Foto bij Chapter 96.2 ||

Theo Walcott


'Are you ready for my parents' Christmas Eve party?' vroeg ik toen ik Nadieh thuis oppikte. Ik had er eigenlijk heel veel zin in, maar ik merkte dat Nadieh nerveus was.
'I can't wait to make my surprise entrance,' lachte ze smalletjes. Ze trok haar jurk nog even goed en stapte toen op me af. Ik drukte een zachte kus op haar mond en legde galant mijn hand op haar onderrug.
'It'll be fine, babes.'
We stapten in mijn auto en reden naar mijn ouderlijk huis in een ander deel van Londen. Wanneer ik aanbelde, begon ik toch ook enige gezonde spanning te voelen.
Mijn broer deed open en fronste zijn wenkbrauwen toen hij het meisje aan mijn zijde zag.
'Nadieh?' stamelde hij verward en keek toen naar mij. 'You brought Nadieh?!'
Ik krabde even in mijn nek en schraapte mijn keel. 'Yeah, we're back together.'
'Really? After everything that happened?!' Zijn ogen schoten weer even naar Nadieh. 'No offence, I just want my little brother to be happy.'
'And I understand that,' zei Nadieh volwassen.
Ash knikte. 'Look, I'm not gonna judge you for what happened so I can only be pleased for you and Theo. Come on in!'
Ik gaf mijn broer nog een bro fist en liep toen met Nadieh naar binnen waar we de rest van mijn familie nog moesten overtuigen. Er waren nog een paar ooms, tantes en neefjes en nichtjes met aanhang. De meesten wisten niet eens dat Nadieh en ik uit elkaar waren geweest dus dan moest ik ook niets uitleggen.
'I think my mum's in the kitchen,' zei ik toen ik haar nergens zag. Ik trof haar inderdaad in de keuken aan waar ze met twee van mijn tantes druk bezig was de hapjes op de schotels te presenteren.
'Hi mum!'
'Theo! You're finally here!' riep ze blij en keek toen verrast op. 'And you're not alone...'
'Yeah... I brought Nadieh as you can see... we're back in a relationship.'
Mijn moeder trok haar wenkbrauw op. 'Oh. Well, that's certainly a surprise... but I think it's a good surprise.'
'Really?' vroeg ik verbaasd. Ik dacht dat ze me wel harder aan de tand ging voelen.
'Theo, you know I support you no matter what and you're a smart guy. If you decided to go back to Nadieh, I'm sure that's what makes you happy.'

Anne Ramsey


'Alexis, you want some more dessert?' vroeg Martina onmiddellijk toen ze zag dat hij alles al op had.
'Oh no, thanks, madre. I have a game in two days!' Hij klopte op zijn buik om aan te geven dat hij vol zat.
"That's a lame excuse!' foeterde Humberto meteen.
'I definitely want some more dessert!' zei ik tegen Martina. Ze had echt superlekker gekookt vanavond, ik kon maar niet stoppen met eten.
Na het dessert hielp ik nog met afruimen en afwassen zodat we daarna weer snel met z'n allen bij de haard en kerstboom konden zitten. Kerstavond was voor mij nu al helemaal geslaagd en dan hadden we de cadeautjes nog niet eens uitgepakt.
'And then now the moment you've all been waiting for: present time!' kondigde Tamara met tromgeroffel aan.
De pakjes werden gretig uitgewisseld. Ik overhandigde Alexis trots mijn cadeau.
'Okay so your family actually helped me with my present for you. You'll understand why when you open it,' legde ik uit en keek benieuwd toe hoe hij het geschenkpapier losmaakte.
Zijn ogen werden groot en er verscheen een grote glimlach op zijn gezicht toen hij de mand met allerlei spulletjes bekeek. Het waren allemaal typische Chileense producten die je nergens in Engeland kon kopen.
'Dios mío, I haven't eaten this in so long!' riep Alexis zo blij als een kind toen hij een zak koekjes in zijn handen had.
'Yeah, I thought why not bring a bit of Chile to England?' zei ik en legde mijn hand op zijn knie toen hij de andere dingen uitvoerig inspecteerde.
'This is amazing! Thank you so much, mi hermosa!' Hij drukte een stevige kus op mijn wang en legde toen alles weer in de mand.
'And this is a gift from Atom and Humber,' grijnsde ik en overhandigde hem een kartonnen doosje waarop ik hondenpootjes had getekend. Hij opende het doosje en haalde er een mok uit met daarop een foto van hem met de honden en daaronder de tekst "best dad ever".
Alexis begon meteen te grinniken. 'This is hilarious! Gracias, Anne, I love it!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen