Wat was mijn vakantie toch heerlijk, ik ben tot mezelf gekomen en ook ben ik veel minder gestresst. Helaas ben ik ziek geworden van de airco, ons hotel was een complete ramp, een ramp zeg ik je! Mijn moeder, zus en ik hebben 10 dagen op Kos in hotel Palm Beach verbleven. De kamers waren te klein voor drie personen, schimmel zat in de voegen van de badkamer + in de airco. Ik lag een keer met een handdoek droge bikini op bed, hierdoor werd een laken nat. Toen die op droogde verscheen er een gele kring en nee ik heb niet in bed geplast. Het eten wat je gister at lag de volgende dag gewoon weer op het buffet. Zwembad zat vol met schimmels, en noem maar zo op. Al met al heb ik een hele fijne vakantie achter de rug, ik heb hele toffe mensen ontmoet, daklozen eten en drinken gegeven, zwerfkatjes eten gegeven en vooral heel veel gedanst en gelachen.
In het hotel zaten heel veel stelletjes, hierdoor ben ik B heel erg gaan missen. Maar treur niet! Over 42 dagen is het gemis weg. Ik vertel hem elke dag dat ik niet kan wachten om hem weer vast te kunnen houden.

Verder ben ik bezig met een verhaal, maar het is te ingewikkeld om het uit te kunnen werken. Het gaat over een schim wat je gezichtsveld overneemt en uiteindelijk ook je gedachtes, heel langzaam begin je hersendood te raken. Maar hoe kom je aan deze schim?! Ik ben nog druk bezig met de uitwerkingen en tekeningen, maar het komt eraan!

Ik ga proberen om wat vaker te typen, maar omdat er vrijwel niks gebeurt in mijn leven heb ik niet veel om over te vertellen...

Catch you up later <3

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen