Foto bij 26. Zoom. Fire. Blush.

When you Zoom to your truest heart.
And you descover the Fire in side.
You must Blush it with de sire.

THEO DE RAND POV

“Het huis van Roy Roti?!”vraag ik schrikkent. Ambie Bambie!” roep ik ! Bel de politie want ik ben dan ook wel de politie maar ik ben daar naast ook een detective en ik heb al een zaak dus!”
Amber pakt snel haar telefoon uit haar broek en belt een nummer. “Hallo met Amber” zegt ze “er is brand want bij Roy jheeft hij denk ik in de ovenlaten staan! EN IK ZAL Ook roy Roti zelf bellen want als hij niet tuis is weet hij het niet!”

ROY ROTI POV

Ik sta in de tuin met de rest en ik ben blij dat we zijn in de tuin want ik had bijna vertelt aan Schruk dat hij de echte vader van Dries mijn dochter is en ik denk niet dat ik dat wil vertellen niet alleen omdat ik nog steeds vermoedt dat hij een kinder lokter mar ook omdat hij dan niet een maar twee kinderen vermist. Maar dan kijk ik naar de telefoon die gaat. Ik neem op en het is Amber van de politie. “Met Amber van de politie” zegt ze aan de telefoon. “Hallo met Roy kan ik je later terug bellen want ik zie net dat mijn huis is vuur e nvlam staat!!’ “Ja daar bel ik ook voor “ wou Amber zeggen maar ik hing al op en hol naar mijn huis snel.

Toen ik thuis was was ik een beetje buiten adem en de brand weer kwam aangereden in een wagen. Bent u de bewoner van het huis? Vroeg de brandweerman terwijl hij het blust! Ja!” riep ik uit volle borst. “Zijn er nog mensen binnen zoals je dochter?” vroeg de brandweer. “Nee mijn dochter is vermist” zeg ik dus die is gelukkig niet thuis. “Nou dat is mooi want wij zijn voor lopig nog wel bezig met blussen dus ik denk dat je voor de komende nachten wel een betere slaapplek moet vinden als hier.” “Jeetje” dacht ik wat moet ik nu. En ik pak mijn smartfoon en zoek op de website naar een hotel. Maar omdat Dipjedip dat is het dorp waar in wij wonen allemaal sommige al sinds het eerste begin en ik sints ik zwangr was is niet zo veel hotel wel 1 maar die is vies. Dus ik ga weer terug naar schruk op nummer 17 want misschien heeft iemand die daar nog is wel een idee en anders iemand anders.

SCHRUK POV

Ik ben beniweud of Roy in zijn huis nog iets gered heeft van ed lasagne of iets anders zoals foto albums. Maar daar komt hij al weer aangeholt. Waarom hol je zo hart! “Mijn huis staat in de brandt en ik heb er geen meer! Ik moet slapen maar mijn bed staat in mijn huis!” “Nou gelukkig!” riep Schruk. “Want ik heb dus een vermiste dochter en dus een slaap kamer vrij die ik dan wel aan jou zou kunnen geven ook al heb ik aan Rita belooft dat zij daar mag zitten in de tijd dat Wietske vermist is maar ze moet maar gewoon terug naar de kelder ook voor straf omdat ze smakt met Svan”. “Dat is goed” zegt Roy “maar ik kan ook bij jou slapen?” zegt hij. Ik wordt rood van buiten en ik bloos. “Dat zien we nog wel laten we eerst onze dochters zoeken want dat is voor mij een nummer 1 priretijd.” “Dat klopt. Zegt Roy.” Helpen jullie mee:? Vraag ik en ik kijk naar Rita en Svan maar die staan weer de smakken! Hee is het nu af gelopen met die kus!” roep ik en ze kijken naar mij en stoppen met smakken en glimlachen en blozen van buiten.

SVAN POV

Ik heb vlinders over Rita want ze is als een soort zus mmaar net nieuw niet zoals bij toen ik met Wietske maar dat is een ander verhaal en daar schaam ik me wel een beetje voor en als ze zwanger is dan ont ken ik dat ze mij de vader noemt. Want als dat bekent wordt dan kan ik met mijn biezen mee naar de weg. En dan leef ik nergens meer want dit is al niet waar ik geboren ben.

Flashback

“hee speur neus” zegt mijn moeder en toen werd ik geboren. “Wat gebeurt er nu!” vroeg de man die later mijn vader bleek te zijn voor hij mij weg deed. “Ik ben aan de bevalling begonnen!” riep mijn moeder terwijl ik haar beviel. “Ambie Bambie!” riep mijn vader! Wat krijgen we nu!” “Dat komt door die dingen!” riep mijn moeder en ze bedoelde de morning after pill die zij genemen heeft toen ze gesext met mijn vader. “Maar dat kan toch helemaal niet! “ riep mijn vader ik ben al getrouwt en met een man en hij is ook zwanger van een dochter die dus ongeveer even oud is als Svan!” “Dan geef ik hem toch aan de adoptie?” vroeg mijn moeder. “ik weet niet of ik daar voor ben want het is wel onze zoon en ik ben toch wel de vader en jij de moeder ook al is dat moeilijk en jij bent ook mijn secererrtaresse.” “Ja dat is ook wel weer waar” zij ze “hmm wat ben ik toch ook een twijfel kont.” “Ja dat is waar” zei hij en ik knikte. “Nee ik ga hem toch uitgeven want als jouw man er achter komt dat ik joou een kind heb gegeven wordt hij misschien boos en dan wordt hij misschien een kinder lokker net als dat ene verhaal dat hier de rond in doet over die man die ook na de oorlog kinderen wilde eten?!!” “JA!” riep mijn vader “dat is een hele toevalle kwestie! Dat gaat over de broer van mijn man die gevlugt is!” “Is dat zo?” vroeg mijn moeder! “Ja volgens mij wel maar ik weet het niet honder prozent zeker want hij heeft een gewikkelde familie boom en dan ook nog met de oorlog.” En toen heeft mijn moeder mij weg gegeven maar zij wist niet dat ik van af toen in de kelder woont van de vader die zij het net over had die van ze dachten dat die een kinder lokte ook na de oorlog.”reactues??

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen