Foto bij Chapter 114.2 ||

Anne Ramsey


'How's your hangover?' vroeg Alexis de volgende ochtend toen we ons klaarmaakten om de honden uit te laten... iets wat voor Alexis ook in een mini-training resulteerde. Hij had z'n loopschoenen en workout kleren al aan en deed alvast enkele stretchoefeningen.
'I actually feel alright,' zei ik en strikte m'n veters. 'I didn't drink as much as Nadieh. I think she's in a worse state.'
'But you did pass out almost immediately when you went to bed,' wees Alexis me er al lachend op. 'I had to tuck you in and everything.'
'Alcohol just makes me very sleepy, okay,' verdedigde ik mezelf. 'But I appreciate how you took care of me. That was very sweet.'
'You're welcome, hermosa,' knipoogde hij. Toen ging hij Atom en Humber halen en deed de leiband bij ze om. Daarna liepen we naar het opberghok om onze fietsen te halen, maar de mijne leek een lekke band te hebben.
'Flat tyre, of course,' zuchtte ik geïrriteerd. 'Do we have a repair kit somewhere?'
Alexis keek in het rond, maar vond niets. Bovendien begonnen de honden erg ongeduldig te worden.
'Just hop on my bike. We don't have to cycle that far anyway,' stelde Alexis voor waarop ik knikte. Ver moesten we inderdaad niet en het kon nog lollig uitdraaien. Ik sprong op de bagagedrager en eerst kwamen we maar zwabberend op gang, maar uiteindelijk ging het nog vrij goed.
'Are you holding on tight?' checkte Alexis die vlug even achterom keek.
'Can't you feel it?' lachte ik. Ik had mijn armen stevig rond hem geklemd aangezien ik geen zin had om op de grond te donderen.
We reden een onverhard wegje in en kwamen na vijf minuutjes uit op een soort natuurpunt met een bankje en een mooi uitzicht over de velden. Atom en Humber renden vrolijk over de weide terwijl Alexis en ik even uitrustten op het gras. Ik ging tussen Alexis' benen zitten en leunde achterover tegen zijn borst waarna hij zijn armen om me heen legde. Ik genoot volop van ons geknuffel en werd er helemaal week van vanbinnen.
'You know, in moments like these I'm just the happiest,' zei ik zachtjes en drukte een kus op zijn arm.

Theo Walcott


Soms ging de tijd echt zo snel. Het was al twee weken geleden sinds Nadieh en ik in Spanje zaten, maar het voelde aan als gisteren. Misschien ging de tijd veel sneller als je gelukkig was? Dan vond ik het niet erg.
'How was work, babes?' vroeg ik toen Nadieh bij me langskwam om vanavond gezellig samen te zijn. Ik stond al druk te koken en probeerde een recept van Colleen uit.
'It was fine but I'm glad I get to snuggle up with you now.' Ze deed haar jas uit en liep de keuken in. 'That smells nice! What are you cooking?'
'One of Colleen's pasta recipes. Let's hope it tastes nice as well.'
'N'awww, if it turns out to be a disaster we can still order pizza or Chinese,' knipoogde ze.
Gelukkig was mijn eten alsnog geslaagd zodat we niets hoefden te bestellen. Achteraf hielp Nadieh me nog met afwassen waarna we ons op de bank installeerden. Nadieh lag half tegen me aan en had de afstandsbediening al geclaimd.
'You wanna watch a tv series or a movie?' vroeg ze.
'I still have to watch the latest Game of Thrones episode,' zei ik waarna Nadieh me verrast aankeek.
'You still have to catch up? You're missing out, baby! Last episode was intense!'
De keuze viel dus op Game of Thrones en ook al had Nadieh de aflevering al gezien, toch bedekte ze haar ogen wanneer er een enge en bloederige scène kwam. Ik grinnikte en vertelde haar wanneer het weer veilig was om te kijken.
De avond was nog erg leuk en ik wou graag dat Nadieh kon blijven slapen, maar ze moest morgenochtend al vroeg naar haar werk vertrekken.
Was het te vroeg om te vragen of ze weer bij mij kwam wonen? schoot er plots door mijn gedachten. Alles ging weer uitstekend tussen ons en we waren allebei gelukkig. Konden we dan weer de draad oppikken en terug samenwonen? Als ze het niet wilde, respecteerde ik dat, maar ik moest het sowieso vragen. Het verlangen was te groot.
'Nadieh,' begon ik en schraapte even mijn keel. 'Maybe it's way too early for this but I have to ask you... even if you don't agree with me, that's fine.'
Ze keek me met haar grote, mooie ogen aan. 'What do you wanna ask, Theo?'
'I wanna ask if... you wanna move in with me again?'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen