Regulus POV.

Wat denkt die gast wel niet?! Zomaar aan mijn kleine zusje zitten?! Hij is haar vriendje, maar toch! Niemand mag haar ook maar met één vinger aanraken!
'Wat denk jij wel niet!? Hoe vaak heb je haar dit al wel niet aangedaan?!' Ik schud Saturno door elkaar, maar Spica duwt me van hem weg.
'Dus volgens jou mag niemand aan mij zitten, hé? Dus, volgens jou mag ik later ook niet trouwen, of zwanger raken? Alle dingen die ik wél ooit zal willen, zouden volgens jou niet mogen?' schreeuwt ze in mijn gezicht. Ik word boos op haar, want zo bedoel ik het niet!
'Dat zeg ik helemaal niet! Ik wil je gewoon beschermen! Ik wil niet dat je als tiener al een baby krijgt, of al dat soort gedoe!'
'Heb jij je ooit wel eens afgevraagd wat ik wil?! Want hij doet dat wel, elke dag opnieuw!'
'Je bent mijn zusje, ik wil je beschermen!'
'Ja, dat wil Saturno ook! Jullie willen me allebei beschermen, en daardoor krijgen jullie ruzie! Kom op, jullie zijn beste vrienden, verdorie!' Ze loopt naar Robinia en overlegt even met haar.
'Jullie twee gaan nu naar beneden, pakken een racegame en racen het uit! Wij blijven hier en wij houden lekker een meidenavondje, terwijl jullie het samen oplossen!' zegt Robinia en zij en mijn zusje duwen mij en Saturno naar beneden.
Ik ben niet blij.

Reacties (1)

  • Allmilla

    Een racegame... juist ja.

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen