Foto bij Prologue

Ik dacht dat ik hem nooit meer zou vinden. Waarom voelde het leven zo eenzaam zonder liefde? Ik was in al die jaren nooit echt alleen geweest en toch voelde ik me alleen. Er waren zo veel gevoelens die ik miste, zo veel herinneringen die ik in mijn hoofd opnieuw afspeelde om in slaap te kunnen komen. Ik miste het om mijn vingers door zijn haarbos te jagen, ik miste de gepassioneerde zoenen, ik miste hem niet, maar wel de herinneringen. De liefde die hij me gaf was eigenlijk nooit voldoende geweest. Van buiten had hij alles, maar van binnen was hij leeg. Zo werd liefde loslaten, want hij kon het niet. Hij kon mij niet aan. Waren er überhaupt mannen die dat wel konden?

Iedere zaterdagavond ging ik uit en iedere zaterdagavond viel mijn oog wel weer op een andere aantrekkelijke man. We spraken af, leerden elkaar beter kennen en vaak leek alles perfect te gaan tot ik dat ene ongemakkelijke gesprek moest beginnen. Mijn gedachten dwaalden af naar vorige week in een restaurant. Ik dacht oprecht dat hij het was, hij was zo lief en zo gecharmeerd. Daar zaten we dan, aan een houten tafeltje voor twee. Het was er aangenaam rustig en op de achtergrond hoorde ik een klassiek orkest spelen. Ik wiebelde wat met mijn voeten, hij speelde wat met zijn zilveren bestek.

'Ben je eigenlijk een beetje into BDSM enzo?' Zijn ijzige blauwe ogen staarden me verwonderd aan.
'Jezus, Kat.' Ik beet op mijn lip en voelde mijn wangen warm worden.
'Ik ben wel redelijk dominant in bed', vervolgde hij, 'onderdanigheid zit nou eenmaal in de aard van de vrouw, dus je hoeft je helemaal niet te schamen voor die onderliggende gevoelens.'

'Sorry Jeremy, ik denk niet dat het ooit wat kan worden tussen ons.' Ik pakte mijn spullen en liet hem achter. Jeremy was de laatste, ik besloot mijn zoektocht te staken. Zoeken naar een geschikte partner was voor mij als zoeken naar een speld in de hooiberg. Ik wilde mezelf de pijn van een gebroken hart besparen. Misschien was ik wel beter af zonder liefde.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen