Foto bij Toekomst 3

Allerliefste Louis

Je hebt jezelf dan toch overtuigd om deze brief, sneller dan je wou, open te doen. Dit idee lijkt iets banaals, maar ik wil je wel degelijk van alles vertellen. Laat dat nu iets zijn waar ik het vaker dan ik wil moeilijk mee heb.
In deze kleerkast hangen mijn maatpakken. Wanneer ik me in de buitenwereld begeef, draag ik er een. Ik zie er netjes uit en ben de charme zelf, jawel, ik zeg het van mezelf. Ik misleid de buitenwereld met doordachte en beleefde commentaren. Iedereen vind me leuk en knap, perfect.
JIJ bent mijn binnenwereld. JIJ trekt dat maatpak maar al te graag van mijn lijf, ook al ben ik soms bang en durf ik me niet bloot te geven. Onder dat mooie charmante maatpak, zit immers een sterk lichaam, een mooi lichaam, een vol gruwelijke littekens en zware herinneringen. Enkel JIJ krijgt dat maatpak, desnoods met geweld, opengescheurd om de echte ‘Harry’ te kunnen ontdekken, om er op een of andere manier van te kunnen genieten.
Dankjewel voor al die kapotte maatpakken. Voor al die keren dat je me dwingt om mezelf te zijn om zo te kunnen genieten, van jou, mijn binnenwereld en onze naakte lichamen.

Jouw H.
PS: De volgende brief ligt in de koelkast.

Reacties (1)

  • Paardenvriend

    Ik hou van de brieven ze zijn interssant

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen