Ik kijk even opzij en daar staat hij weer. Meneer Greene. Hij loopt woest op ons af en duwt Jake van me af. Ik kijk verstijfd naar de klappen die hij hem geeft.
"Oprotten!", schreeuwt hij dan naar de twee andere jongens. Ik besluit snel mijn rokje weer aan te doen. Mijn topje is stukgescheurd door Jake. Ik bedek mijn bovenlichaam met mijn armen en kijk weer naar meneer Greene, en dan naar Jake. Ik kijk verbaasd naar het lichaam dat op de grond ligt.
"Ik heb Jake even een lesje geleerd.", zegt Greene terwijl hij zijn hemd weer goed zet. Ik kijk nog even naar Jake en zucht opgelucht wanneer ik zie dat hij nog ademt. Ik blijf even ongemakkelijk staan. Alles is zo snel gebeurd. "Ow, doe mijn jasje maar aan." Ik bedank hem met een glimlach, maar het lukt me niet om te praten. Ik ben nog steeds geschokt door de gebeurtenissen. Ik voel dat meneer Greene een arm rond mijn schouders plaatst en me dan in een auto stopt. Ik ben zo moe en sluit mijn ogen.

Ik kijk slaperig rond me heen en wrijf in mijn ogen. Meteen komen de beelden van een paar uur geleden weer in me op. Het bos, Jake, zijn vrienden, en dan mr Greene. Zit ik in het huis van mr Greene? "Goeienavond, Aria.", zegt de diepe stem van mijn docent. "Euhm, meneer? Bedankt voor daarstraks. Ik weet niet wat er was gebeurt als u er niet was geweest." Ik kijk hem dankbaar aan. "Ja, het leek me wel normaal om jou te helpen." Er volgde een lange stilte. "Ik heb je meegenomen naar mijn huis omdat ik niet wist waar je woonde en ik kon je daar niet alleen achterlaten.", legt hij uit. Ik knik als teken dat ik het begrepen heb en sta dan op. We kijken elkaar aan. Een paar seconden. Zo'n blik die je niet snel vergeet. "Okeey. Ik... ik zal er maar vandoor gaa..." voordat ik mijn zin kan afmaken duwt Mr Greene zijn lippen tegen de mijne. Ik ben even verbaasd maar de zoen voelt zo goed en ik kan (wil) hem niet tegenhouden. Voorzichtig pakt hij me vast aan mijn heupen. Na een tijdje die voor mij niet lang genoeg is laten we elkaar los en loop ik snel naar de deur. "Tot morgen Mr Greene." Ik doe de deur dicht voordat hij kan antwoorden en stap snel richting mijn huis. Gelukkig woon ik in de buurt.
Nu pas besef ik wat er net is gebeurd. Ik heb met mijn leraar gezoend... Ben ik gek geworden? Dat mag toch helemaal niet? Waarom heb ik zoiets stoms gedaan? Ik weet dat ik fout ben maar nog nooit heeft iemand me zo passievol gekust.

Reacties (1)

 • Pusheen_The_Cat

  ohhhh mijn hartje gaat van boem... boem...
  naar boem-boem-boem-boem-boem !!!(H)
  ontzettend mooi omschreven !!
  En meneer Greene is also fout.
  Dit mag niet openbaar worden en moet meteen afgelopen zijn.
  maar aangezien Aria het een zeer passionele zoen vond denk ik niet dat het bij ditte blijft ^^

  kudootje verdient(A)

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen