Kijk maar naar de titel.
Er is er maar een die ik nog redelijk vond tegen me. Ik bedoel jij was echt een eikel, maar je had me nooit gepest.
Je deed soms echt kei rot en gewoon echt stom en veel te oversekst, maar je deed oversekst op een jongens manier en niet op een veel te te oversekste manier dat het echt. Ik bedoel niet zoals Diego. Oke een keer ging je wel te ver, maar oke laten we er het op houden. Je was erg, maar lang nog niet de ergste. Jij was de minst erge. Maar als je bij de minst erge hoort, waarom hoor je dan ook bij de 13 redenen? Want ik heb namelijk heel veel jongens er niet in gezet.
Nou kijk nog maar eens naar de titel. Ze maakte jou een reden.
Wat ze deden dat ga ik hier in beschrijven.

Oke dat oversekste en jongensachtige gedrag en zo zal ik maar achterwegen laten en dat meeloperige gedrag en stoer doen.
Ik zal gaan naar wat jou dus een reden heeft gemaakt. Of wie dat eigenlijk hebben gedaan. Sorry dat ik jou een reden noem, maar toch.
Je hebt buiten dit ook gewoon echt daarna nog veel gedaan hoor dus. Je bent niet heel veel beter dan de rest die in de categorie minst ergste zit.
Je bent eigenlijk net zo erg als hun hoor. Maar oke zal ik maar naar dat moment gaan? Het moment? Het moment waarop ik jou begon te haten om andere?
Het moment dat ik al dacht dat ik het ergste gedoe over jou al gehad had, maar het erger werd?
Laat ik er maar naar toe gaan.
Diego ik haat jou zo zo zo zo zo erg!!! Waarom Diego? Waarom ik? Hoezo ik?
Oh ja en Tom als je het nou nog niet door had. Ik heb het hier over jou.
Ik wilde het hebben over het gedoe met die liefdesbrief. Ik weet niet wie die liefdesbrief in je kluisje deed.
Ik weet ook niet of het als grap bedoeld was of dat diegene je echt leuk vond, maar ik weet wel dat jullie bleven volhouden dat ik het was.
Ik stond bij mijn kluisje. Jij ook. Jij pakte gauw je jas en las het briefje. Je had al gelijk zo van oh nee!
Ik keek Diego even aan omdat jullie echt heel moeilijk keken enzo, maar daarna ging ik echt zo met mijn jas verder enzo.
Oke ondertussen keek ik ook. Diego keek mij aan en zei al gelijk dat ik het was. Daarna kwam een heel erg groot gedoe.
En Sem. Je zou je moeten schamen. Want buiten dat gedoe met Thomas om. Heb je hier ook weer een heel gedoe van gemaakt.
Ook met eten naar me gooien. Oh ja oke dit is wel echt het minst erge van alles, maar toch: “Vind je Tom leuk?” Ik: “Nee.” Thomas: “Nja.”
Ik had echt zo van fuck jullie, maar oke. Maar he ook die keer dat je zo erg met eten en lege blikjes naar me ging gooien.
Ik weet niet of het toen tijdens die periode met dat gedoe met Tom en mij was,
maar ook toen jij en Diego en nog wat van jullie vrienden bij de kluisjes stonden en dat jij een schijnbeweging deed om op mijn kont te slaan.
(oh wacht nou hier heb ik dan gelijk nog een reden. Jij Troy. Altijd bij handvaardigheid was je super druk met je beste vriend.
Op mijn kont slaan best vaak. Ik had er wat van moeten zeggen, maar ik deed het niet. Ik was bang. Maar waarom was ik bang?
Ook weer vorig schooljaar deed je weer echt super smerig. Niet letterlijk maar gewoon je deed aardig, maar ook weer niet.
En je kon echt nooit stoppen he?! Maar ja niemand van jullie kon stoppen!)
En daarna zei je zo iets van dat Tom dat bij mij moest doen en toen zei je: “Kom op raak haar dan op z’n minst aan!”
Maar ook toen die keer dus Remco, Mike en Diego. Diego zei eerst wat. Geen idee meer wat. Daarna zei Remco echt op een super smerige toon en echt zo van ahw wat schattig en je keek trouwens ook super smerig, Remco: “Heb je Tom een liefdesbriefje geschreven?” En daarna zei Mike: “Heb je Tom echt een liefdesbrief geschreven?” Zo van of ik het echt had gedaan. Nee tuurlijk niet. En ook echt een keer. Oke dit is gewoon dom, maar ik was het effe zat. Ik was er toen echt helemaal klaar mee. Ik zat ergens met een vriendin en jij zat daar met een paar vrienden en een jongen uit me klas, Ray. Sem, wij echt zo’n wel/niet discussie. En Ray echt zo: “Trek er maar niets van aan hoor. Hij praat toch bullshit.” En oke hij had wel gelijk.
Ook al probeerde hij tegelijk ook leuk te doen. En er waren nog zo veel meer momenten enzo. En Ethan jij ook echt zo smerig er over doen.
En ook een keer. Ik wilde even een briefje afgeven bij de receptie of hoe dat ook heet. En Diego, Mike enzo daar weer staan.
Sem volgens mij was jij er dit keer niet bij. Ook Max.
Ik zag jullie al staan dus ik had zo van oke ik loop gewoon gauw door daarna,
maar daarna Diego of Max weet ik niet meer zeggen tegen Tom: “Vraag het haar gewoon.”
En al helemaal toen ik echt weg liep en Max zei: “Fenne!”
En ik wist dat het was omdat Tom dus wat wilde vragen en ik voelde me ook weer zo schuldig,
en oke ik deed best bot nog tegen Tom en daar voel ik me nog best schuldig om.
Ik gaf echt een botte reactie toen hij het vroeg van die liefdesbrief, want hij en Max waren wel echt serieus.
En verder was er nog meer gedoe met jou.
Had dit echt gehoeven? Ik stel deze vraag nou niet aan jou, maar de twee die hier vooral een groot gedoe van maakte Diego en Sem.
Alweer bedankt voor me nog weer een stuk depressiever te maken.
Was het jullie fout? Of was het mijn fout?
Oh ja en wat ik ook leuk vond geen idee wie het was, maar er werd ook een briefje in mijn kluisje gestopt met het nummer van Tom.
Dat was echt leuk, maar niet heus.
Maar dus was het dus mijn fout of die van jullie?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen