Foto bij 06~

Er waren nu een aantal maanden voorbij. Yaïr en ik spraken elkaar vaak en ook kreeg ik vaak cadeau's van hem. Zo had had hij mij dat dure rode jurkje gegeven en mij mee uit eten genomen. Dit wou ik eerst niet aannemen maar hij stond er op. Daarnaast had ik zelfs een nieuwe telefoon van hem gekregen omdat hij vond dat ik echt niet met een Iphone 4 kon rond lopen. Als ik na het geld vroeg of het terug wou betalen zei hij dat dit niet nodig was en dat hij een goed betaalde baan had, maar over de baan deed hij wel vaag. Van Justin had ik ondertussen niets meer gehoord.

Het was vrijdagavond, Ik was mij aan het klaar maken. Yaïr en ik hadden afgesproken, hij zou mij komen ophalen. Ik borstelde nog snel mijn haar en deed het rode jurkje aan dat ik van hem had gekregen. Ik hoorde een auto toeteren. Ik stond op en keek nog snel een keer in de spiegel. Ik liep de trap af en stapte naar buiten. Ik plofte op de bijrijdersstoel. 'Hey' : zei ik en ik gaf Yaïr een kus. 'Hi schat': antwoord hij terug. Hij kijkt een beetje nors. Is er iets? :vraag ik hem. Beetje gedoe op werk zegt hij maar maak je niet druk en hij start de auto. In stilte rijden we naar een benzinepomp toe. Wat is er vraag ik hem nogmaals, je kunt mij alles vertellen dat weet je toch. 'ik ben ontslagen en ik ben nog geld schuldig aan mijn baas zegt Yaïr. Maar maak je niet druk gaat hij verder en hij stapt uit de auto om te tanken. Hij loopt naar binnen om te betalen. Ik ben in gedachten verzonken als ik zijn telefoon hoor gaan. Iris verschijnt er op de display. Zou ik opnemen. Ik kijk snel snel waar Yaïr is en zie dat er een lange rij staat en ik besluit om op te nemen. 'Met Aysha begin ik'. 'Met Iris hoor ik aan de andere kant van de lijn, met wie spreek ik? 'Uhm met de vriendin van Yaïr'. Even hoor ik niks meer en denk dat er is opgehangen als het meisje weer begint met praten. Vriendin? laat mij raden, hij is opeens nieuw op school gekomen, heeft je mee uitgevraagd, koopt cadeau's voor je, neemt je mee uit eten en dan is hij ontslagen en heeft schulden. Ik ben compleet verbaasd. Het meisje gaat verder: Is Yaïr daar? 'Nee :fluister ik.' 'Oke luister: zegt gaat Iris verder, Yaïr is een loverboy, hij wil dat je dat geld terug betaald door met andere mannen te gaan slapen, ga zo snel mogelijk bij hem vandaan. 'Maar wat moet ik doen vraag ik angstig' Verzin iets om weg te komen zegt Iris. Ik zie dat Yaïr aan de beurt is. 'Hij komt er zo aan zeg ik , en ik hang de telefoon op. Ik ben compleet aan het trillen als Yaïr de deur van de auto opent en naast mij komt zitten. 'Is er iets vraagt Yaïr aan mij, je ziet bleek. 'ik ben wat misselijk lieg ik, iets verkeerds gegeten denk ik, ik ga even naar de wc'. Ik pak mijn tas en wil uit de auto stappen. 'Waarom neem je je tas mee? vraagt Yaïr'. Ik ga even een paracetamol in nemen verzin ik snel. En ik loop snel verder naar de wc's.

Ik bedenk mij net wat ik het beste kan doen als ik iemand op de deur hoor kloppen. Het is Yaïr. Ik open de deur. En daar staat hij met zijn telefoon in zijn hand. 'Met wie heb jij net gebeld vraagt hij, hij klinkt boos' 'Met niemand probeer ik zo rustig mogelijk te antwoorden' 'Je hebt met Iris gebeld begint hij, wat heeft die bitch jou verteld. 'Niets; piep ik, ik pis bijna in mijn broek van angst. 'Dit laat ik niet gebeuren zegt hij en klinkt nog bozer. Hij zet een stap naar voren en komt dicht tegen mij aan staan. 'Ik wil naar huis; fluister ik'. Yaïr geeft mij een duw en ik val, met een klap op de wasbak die bij de wc staat. Met een snelheid word ik weer omhoog gehesen en Yaïr pakt mij bij mijn kin. 'Luister goed ik geef je 5 minuten de tijd om je op te frissen, dan kom je naar mij toe en gaan wij uiteten zoals afgesproken, als je weg probeert te lopen of ik merk dat je iets probeert dan heb je een groot probleem. 'Duidelijk?' vraagt hij. Ik knik. 'Mooi zegt hij, en owja doe iets aan de plek op je hoofd. Hij pakt mij bij mijn kin, geeft mij een kus en loopt weg.

Ik heb met make-up de plek redelijk kunnen bedenken. Ik liep naar buiten naar de auto van Yaïr. Buiten de auto stond hij een sigaret te roken. Als ik aan kom lopen drukt hij de sigaret uit en liep naar mij toe en knikte. 'Heel verstandig'. Hij pakte mij bij mijn arm en trok mij mee naar de bijrijdersstoel. Tot ik een stemde achter ons hoorde. 'Gaat alles goed hier?'. En nog nooit was ik zo blij geweest dat ik deze stem hoorde.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen