Ik heb me voor genomen om meer te genieten van het leven, meer te glimlachen en wat meer open te staan om nieuwe mensen te ontmoeten tot ik weer alleen ben, een bepaald nummer hoor, een scenario in mijn hoofd afspeel over iets wat ik heb gedaan 5 jaar geleden. Ik denk na over al mijn onzekerheden, lelijke plekjes in mijn huid, mijn faalangst. Over iemand die ik heb laten gaan voor een narcist. Ik heb spijt over al mijn opmerkingen en ik besef mezelf ook dat ik het niet terug kan draaien en het nu wel goed kan doen. Maar ik ben zo erg bezig met alles goed doen dat ik het gevoel heb dat ik het juist fout doe.

School is zwaar op het moment, ik zit 3 dagen in de week van 9u tot 18u en daarna mag ik gaan werken tot 2u 's nachts. Mijn weken zijn gewoon zwaar, ik weet niet of ik dit trek.

Op het moment trek ik me ook heel erg terug qua contacten met mensen. Ik wil weer heel veel nadenken en ik heb het gevoel dat de mensen waarmee ik nu contact heb, geen contact met mij willen, zonder mij kunnen. Dit gevoel is niet oké.

I'm feeling okay.
Ik spreek je later.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen