Foto bij Chapter 109.2 ||

Alexis Sanchez


Niet veel later liepen Anne en ik bij Covent Garden door de duizenden kleine straatjes. Als altijd was het vrij druk, maar dat was niet zo erg. Uiteindelijk was ik blij dat ik in Londen was gebleven en niet naar Bayern was gegaan - wat een misstap was dat geweest, zeg! Ik was me steeds meer aan de stad gaan hechten en ook de gebieden eromheen. Ik kon met Atom en Humber over vele natuurgebieden lopen, en dat kon je niet overal. Al snel waren we bij het restaurant en kregen we de tafel toegewezen die we van tevoren gereserveerd hadden.
'This looks really nice! Theo wasn't lying.' zei Anne toen we zaten en even rondkeek. Daarna keek ze weer naar mij en nam een slokje van haar mojito. Ik lachte naar haar en knikte.
'He wasn't! Was he here with Nadieh?' Anne schudde haar hoofd.
'No, it was back in the day when they were separated.' Ik knikte en grijnsde geniepig.
'Well I'm glad they're back together. Saves us some interruption.' Anne keek me even beledigd aan.
'Alexis! That's my sister you're talking about!' Ik grijnsde en lachte.
'I know, I know. I was just joking guapa!' Niet veel later kregen we ons eten voorgeschoteld en ik moest zeggen dat het echt heerlijk smaakte. Na het etentje liepen we nog door de kleine straatjes bij Covent Garden.
'Oh! I'm definitely gonna bring some of these cupcakes home. I read about it on the internet and it's supposedly very good.' zei Anne toen we voor een tentje stonden. Het heette Lola's Cupcakes en ik moest toegeven dat het er erg tasty uitzag.
'Do you have room for these?' vroeg ik toen we weer verder liepen. Anne haalde haar schouders op.
'Maybe, and otherwise tomorrow. And I'm a hunderd percent sure my sister will eat them after a few days.' Ik barstte in lachen uit.
'After a few days?' Anne knikte en hield mijn hand vast.
'Anyway, I had a nice time tonight. I wish we could do this more often.' Ik grijnsde even en bleef staan.
'Are you referring to the many games I've played?' Anne rolde haar ogen.
'Well, even though fam time was nice with your family, I've missed you, yes. You've had so many games!'
'I know, but luckily it'll die down now.' glimlachte ik en keek haar lief aan.
'Yeah, I know. Luckily.' knipoogde Anne. Ik lachte en pakte haar gezicht tussen mijn handen vast en kuste haar zacht.

Nadieh Ramsey


Ik werd met een koele wind wakker en moest me even oriënteren. Oh ja, Spanje. Marbella. De wind deed de gordijnen zachtjes opwaaien door de balkondeur die open stond. Ik grijnsde en rolde me naar Theo's kant, die nog rustig lag te slapen. Glimlachend streek ik even over Theo's wang, waarna mijn hand over zijn borstkas ging en ik me over hem heen boog om op zijn wang een kus te plaatsen.
'Morning handsome.' glimlachte ik daarna, waarna Theo met spleetoogjes naar mij keek en glimlachte.
'Morning beautiful.' Nogmaals boog ik me over Theo heen en kuste hem deze keer op zijn lippen, waarna ik na de fijne kus met mijn hoofd op zijn borstkas ging liggen en luisterde naar de stilte. Of nou ja, stilte. Het enige wat we hoorden was de zee en dat was erg fijn. Theo legde zijn armen om me heen en drukte zich nog extra tegen mij aan.
'Do you want to go into the city for a breakfast date? Afterwards we can just go back and chill.' zei hij toen met een schorre stem.
'Yeah that seems like an awesome plan. How did you sleep?'
'Very well.' glimlachte hij en ik merkte dat hij mijn haar rook.
'Same. Means that we had good sex last night.' Ik beet even op mijn lip om mijn lach in te houden terwijl ik mijn onderarmen onder me plaatste om daarop te leunen en ik Theo aankeek. Theo moest even lachen.
'Good sex? What about you rate my performance as amazing?' riep hij quasi-verontwaardigd.
'You'll have another shot tonight.' knipoogde ik, waarna ik uit bed rolde en een handdoek uit te kast nam. 'Or now, wanna take a shower with me?'
'No, you hurt my ego and I feel insecure.' plaagde Theo me en trok een extra grote pruillip, waarna ik hard moest lachen en ik al langzaam mijn pyjamatopje uitdeed. Ik zag hoe Theo haast jaloers toekeek en grijnsde.
'Whatever you wish.' zei ik nog schouderophalend.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen