Ik kijk geschrokken naar mijn arm die Mr Greene nog steeds vast heeft. Ik probeer de deur toch open te doen, maar hij is opslot. Ik kijk hem bang aan. "Ik heb veel huiswerk, ik moet nu meteen naar huis!", het klinkt botter dan dat ik het had gewild. Hij negeert mijn woorden en begint me weer te kussen. Ik bots met mijn rug tegen de voordeur en doe mijn mond een stukje open zodat onze tongen elkaar kunnen ontmoeten. Ik sla mijn armen over zijn nek. Hij tilt me op en ik sla nu ook mijn benen over hem heen. We blijven elkaar kussen terwijl hij de trappen oploopt. Na een tijdje wordt ik op een bed gegooid en komt hij meteen naar me toe om me weer te kussen. Opeens begrijp ik weer wat we aan het doen zijn en duw ik hem van me af. "Wacht! Nee, ik wil het niet.", zeg ik voorzichtig terwijl ik mijn haar uit mijn gezicht veeg. Hij grijnst. "Ik wist dat je nog maagd was.", na zijn woorden begint hij me weer ruw te kussen. Maar deze keer doe ik niet mee. "Meneer, stop, ik wil dit niet..." Ik klink hopeloos maar dat kan me even niet schelen. "Je mag me nu wel Cristiano noemen hoor." Hij begint me kusjes te geven in mijn nek en gaat dan naar beneden. Ik kijk bang voor me uit. Hij tilt me even op zodat hij mijn topje kan uitdoen en al snel volgt zijn hemd. "Mene... euhm Cristiano, alsjeblieft.", ik piep het eruit. Ik ben helemaal verstijfd. "Arianna, je gaat ervan genieten.", zegt hij terwijl hij mijn jeans ook ergens in de kamer gooit. Ik durf niet veel te zeggen, maar ook niet tegen te stribbelen. Wanneer hij zijn boxer uittrekt schrik ik, en kom ik meteen in actie. Ik ga van het bed af en loop naar de andere kant van de kamer.
"Blijf waar je bent! Ik heb gezegd dat ik het niet wou, en dat moet jij respecteren." Hij loopt weer naar me toe en komt zeer dicht bij me aanstaan. Ik voel zijn stijve tegen mijn buik en slik even. Zijn handen gaan naar de sluiting van mijn beha, en niet veel later verdwijnt deze ook. Meteen verstop ik mijn borsten met mijn armen. "Ik zeg dat ik het wil, en dat moet jij respecteren.", fluistert hij in mijn oor. Ik krijg er kippenvel van. Weer tilt hij me op, en gaan we samen terug naar het bed, daar wordt mijn slipje ook uitgetrokken. Een eenzame traan loopt langs mijn wang. "Niet huilen lieverd, straks zal je smeken om meer, geloof me." Dacht het niet, ik wil hier zo snel mogelijk weg.
Opeens voel ik dat hij naar binnen komt. Ik hap geschrokken naar adem. Hij begint meteen hard te stoten en ik gil het uit van de pijn. "Zachter! Pleas!" Voor de eerste keer luistert hij naar mij. Hij begin trager te stoten, en ik begin te wennen aan het gevoel. Wanneer hij merkt dat het wat beter gaat begint hij weer sneller te stoten. Tot mijn verbazing begin ik het fijn te vinden, de pijn verandert in genot. Ik sla mijn benen rond hem heen zodat het nog beter lukt en een paar kreunen verlaten mijn mond. God, wat was dit goed. "Ik ga komen!", roep ik kreunend en ik zie hem grijnzen. Na een paar seconden kom ik klaar. Cristiano stoot nog even door en niet veel later voel ik zijn gloedje me vullen. Hij komt uit me en gaat naast me liggen.
"Dat was geweldig.", zegt hij lachend. Ik kijk bang voor me uit. Ben ik nu net verkracht? Ik wou het niet, maar ik heb er toch van genoten, dus... Nee, waarschijnlijk ben ik dan niet verkracht. "Mag ik nu gaan?", vraag ik stilletjes. Hij drukt nog snel een kus op mijn voorhoofd en geeft me dan een sleutel. "Kom maar terug wanneer je wilt." Ik raap mijn kleren op en kleed me dan zo snel mogelijk aan. Daarna loop ik snel naar beneden, deze keer kan ik de voordeur wel open maken met de sleutel. Verward stap ik naar mijn huis.

Reacties (1)

 • Pusheen_The_Cat

  WHUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTT ??????!!!!!!!!!!
  ik snap de gedachte-gang van haar helemaal.
  het is niet niets als je door een leraar wordt genomen om het maar netjes te zeggen.
  maar dit is niet eerlijk voor Aria.
  misschien had ze haar maagdelijkheid voor iemand anders gepland.
  en wat Greene doet mag absoluut niet !!!!!!
  als dit uitkomt op school is ie zijn baan zeker kwijt.
  en Aria wordt waarschijnlijk gezien als de uitlokker:(

  zeer goed geschreven, ben trots op je
  en ik wil zeker nog een deeltje(lol)
  + kudo

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen