Foto bij 05~

Aarzelend liep ik naar binnen. "Wat is er":: vroeg ik aan Justin. Je bent iets vergeten zei Justin. Ik was mij aan het bedenken wat ik vergeten kon zijn toen de telefoon van de rector ging. Hij beantwoorde het telefoontje en stond op. 'ik moet even iets regelen ik ben zo terug' zei de rector en hij verliet het kantoor. Er viel een stilte. "je hebt mijn spullen nog" vroeg ik aan Justin. 'Ja en jij nog iets van mij zei hij met een blik om de broek die ik aan had. Ow ja, sorry zei ik. Ik wilde zo snel mogelijk weg. "Maakt niet uit': zei hij en reikte mijn spullen aan. Hoe wist je dat ik hier op school zit vroeg ik hem. 'Ik heb zo mijn mensen' grinnikte Justin. ik glimlachte flauw. Ik wou je nog bedanken voor gisteren begon hij. Het is al goed zei ik, ik moet weer naar de les en ik wou mij omdraaien en weglopen. 'Wacht' zei hij en hij stond op. Ga je weer zomaar weg zonder afscheid te nemen vroeg Justin. Ik zou bijna denken dat hij het erg vond. 'Um ik weet het niet' zei ik. Geef je telefoon eens zei hij. Ik gaf hem mijn telefoon. Een iphone 4? En hij keek mij aan. 'Werkt nog prima en ik heb geen geld voor een nieuwe'. Ik zag hem iets in toetsen en hij gaf mijn telefoon terug. Ik heb mijn nummer toegevoegd, app maar als je contact wilt of wat dan ook. Hij liep naar mij toe gaf mij een knuffel en verliet het kantoor.
En op de een of andere manier voelde dit niet goed dat ik hem zo had laten gaan.


Ik was op weg naar mijn volgende les toen ik Yaïr tegenkwam in de gang. 'Hey Aysha alles goed' vroeg YaÏr aan mij. Ja was niks aan de hand zei ik. 'Heb je dat gehoord, sommige mensen zeggen dat Justin Bieber hier op school was zei Yaïr. En dat geloof jij? vroeg ik. Geen idee kom we gaan naar de volgende les. De dag kroop voorbij. Na de laatste bel stonden Sare, Yaïr, en Jona op onze vaste plek. Gaan we nog wat drinken vroeg Yaïr. 'Ik kan niet: zei Sare. Ik ook niet stemde Jona mee in. Dan maar samen gaan vraagt Yaïr mij. Is goed zeg ik.

En zo rijden we in de auto van Yaïr naar het centrum. Mooie auto merk ik op. Hoe kun je dat betalen?. 'Ik heb een goed betaald baantje': zegt Yaïr. Bij het centrum aangekomen, parkeren we en lopen richting de koffiezaak waar we normaal ook drinken. We zaten aan een tafeltje en kletsen over van alles en nog wat. We lachten en het was gezellig. 'Dit moeten we vaker doen': zei Yaïr. 'Dat doen we toch ook': vroeg ik. Ik bedoel met z'n tweeën zei hij en keek mij glimlachend aan. Jaa dat lijkt mij leuk antwoordde ik. Toen we uitgedronken waren stonden we op en liepen door het centrum. We kunnen wel kijken bij Macy's stelde Yaïr voor. 'Maar dat is een dure winkel aarzelde ik. 'Maakt niet uit toch? we kunnen ook gewoon kijken' zegt Yaïr. En ik stem in.
We lopen door Macy's als mijn oog op een jurkje valt. Een heel mooi rood jurkje. Ik strijk met mijn over de stof als mijn oog op het prijskaartje valt. €450,-. Laten we gaan stel ik voor aan Yaïr. En samen lopen we het centrum uit.

Ik bedank Yaïr als hij mij thuis heeft afgezet. Als ik uit wil stappen legt hij zijn hand op mijn hand. Ik kijk hem aan en langzaam komt zijn gezicht dichter naar dat van mij toe. Ik voel zijn lippen op mijn lippen, mijn hart gaat sneller kloppen. Ik voel zijn tong in mijn en onze tongen draaien om elkaar heen. Wanneer hij zijn gezicht terug trekt, stap ik uit de auto en loop mijn huis binnen. Ik trap mijn schoenen uit en loop naar mijn slaapkamer. Ik start mijn computer op, het een is een oude slome computer maar beter dan niets. Ondertussen heb ik mijn slaapkleding aangetrokken en is de computer opgestart. Ik start Facebook op en zie dat ik vriendschapsverzoek heb. Ik bekijk van wie die komt en als ik zie van wie deze is sluit ik de computer af zonder te reageren en kruip ik in bed om te gaan slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen