Foto bij Chapter 106.2 ||

Anne Ramsey


Het was al laat toen Alexis en ik de taxi naar huis namen. Humberto, Marjorie en Tamara waren al iets eerder van het feestje weggegaan, maar aangezien ik het zusje van de gastheer was, had ik de eer om nog te helpen opruimen. Niet dat ik nog tot veel in staat was. Ik had wat te diep in het glas gekeken en was meer dronken dan nuchter. Wanneer Alexis en ik terug thuis arriveerden, was het dan ook een hele opgave om stil te blijven. Ik liep in het donker de gang op en botste meteen al tegen een kastje aan waardoor ik begon te giechelen.
'Hermosa! Please, don't wake up my whole family!' zei Alexis die tegelijk ook om mijn onhandigheid moest lachen. Hij deed het licht aan en legde zijn arm om me heen zodat ik niet tegen nog meer voorwerpen zou aanlopen.
In de slaapkamer liet ik me meteen languit op het bed vallen. Ik was veel te moe om me nog om te kleden of wat dan ook. Ik bleef wel gewoon zo liggen. Opeens dacht ik terug aan eerder deze avond, meer bepaald vlak na het vuurwerk, toen Alexis en ik in Nadieh's kamer waren geglipt en lagen te zoenen op haar bed. Ik voelde gelijk een nieuwe giechelbui opkomen.
'What's so funny?' vroeg Alexis die naast me op bed kwam zitten.
'I was just thinking about -' Ik schoot weer in de lach. 'About how we were making out on Nadieh's bed and she was so mad!'
Alexis grinnikte nu ook even.
'What a way to start the new year!' gierde ik.
'Yeah, it was quite something!' Hij streek even over mijn wang en hielp me toen met uitkleden.
Ik grijnsde volop en sloeg mijn armen rond zijn nek. 'Undressing me hmm? You want some sexy time?'
Alexis lachte en schudde zijn hoofd. 'No, guapa, I'm gonna tuck you in. You could use some sleep right now, okay?'
Hij stopte me onder het deken en zorgde ervoor dat ik comfortabel lag. Hij had ook gelijk. Ik was veel te tipsy en ik had het gevoel alsof ik inderdaad elk moment in slaap kon vallen.
'Thank you,' zei ik zachtjes toen hij naast me lag. 'I'm actually knackered.' Ik had de woorden nog maar net uitgesproken of ik viel al in slaap.

Theo Walcott


De volgende ochtend lag Nadieh nog diep te slapen. Ik was bij haar blijven slapen, want dat was gewoon veel handiger dan terug naar huis rijden. Daarbij had ik ook te veel gedronken om nog in een auto te stappen.
Ik liep stilletjes naar de keuken en bereidde daar een ontbijtje voor. Wat toast, beleg, yoghurt, fruitsap en thee... en een glaasje water met een pijnstiller voor het geval dat.
'Hey, wake up, party girl!' grijnsde ik toen ik de slaapkamerdeur weer opendeed. Ik hoorde de dekens bewegen toen ik de deur achter me sloot en wanneer ik me omdraaide, zat Nadieh al rechtop in bed.
'Oh, you made breakfast! I don't mind getting up for that!' glimlachte ze, maar moest daarna geeuwen.
'How are you feeling, love? How big is the hangover?' vroeg ik plagerig. Voorzichtig zette ik het plateau met eten en drinken op bed en kroop weer naast Nadieh onder de dekens.
'Well, I thought it would be worse. I actually feel quite alright,' zei ze.
'Good. You weren't even that drunk which is an accomplishment.'
Ze keek me not impressed aan. 'Oh come on, like you said I'm the party girl. I can handle a lot,' zei ze stoer.
Ik knikte alsof ik erg onder de indruk was en grijnsde toen. 'Sure, I don't doubt that for a second but can you handle me?' Met mijn neus gleed ik langs haar wang naar haar hals waar mijn lippen teder tegen haar huid drukten. Ze genoot er duidelijk van totdat ik iets te ver ging en het ontbijtblad begon te wankelen.
'Theo! Maybe we can wait until after breakfast? Because I don't want everything spilled over me!'
'Hmm but that'd be hot, though,' mompelde ik en kuste haar sleutelbeen.
'Theooooo!' giechelde ze.
'Alright, alright,' zuchtte ik en zette me weer netjes. 'Let's make a mess after breakfast then,' knipoogde ik.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen