Foto bij Chapter 111.2 ||

Alexis Sanchez


Ik wierp even een blik op het meisje die net iets tegen Anne zei. Ze zag er een beetje uit als Anne; dezelfde kledingstijl en hetzelfde lange, bruine haar. Daarna richtte ze haar blik op mij.
'Then you must be Alexis, Hector has told me all about you. Nice to meet you!' Ook mijn hand schudde ze en ik wierp een korte glimlach naar haar, waarna ik mijn blik van haar op Anne richtte en weer terug. Ze leken toch wel een beetje op elkaar en om heel eerlijk te zijn, had ik haar nooit als Hector's type gezien, maar ja, ik kon fout zitten natuurlijk.
'Do you guys want something to drink? If you walk with me to the table I can show you what we have.' stelde Sidney voor en gebaarde even naar een tafel die verderop in de tuin stond, met allemaal soorten drankjes erop. We stemden in en liepen mee, waarna Sidney het assortiment uitlegde. Ik nam een drankje en zag wat andere teamgenoten.
'I'm gonna check on the rest of the guys, are you okay here?' vroeg ik aan Anne, die knikte en verder met Sidney praatte. Ik drukte nog even een kus op haar wang en liep naar het groepje toe, waar ik me bij de rest van het gezelschap voegde. Natuurlijk stond Santi er weer met zijn grote lach bij en was hij net klaar met een verhaal over zijn blessure.
'Well, I really hope you join us soon.' grijnsde Hector en klopte even op zijn rug, waarna hij rondkeek en zijn blik bleef hangen, waarna hij naar mij grijnsde.
'It seems like our girlfriends are hitting it off!' Ik draaide me om en zag Sidney en Anne allebei lachen, waarna ik knikte.
'Yeah definitely.. Where did you meet Sidney?' Hector haalde zijn schouders op.
'I was out one night and encountered her in a bar.. Nothing special but she just caught my attention. We started to dance and well, one thing led to another.' grijnsde hij met een veelbetekenende blik. Ik rolde lachend mijn ogen.
'Enough said.'

Nadieh Ramsey


'I wish we could stay here forever.' bromde ik, terwijl ik op mijn buik op de lekkere ligstoel lag op ons balkon. Ik hoorde Theo naast me lachen. De luilak lag zelf op zijn rug met een zonnebril op zijn neus, maar ik kon zelf zien dat hij zijn ogen dicht had.
'We can always go back... or do you want to make me sign a contract with a Spanish club?' grijnsde hij. Ik grinnikte ook even.
'No.. I like London too much for that.' lachte ik. Ik hoorde Theo opstaan, maar had de moed niet om te kijken waar hij heen ging. Het hoefde uiteindelijk ook niet de moeite te doen, want ik voelde hem al naast me op het ligbed proppen.
'Theo! This is too warm and too sweaty!' riep ik meteen en was wel genoodzaakt om op te schuiven. Theo grijnsde even, waarna hij de zonnebril afzette, naast zich neerlegde en dichtbij mij ging liggen.
'I thought you liked warm and sweaty.' grijnsde Theo nog en stopte zijn gezicht in mijn hals. Ik legde me er uiteindelijk maar bij neer en concentreerde me op de hand van Theo die langzaam over mijn rug bleef wrijven. Een tijdje later werd ik weer versuft wakker en keek even om me heen, waarna ik Theo ook wakker schudde.
'Did we fall asleep?' bromde hij. Ik grinnikte.
'Yeah we did. But I'm afraid we'll have to start packing for our flight tonight. I'm gonna jump in the swimming pool for one last swim.' Met een snelle duik lag ik in het zwembad wat heerlijk verkoelend was en alle dufheid meteen wegnam. Daarna namen Theo en ik nog een douche en moest ik maken dat ik alles in mijn koffer kreeg.
'Is that fitting?' grijnsde Theo die allang klaar was. Ik zuchtte.
'Yes! It has to! But I may as well just take another shower because I'm sweating like mad!' mopperde ik, ging op de koffer zitten en ritste hem rondom me dicht.
'Aw baby. Maybe we can make the sweat worth it.' knipoogde Theo en grijnsde dubbelzinnig. Ik rolde mijn ogen.
'the only thing we did was literally chilling and having sex and you only became hornier.' lachte ik toen.
'Well, can't blame me with such a hot girlfriend.' grijnsde hij. 'Besides, the way you treated me yesterday morning..'
'Shut up!' lachte ik en keek expres de andere kant op zodat hij mijn rode wangen niet kon zien. 'And hurry up! We need to get to the airport.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen