Foto bij Chapter 94.2 ||

Anne Ramsey


Ik kreeg een grote grijns op mijn gezicht toen ik mijn zus in het Emirates tegenkwam. Het was de wedstrijd voor kerstmis en ik had ook Alexis' familie meegebracht. Ze waren nu even om een drankje dus ging ik naar Nadieh.
'There you are! I was wondering if you were still alive!' grapte ik. 'What have you been up to?'
'I think you know what I've been up to,' grijnsde ze terug.
Dan had ik al een idee. Het was zeker weer volledig koek en ei tussen haar en Theo, maar ik had ook niets anders verwacht. Welke jongen kon nu "nee" zeggen tegen mijn zus? Ze had altijd al dat soort aantrekkingskracht gehad terwijl ik meestal eerder iedereen wegjoeg, behalve Alexis.
'You and Theo are back together?' vroeg ik en ik kon niet wachten om haar bevestiging te horen.
Natuurlijk kreeg ze zo'n vervelend geheimzinnig glimlachje om haar lippen waardoor ik alleen maar ongeduldiger werd.
'Well... we are but not publicly yet. We want to grow closer again without everyone knowing already. Only the two of us for now,' legde ze uiteindelijk uit.
Ik trok een geïmponeerde gezichtsuitdrukking. 'That's smart! Probably was Theo's idea, wasn't it?' lachte ik toen.
'Hey, why do you act like I'm always such an attention whore?' lachte ze en deed alsof ze beledigd was.
'Because you are!'
We deelden nog enkele plaagstoten aan elkaar uit totdat Nadieh me bestuderend bekeek.
'You're looking good, Anne. I mean, you look really happy,' viel haar op.
'Yes, I'm feeling really happy! Everything is going great with Alexis and it's nice to have his family around. They're actually over there!' Ik zwaaide even naar ze en toen ze hun thee hadden, kwamen ze naar ons toe. Ze hadden Nadieh vorig jaar al 'ns gezien, maar dat was een hele poos geleden dus stelde ik ze opnieuw aan elkaar voor. 'This is Nadieh, my sister. Nadieh, this is Alexis' mum Martina, his brother Humberto and his sisters Marjorie and Tamara.'
We babbelden nog even totdat het tijd was om plaats te nemen in de tribune. Nadieh en ik haalden nog snel een warme chocolademelk en zetten ons op de eerste rij van de VIP-ring.
'Alexis' family seems really nice indeed. No wonder he turns into a sweet labrador during Christmas time,' grinnikte ze.
Ik rolde m'n ogen. 'He's not always a pitbull, you know. He's actually more often a labrador than you think.'
'Sure, sis! And what he's in bed, huh? More pitbull or labrador?'
Ik lachte hard en keek haar hoofdschuddend aan. 'And that's none of your business!'

Theo Walcott


Het leek nochtans zo eenvoudig eerst. Na nog geen twee minuten scoorde Lacazette al en stonden we 1-0 voor op Leicester, maar nu was het al diep in de tweede helft en stonden we maar liefst 3-2 achter! Ik moest weliswaar op de bank beginnen, maar gelukkig mocht ik invallen zodat ik het team kon helpen. We wonnen uiteindelijk met 4-3 en de fans waren door het dolle heen na zo'n knotsgekke wedstrijd.
Wij als spelers hadden ook een enorme boost gekregen en de sfeer in de kleedkamer was opperbest. Er werd gezongen, zelfs gedanst, omdat we nog boordevol adrenaline zaten.
In de spelerslounge werden we enthousiast ontvangen door familie en vrienden. Mijn ouders en broer waren er en natuurlijk ook Nadieh, alleen wisten mijn ouders en broer nog niet dat ik opnieuw contact had met haar, laat staan dat we weer daten. Was het misschien nog te vroeg om het te vertellen? Ze wisten waarom Nadieh en ik uit elkaar waren gegaan en om eerlijk te zijn, kon ik niet voorspellen hoe ze zouden reageren op het nieuws dat we weer samen waren.
Ik liet me feliciteren door mijn familie en zag toen mijn kans om naar Nadieh te glippen toen mijn ouders en broer aan de praat raakten met Danny's familie.
'Hi stranger,' knipoogde ik subtiel naar haar toen we in een rustiger hoekje stonden.
'Finally! I was starting to think you forgot about me!' pruilde ze, maar glimlachte toen.
'Never! It's just...' Ik hoefde niet verder te praten, want Nadieh kon de zin perfect aanvullen.
'Your family doesn't know we're back together?'
Ik knikte waardoor ze een droevige blik in haar ogen kreeg.
'They probably hate me now, don't they? I'm the bitch who cheated on you, who threw everything away,' mompelde ze stil.
Ik keek haar diep in haar ogen aan. 'I forgave you, Nadieh. I'm sure they will do the same.'
Door die woorden voelde ze zich weer meer op haar gemak. 'Okay, if you say so... but when will we tell them? Christmas is literally around the corner.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen