Foto bij Toekomst 9

Zeer mooie en zeer zeer lieve Louis

Ik hoop dat je naakt bent, dan heb ik namelijk deze brief niet voor niets geplastificeerd. (Kleed je uit, zet de kraan aan, ik probeer hier aan sfeerschepping te doen).
Het regent nu op jouw mooie, gladde, zachte huid. Allerlei kleine druppeltjes die proberen jouw zonnestraal wat uit te doven. Gelukkig ben jij bestand tegen al die kleine criticasters. Gelukkig ben jij sterk en prachtig en onverstoorbaar koppig. Gelukkig ben jij er.
Deze regendruppels verkoelen je, druppelen via je gespierde schouders over je rug en ietwat vrouwelijke kont voordat ze op de grond vallen.
Ik kan niet langer over regen en druppels praten wanneer ik aan jouw naakte warme lichaam denk. Dit is de laatste brief, morgen ben ik terug, net na jullie match gok ik.
Ik wil het graag hebben over jouw schoonheid, want je bent erg mooi zoals ik al eerder vermeld heb. Je bent mooi in jouw pure eenvoud.
Ik hou ervan wanneer ik gewoon ergens met je kan zitten. Je moet niets te zeggen, jouw lichaam en tedere bewegingen tegen het mijne zeggen alles wanneer we van de stilte, van de natuur en van elkaar genieten.
Ik hou ervan wanneer je lacht en me in het openbaar uitdaagt. Jouw provocaties zijn zo onschuldig dat ze de puurste vormen van hebberigheid en liefde doen opborrelen. Ik wil jou enkel als de mijne, en toch ook niet. Ik hou van het duel wanneer je daarmee speelt.
Ik hou ervan wanneer je me tegenspreekt en probeert om niet met je ogen te rollen, ook al weet je dat ik gelijk heb en zal je dat nooit toegeven. Jouw dromerige idealen lijken wel concrete doelen en maken deze sombere regenachtige wereld net wat mooier.
Ik hou ervan wanneer je bezorgd bent, maar echt oprecht bezorgd. Ik voel bijna de pijn in je hart wanneer je dan geconcentreerd fronst en toenadering zoekt. Hoe je mij dan omarmt, langs mijn gezicht streelt en soms gewoon niets zegt. Jouw aanwezigheid is zo aanwezig dat dat al voldoende is.
Soms is dat niet voldoende. Ik hou ervan wanneer je met me praat en me belaadt met veel te lieve en overdreven complimenten.
Ik hou ervan wanneer je zegt dat je van me houdt, dat je me mist, dat je zin in me hebtÖ Maar dat doet ook pijn. Jij weet als de beste wat voor tweestrijd ik soms meemaak en ook daar hou ik van.
Allerliefste Louis, wat kan ik nog meer doen om jouw gulle hart even te verwarmen? Om mijn afwezigheid even in aanwezigheid te veranderen?
Bel me wanneer je het weet, ik mis je stem (en flauwe grapjes) nu al en ik ben nog niet vertrokken.
Ik wil je teder kussen, elke dag, elke maand, elk jaar. Hoe koud ik soms kan lijken, zo heet krijg jij mij wanneer je me provoceert. Je bent een kleine tovenaar Louis, altijd al geweest.
Mooie, zachte Louis, ik hou van je.

Jouw H.

PS: Bel me nu terwijl je naakt onder de douche staat. Die gedachte alleen maakt me al gek.
PSS: Je weet dat dat lief bedoeld is, mijn allerliefste.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen