uit dan ik besefte. Waarschijnlijk kwam het omdat ik ook zo blij was. Ergens wilde ik het liefst de hele wereld laten weten dat Nadieh en ik weer samen waren, maar aan de andere kant vond ik het ook fijn om het nog even geheim te houden. Alleen zij en ik, zoals ik gisteren ook tegen haar had gezegd.
'A date?' vroeg Alex nieuwsgierig. 'With whom? Is she hot?'
Ik lachte en keek hem al hoofdschuddend aan. 'A girl I met last weekend,' loog ik. 'And yes, she's very hot.'
'In that case... do you know if she perhaps has a hot sister for me?'
Ik moest me echt inhouden, want hij moest eens weten.
'She has a sister but I'm pretty sure you're not her type.'
Alex keek me quasi beledigd aan. 'What is that for nonsense, Walcott? I'm every girl's type!'
'Yeah, in your dreams.' Ik gaf hem nog een schouderklopje en pakte toen m'n spullen voor onder de douche.
Terug thuis at ik snel nog een hapje en maakte me vervolgens klaar voor m'n date. Ik deed een net hemd aan met een blazer erover en een donkere jeansbroek. Terwijl ik nog extra gel in m'n haar deed, controleerde ik mijn gezicht op nog oneffenheden. Jeez, ik voelde me net zo nerveus als op een allereerste date! Uiteindelijk was ik klaar en reed als een gentleman naar Aaron's huis om Nadieh op te pikken.
'Hey beautiful, ready to hit the town?' grijnsde ik toen ze opendeed.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen