Ik zit in de auto van Tyler. We rijden naar school. Ik zit zenuwachtig met een plukje haar te spelen. Ik weet helemaal niet wat ik moet verwachten vandaag. Jake en zijn vrienden zullen er waarschijnlijk zijn. Wat gaan ze zeggen? Jake en Taylor zijn vrienden, zou hij ervan weten? Nee, dat kan niet. Taylor is mijn beste vriend, en hij zou zoiets nooit laten gebeuren.
"Arianna, gaat het wel? Je ziet er zenuwachtig uit.", vraagt Tyler. Hij trekt één wenkbrauw op, zoals hij wel vaker doet als hij bezorgd is. "Ja, ik heb gisteren 'ruzie' gemaakt met Jake." Hij kijkt me weer vreemd aan. "Ruzie? Wat heeft hij deze keer gedaan? Commentaar op je outfit zeker.", zegt hij lachend. Ik zucht. "Nee. Hij heeft me bijna verkracht.", zeg ik opeens heel droog. Tyler stopt meteen met rijden. "WAT?" Het klinkt verbaasd. "Je hebt me goed gehoord. Gelukkig kwam er iemand op tijd om hem te stoppen.", zeg ik zuchtend. "Aria, ik.. ik had nooit gedacht dat hij zoiets zou doen.", zegt hij ongelovig. Ik kijk naar mijn voeten en doe mijn best om mijn tranen in te houden. Tyler bukt zich naar me toe en hij neemt me in zijn armen. Het voelt er vertrouwd en ik kan mijn tranen niet meer inhouden. Ze stromen langs mijn wangen. We blijven zo een paar minuten staan totdat Taylor de stilte weer verbreekt. "Wie heeft hem gestopt?", vraagt hij nieuwsgierig. "Euhm, dat is niet belangrijk. Ik ben gewoon opgelucht dat er niets is gebeurd." Hij kijkt me begripvol aan. "Kom start die auto maar weer, straks komen we nog te laat.", zeg ik glimlachend. Ik probeer mijn make up weer mooi te maken in de spiegel van zijn auto.

      Ik zit in de klas naast mijn twee beste vriendinnen Lucia en Lola. Ik heb hen niets verteld over gisteren, ik schaam me daar te veel voor. Jake zit aan de andere kant van het lokaal samen met vijf andere vrienden waarvan de twee van gisteren. Ik voel zijn ogen op me branden maar geef hem geen aandacht. Ik lach overdreven wanneer Lucia een grap maakt. Ik doe net alsof er gisteren niets is gebeurd om hem te irriteren. Ik voel nu echt een enorme haat voor hem. Hij heeft me gisteren vernederd, en hij moet begrijpen dat hij dat nooit meer zal moeten doen. Ik controleer normaal alles, gisteren liep het uit de hand, en dat mag niet nog een keer gebeuren. Daarom heb ik besloten om me sterk voor te doen, ook al maakt Jake me sinds gisteren doodsbang.
      Wanneer Mr Greene het lokaal inkomt wordt het meteen muisstil. Hoe doet hij dat toch? Hij is gewoon zo charismatisch, en hij straalt zoveel zelfvertrouwen uit. Zijn blik blijft even op mij hangen. Hij intimideert me... Hoe kan dat, nog nooit heeft een jongen dit effect op me gehad. Ik kijk snel naar mijn boeken om zijn blik te vermijden.
"Goeiemorgen leerlingen. Neem allemaal jullie wiskundeboek. We gaan verder met de rekenoefeningen pagina 6." Iedereen doet braaf wat hij zegt. Ik kijk even naar Jake. Hij kijkt aandachtig naar Mr Greene. Zijn blik staat vol haat. Ik bijt nerveus op mijn lip. Jake merkt dat ik naar hem kijk en schenkt me dan zo'n blik van 'wacht maar af, ik ben nog niet klaar met je'. Ik zet een bitchy face op en geef hem mijn mooiste fake glimlach waarna ik me weer op de les concentreer. Vanbinnen ben ik super fier op mezelf maar daar toon ik niets van, ik weet heel goed dat Jake nog steeds naar me kijkt.

---
Heey lezertjes! Ik hoop dat jullie het verhaal tot nu toe leuk vinden. Xxx

Reacties (2)

 • EvaSalvatore

  i like this! nieuw abootje erbij!!!

  3 jaar geleden
 • Pusheen_The_Cat

  Jake, neem een ander slachtoffer !!
  of ga jezelf pesten !!
  of desnoods je eigen moeder.
  maar laat Aria met rust verdorie !!!!!!!!!!!!
  Aria is een rustig en beleefd meisje, daarom mag ik haar ook zo erg
  en Taylor is zo lief en oprecht naar Aria toe
  maar ik denk niet dat, als ze een relatie krijgen het goed gaat komen...
  want Mr Greene vindt ze ook heel antrekkelijk
  oei, moeilijke keuze en ik zit vol vragen:)

  snel verder pleeezz !!!!!!

  en een kudootje verdient moppie;)

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen